Repülés ajándékba - Meglepkék

Repülés ajándékba

152 élményünk van számodra

Panorámavadászat a Városligetben a Ballon-kilátóban
Panorámavadászat a Városligetben a Ballon-kilátóban

1 fő

Budapest, Városliget

15 p

8 500 Ft-tól
Megnézem
Családi panoráma vadászat a Ballon-kilátóban a Városligetben
Családi panoráma vadászat a Ballon-kilátóban a Városligetben

2 felnőtt+2 gyerek

Budapest,Városliget

15 p

20 000 Ft
Megnézem
Repülés a műrepülés határán
Repülés a műrepülés határán

1

Farkashegyi repülőtér

20 p

85 000 Ft-tól
Megnézem
Repülőgép vezetés 1 fő részére
Repülőgép vezetés 1 fő részére

1

Budaörs

20-45 p

51 990 Ft-tól
Megnézem

Olyannak keresel ajándékot, aki rajong az extrém és adrenalin dús élményekért? Ezektől a repülős ajándékoktól egyből a fellegekben érezheti magát. Lepd meg szerettedet egy repülős tökéletes ajándékkal, hogy végre a felhők között szárnyalhasson. Olyan járműveket van lehetősége kipróbálni, amelyekkel a mindennapokban nem fog találkozni. Választhatsz kisrepülőgépet, helikopter vagy akár egy eredeti sugárhajtású L29-es repülőt.

 

A repülős ajándékok nagy részénél lehetősége van az ünnepeltnek megosztania az élményt azokkal, akiket szívesen vinne magával a repülésre. Fedezzétek fel egy családi repülés keretein belül a főváros éjszakai fényeit a levegőből, vagy tegyetek egy sétarepülős kirándulást hazánk legszebb tájain! A sárkányrepülők, siklóernyők és tandemugrások életre szóló élményt jelentenek, így akár ajándékba, akár saját részre vásárolnád, mindkét esetben remek választásnak bizonyulnak ezek a kikapcsolódási formák.

 

Igazán különleges élménynek számít a hőlégballonos repülés, amely a régmúlt korokat idézi, ugyanakkor a mai modern felszereléssel társítva elégíti az ünnepelt adrenalin utáni vágyát. A magasság és a különleges kalandok kedvelői számára a repülős meglepetések garantáltan jó választásnak bizonyulnak.

 

Válaszd bátran születésnapra, évfordulóra ezeket az izgalmas ajándékokat mint a műrepülés, sétarepülés, vitorlázórepülés, repülőgépvezetés vagy a helikopteres városnézés.