ÁSZF - Meglepkék
Töltés...

ÁSZF


Általános Szerződési Feltételek


A www.meglepkek.hu
webáruház böngészésével és igénybe vételével a felhasználó kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a www.meglepkek.hu weboldal használatára és elérhető szolgáltatásaira vonatkozó általános szerződési feltételeket és az adatkezelési tájékoztatást.


1. Üzemeltető adatai

Cégnév: Extrém Élményajándékok Korlátolt Felelősségű Társaság
Székhely: 1095, Budapest, Lechner Ödön fasor 1. fszt. 293.
Adószám: 25567838-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-282683
Nyilvántartó cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Elérhetőség:
info@meglepkek.hu
Telefon: 06/1-4433688
Bankszámlaszám: OTP Bank: 11709057-21159398


2. Regisztráció

Vásárlás kizárólag felhasználói regisztrációval lehetséges. A regisztráció előnye, hogy amennyiben legközelebb is szeretne tőlünk rendelni, adatait nem szükséges újonnan megadni, valamint rendelési folyamatát is nyomon követheti.
Kérjük ügyeljen az adatok pontos megadására, hogy a teljesítés/kiszállítás zökkenőmentesen történhessen.

A regisztrációkor az Érintett a következő adatait adja meg: e-mail cím, telefonszám. Az adatkezelés ezen cél tekintetében az érintett hozzájárulásán (GDPR 6. cikk 1) bekezdés a) pontján) alapul.


3. Vásárlás

A weboldalunkon szereplő termékek megvásárolhatóak online, vagy személyesen boltunkban (1095, Budapest, Tinódi Lantos Sebestyén köz 1., illetve különböző alkalmakkor, eltérő helyeken megtalálható standjainkon).

Weblapunkon árainknál bruttó árak kerülnek megjelenítésre.

A weblapon kínált termékek megvásárlása az egyes termékek oldalán található „megrendelem" gomb megnyomásával kezdhető meg. Ezt követően, a felugró ablakban lehetőség van a vásárlás folytatására, a kosár tartalmának módosítására, illetve a vásárlás befejezésére, a „pénztár" gombra való kattintással.

A vásárlás regisztrációt, vagy ha ez már megtörtént, akkor belépést követően folytatható.

A megrendelésnél az Érintett a következő adatait adja meg:név, cím, telefon, e-mail cím, számlázási adatok, amennyiben ez eltérő. Az adatkezelés ezen cél tekintetében szerződés teljesítésén (GDPR 6. cikk 1) bekezdés b) pontján) alapul.

Élményutalványok érvényessége és beváltása

Az ajándékokon azért szerepel lejárati dátum, mert addig érvényesek. A lejárt utalványokat partnereink nem fogadhatják el, ne próbálja meg náluk felhasználni. Mindenképpen a lejárati időn belül használja fel ajándékát. Erre több hónap áll rendelkezésére, ne várja meg az utolsó pillanatot!


4. Fizetési lehetőségek

  • Személyesen irodánkban vagy a szolgáltatás teljesítésekor a helyszínen
  • Postai utánvétellel az ajándék megérkezésekor
    A megrendelt ajándékot elkészítjük, és a megadott címre postázzuk. Átvételkor a csekken szereplő, előre egyeztetett összeget a postásnak kifizeti és azt a posta visszajuttatja cégünkhöz. Utánvételes kiküldés Budapesten és Magyarország egész területén + 1490 Ft.
  • Futárunk szállítja önnek az ajándékot
    Ebben az esetben az ön által megadott címre futárunk viszi ki önnek az ajándékot, melynek költsége Budapesten +1.490 Ft, és az ajándék anyagi vonzatát is neki fizetheti.
  • Online bankkártyával
    Bankkártyás fizetés online rendszerünkön keresztül történik a Simple rendszer segítségével Visa, Visa Electron, Master, Maestro, American Express kártyákkal.


5. Szavatosság

A fogyasztói szavatossági igényekre a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.") Hatodik Könyvének XXIV. Fejezetében, illetve a fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés keretében eladott dolgokra vonatkozó szavatossági és jótállási igények intézésének eljárási szabályairól szóló 19/2014. (IV. 29.) NGM rendeletben foglaltak az irányadóak.


6. Garancia

A Szolgáltatót termékeire vonatkozóan a polgári törvénykönyv és a 151/2003. Korm. rendelet alapján jótállási kötelezettség terheli, amely azt jelenti, hogy a jótállás időtartama alatt a felelősség alól csak akkor mentesül, ha bizonyítja, hogy a hiba a termék nem rendeltetésszerű használatára vezethető vissza.
A jótállás időtartama (a jótállási idő) a tényleges teljesítéssel, tehát a terméknek az Ügyfél részére történő átadásával, vagy a termék üzembe helyezésével kezdődik.
Tartós fogyasztási cikknek minősülnek az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) Kormányrendelet mellékletében felsorolt termékek, melyekre a jogszabály egy éves kötelező jótállási időtartalmat ír elő.


7. Árucsere

Ha a megrendelt termék mégsem nyerte el az ajándékozott tetszését, lehetősége van adott értékben egy másik ajándékot választania, vagy magasabb áron fekvő termék/szolgáltatás esetében ráfizetéssel átváltani/cserélni. 14 munkanapon belül vegye fel a kapcsolatot a Webshop ügyfélszolgálattal, közölje az adatokat, amiből a rendelés beazonosítható, illetve hogy milyen terméket mire kíván kicserélni, és munkatársaink ellenőrzik a csere lehetőségét.


8. Online fizetési adattovábbítási nyilatkozat

A weblap böngészésével, használatával a fogyasztó tudomásul veszi, és kifejezetten hozzájárul, hogy az Extrém Élményajándékok Kft. által a http://www.meglepkek.hu, felhasználói adatbázisában tárolt, a vásárlás során megadott személyes adataim átadásra kerüljenek a OTP Mobil Szolgáltató Kft. (székhely: 1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.; cégjegyzékszám: 01-09-174466), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: felhasználónév, vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.


9.
Adatvédelem

Az adatvédelemmel kapcsolatos rendelkezéseket a CÍM linken lehet elérni. Az ÁSZF elfogadásával Ön kijelenti, hogy az adatvédelmi tájékoztatót megismerte, elfogadta, és azon adatkezelési célokhoz, melynél az Érintett hozzájárulása a jogalap, Ön a hozzájárulását adja az adatkezeléshez. Az adatkezelési célok a weboldal használatával, hírlevél küldéssel, weboldalról való rendeléssel, szolgáltatás igénybevételével, személyes vásárlással kapcsolatosak.


10.
Vegyes rendelkezések

A megrendelt szolgáltatásokat/termékeket a rendelés kedvezményezettje saját felelősségére veszi igénybe.
A jelen Általános Szerződési Feltételekben nem szabályozott kérdésekben Magyarország vonatkozó jogszabályai az irányadóak, így különösen a Ptk. rendelkezései.


Budapest, 2015. január 19.