Születésnapi újság elektronikusan küldve PDF formátumban - Meglepkék

8 990 Ft-tól

Kosárba

Születésnapi újság ELEKTRONIKUSAN küldve PDF formátumban

Születésnapi újság elektronikusan küldve PDF formátumban
Születésnapi újság elektronikusan küldve PDF formátumban
Születésnapi újság elektronikusan küldve PDF formátumban

Vírushelyzet az ajándék megrendelését , gyártását és kiszállítását egyáltalán nem akadályozza!


Meglepkék irodája minden munkanapon nyitva van, kollégáink személyesen, telefonon és emailben is fogadják a rendeléseket és válaszolnak a kérdésekre.

A jelenlegi vírushelyzet nem akadályozza a munkánkat!


Csak előre fizetéssel tudod ezt az ajándékot megrendelni (BANKKÁRTYÁVAL, vagy BANKI ÁTUTALÁSSAL)! Az átvételi lehetőségeknél pedig válaszd a SZEMÉLYES ÁTVÉTELt. Természetesen online küldjük 100%-os érintésvédelem!!!

Ha nem tudod most személyesen köszönteni az ünnepeltet szuper anyagot csinálunk amit elküldhetsz neki vagy akár otthon te is kinyomtathatod és videóban adhatod át neki a szívélyes üzeneteddel! Megható szavakkal!

A 12-24 oldalas E-ÚJSÁGOTot lehetőség szerint több lapból állítjuk össze az ünnepelt születésnapján megjelent napilapokból, magazinokból.

Az egyik címlapra beszerkesztjük a fényképét és az egyedi ünnepi cikket ,ami az ünnepelt születéséről szenzációként ad hírt!

Az általunk retusált és olvashatóbbá tett archív újságoldalak mögé korhű alnyomatot helyezünk, így az ünnepelt azt fogja érezni, hogy az eredeti újságot nézegeti a számítógépén, a táblagépén vagy az okostelefonján.

Vicces és megható ajándék lesz ebből az egyedi újságból :-) 

Hogyan készül, és mi van benne?

A kiválasztott dátumon megjelent újságokat digitalizáljuk, amit a fotósunk, grafikusunk átszerkeszt, egy egységes megjelenésű anyaggá.

Az aznapi sajtó legérdekesebb oldalait válogatjuk össze a személyes Szülinapi újságba.

Honnan gyűjtjük az anyagot?

Általában ezekből az országos napilapokból tudjuk elkészíteni a Születésnapi Újságot (nem mindegyikből, csak éppen az aktuálisból, ami abban az időszakban egyáltalán megjelent vagy lefűzésre került):

Magyar Nemzet, Magyar Hírlap, Népszava, Népszabadság, Esti Hírlap, Népsport, Szabad Szó.

Előfordulhat, hogy a megjelölt napon egyáltalán nem, vagy csak kevés lap jelent meg. Befolyásoló tényező ilyenkor háború, forradalom vagy csak egy szimpla vasárnap vagy hétfő, ugyanis voltak időszakok mikor sem újság, sem TV adás nem volt bizonyos napokon.

Ebben az esetben a szomszédos napok sajtóanyagát tudjuk felhasználni, erről azonban előtte mindenképpen egyeztetünk veled, hogy így is szeretnéd-e.

Lehetőségünk van színes lapokat is betenni az újságba. :)

Hölgyeknek kérhető az újság Nők Lapjából is, amit az ’50-es évektől színesben is nyomtattak.  Ugyanígy az autóőrülteknek fel tudjuk ajánlani az Autó-Motor Sport színes kiadványait, vagy betűzhetünk pár vicces oldalt az igazi Ludas Matyiból.

Ha szeretnél ilyen extrát azt kérlek, jelezd előre! :)

Milyen a kész újság?

PDF formátumban a lapok egymás mögé fűzve és klikkelésre lapozható formában.

Mire lesz szükségünk a munkához?

- egy lehetőleg csecsemőkori fotóra az ünnepeltről
- a pontos dátumra (óra, perc, ha nagyon profi vagy), születési helyre
- súly és hosszúság adatokra
- a szülők nevére

A hírt megszerkesztjük a címoldalra. Ha nincs kiskori fotó, akkor egy korabeli régi gólyás grafikával helyettesítjük. Tudod, amelyiknek a csőrében van a pólyás baba. 

Lehetőség rejtvényt kérni az újság egy belső oldalára, hogy legyen még egy meglepetés az ajándékban. A megfejtést te választhatod ki a lehetőségek listájából!

Néhány példa az eddig kértekből:

Nem csak a húsz éveseké a világ!
BOLDOG NYUGDÍJAS ÉVEKET KÍVÁNUNK!
Boldog Születésnapot!
Boldog Születésnapot Kívánunk!
Nagyon szeretünk anya!
Boldog születésnapot! Szeretünk Mama!
Te vagy a legjobb apa a világon!
Nagyon boldog születésnapot Mami!
Boldog szülinapot Apu! Nagyon szeretünk!
Boldog Születésnapot drága nagypapánk!

Előforduló hibák, amiken nem tudunk javítani:

Ezek az újságok egy nagy könyvtár raktárjában egymásba fűzve várják, míg valaki előveszi őket, lefotózza és grafikailag megtisztítja.
Viszont vannak olyan hibák, sérülések, fűzési sajátosságok amiken nem tudunk javítani. Egy 50-60-70 éves újság egy igen más korban készült, más technikával, nyomdai munkálatokkal.
A tárolás sem olyan kíméletes. Vannak olyan példányok, melyek háborúkat, forradalmat, rendszerváltást, költözést, beázást vészeltek át és néhol ennek a nyomai fellelhetők.
Itt bemutatunk pár hibát ami ronthat az esztétékiai hatáson, de egy régies újságnál ez nem a másolat létrehozásának számlájára írható. Sajnos nem tudunk az ilyen sérüléseken, nyomási hibákon, az idő okozta olvashatatlanságon javítani.
A munka során nemhogy rontunk hanem legtöbbször még javítunk is a minőségen!

Nem tudjuk javítani a híreket sem! Ez furcsán hangozhat, de előfordulnak olyan reklamációk, hogy nagyon rossz és szomorú hírek vannak az újságokban. Ez sajnos így van, mivel egy háború vagy forradalom után kevés a jó hír. Régebben nem voltak még könnyed bulvár vagy celeb hírek!Milyen gyorsan készül el a Születésnapi újság?

A megrendelésed elküldése után 1 munkanap múlva már kész is van az anyag. 

AKÁR 1 MUNKANAPON BELÜL KÉSZ: Ezt kérlek vedd figyelembe a rendelésed leadásakor. 

Rendelni az oldal jobb oldalán található megszerkesztem gombbal tudsz. A bekérdezett adatok többsége az ajándékozottról szól (születési neve, születési helye, csecsemőkori képe), általában az űrlapban megadott adatokkal már tudunk dolgozni – ha egyedi kérésed van (megjegyzésben jelezd), akkor természetesen alaposan átbeszéljük, hogy mit szeretnél és hogyan!

informaciokFontos információk!

Kérdésed van a megrendeléssel kapcsolatban? Információra van még szükséged a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (8:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Sikeres megrendelés után automata e-mailt kapsz tőlünk és kollégáink elkezdik a munkát. Mi küldünk értesítést az elkészülés illetve az átvétel időpontjáról. Nem kell telefonálnod nekünk hogy megérkezett-e a megrendelés vagy hogy minden megvan-e benne. Ha valami hiányzik vagy nem egyértelmű kollégáink azonnal keresnek telefonon vagy e-mailben!

Születésnapi újság ELEKTRONIKUSAN küldve PDF formátumban

8 990 Ft-tól
449 pont ügyfélkártyára