Privát, exkluzív vacsorák királynője - Meglepkék
Töltés...

Privát, exkluzív vacsorák királynője

Ez a Privát, Exkluzív vacsorák Királynője!
A Király az éjszakai kivilágított Budapest, ez annak a nappali variációja.

Kedveseddel kettesben a Budai Vár legtetején, azon a teraszon falatoztok amiről a legcsodálatosabb kilátás nyílik a Dunára, Lánchídra, Parlamentre. Előttetek az egyedülálló, csodálatos fővárosi panoráma.

Elképzelni csak megközelítőleg lehet, ezért átélni muszáj.
Saját catering csapattal egyeztetve a kedvenceteket készítjük el ott a helyszínen, frissen. Olyan romantikus helyszínen fogtok kettesben összeölelkezve állni, koccintani és csókolózni ahol nagyon kevesen ebben a városban.
Az exkluzív helyszínen lánykérésre, születésnap, évforduló ünnepelésére, romantikázásra tökéletes, és feledhetetlen mindkét fél számára.
Ha nem szeretnéd párodat a zsúfolásig telt étterembe vinni, ahol ráadásul az sem biztos, hogy a számotokra megfelelő helyen ültök majd, ha szeretnétek, hogy csak rólatok szóljon, csak a tiétek legyen ez a pár óra, akkor nincs más dolgod, mint felvenni velünk a kapcsolatot, és már intézzük is.
Mit is tartalmaz ez az exkluzív ár ennél a romantikus étkezésnél?
Három fogásos ételt készítünk elő nektek kívánság szerint amit előre egyeztetünk.
Előételről, Főételről és finom desszertről kell egyeztetni. Az italt is beszerezzük amit egy ilyen különleges helyszín kortyolni szeretnétek.
Virágok, lufik minden ami ahhoz kell, hogy a legcsodálatosabb helyszínen érezzétek magatokat.

Szervezheted meglepetésszerűen is a programot úgy, hogy egy szót sem szólsz róla kedvesednek. Ti csak andalogtok a Budai Várban és egyszer csak kitalálod, hogy menjetek be a Nemzeti Galériába.
Felsétáltok és az egyeztetett ablaknál kitalálod, hogy szökjetek ki a teraszra. A kis csíny izgalmában még nagyobb lesz a meglepetés. De ha szeretnéd elegánsan is fogadhatunk titeket és nyitjuk az ajtót neked és kedvesednek.
Légy te a kápráztatás mestere és bűvöld el kedvesedet ezen a csodálatos, nem mindennapi helyszínen.

Ha bármilyen kérdésed lenne keress minket elérhetőségeinken:
Telefonon a 06304767201-es számon vagy pedig e-mailen info@meglepkek.hu.

A gyűrű megvan már???? Kiválasztottad már mit szeretnél az ujjára húzni ha IGENT mond?
Klikk ide, nézd meg milyenek vannak! Ha gyorsan kell 1000 eljegyzési gyűrű közül ráböksz és már viheted is, de ha van a fejedben egy egyedi elképzelés akkor 2-3 hét alatt azt elkészítjük neked és olyan gyűrűt húzhatsz az ujjára ami csak neki készült!
Hivatkozz a meglepkékre, ez garantálja a VIP bánásmódot :-)
http://www.ekszerpalota.hu/termekkategoria/eljegyzesigyuru/

Már esküvőt tervezitek és kell benne a profi segítség aki leveszi a vállatokról a terhet és olyan romantikus és különleges estét szervez nektek ami életre szóló élmény lesz akkor ezt a csapatot keresitek.
Hivatkozzatok a Meglepkékre és minden vágyatokat teljesítik :-)
https://luxuryevent.hu/informaciokSegíthetünk még valamiben? :)

Kérdésed van? Nem minden információt tartalmaz a leírás amire szükséged van a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Van lehetőséged még ünnepélyesebbé tenni az ajándékot.

Kérj hozzá elegáns díszborítékot személyre szabható üzenettel! Ezt az utalványt csomagküldő szolgálattal, vagy személyesen irodánkban tudjuk átadni.

Privát, exkluzív vacsorák királynője

649 000 Ft