Születésnapi újságok ajándékba egyedi cikkel - Meglepkék

Születésnapi újságok

28 élményünk van számodra

Születésnapi újság köszöntő nélkül
Születésnapi újság köszöntő nélkül

Akár 2 óra alatt elkészül

8 990 Ft-tól
Megnézem
Időkapszula 32 oldalas válogatás
Időkapszula 32 oldalas válogatás

1 munkanap alatt kész

27 990 Ft-tól
Megnézem

Különleges és megható ajándékot keresel? A szülinapi újság ideális ajándék ha szentimentális és nosztalgikus ajándékkal ünnepelnétek. A születésnapi újságot az ünnepelt születésnapján megjelent újságokból, napilapokból állítjuk össze, kiválogatjuk az érdekes oldalakat és ebből készítünk egy összeállítást. A születésnapi újság lehet 12 -16 vagy akár 20 lapos újság is. Átadható klasszikus kávéházi lapozóval, de el tudjuk készíteni elegáns bőrkötésben is, berakhatjuk egy exkluzív díszdobozba egy üveg borral, hogy a WOW érzés átadáskor még nagyobb legyen. Születésnapra vagy évfordulóra ideális ajándék!

 

Az újságba kérhető egyedi megfejtésű keresztrejtvény, akár Szeretlek Anya! vagy épp a Nagyon Boldog Születésnapot Kívánunk! megfejtéssel. Személyre szóló horoszkóp, vers, epigramma is kérhető a szülinapi újságba plusz tartalomként.

 

Készítünk ezen felül még egyedi rejtvényújságokat címlapon az ünnepelt fotójával! Ha még további ötleteket keresnél akkor ajánljuk figyelmedbe a megható, egyedi köszöntő verset, amelyet profi versírónk személyre szólóan ír meg, miután egyeztetett a megrendelővel az ünnepelt személyéről, történeteiről, így egy megható ajándékot kap amire azután minden születésnapon emlékezni fog.

 

Ha pedig a családfát szeretnéd kinyomoztatni és az ünnepeltnek megmutatni kik voltak az ősök és meddig vezethető vissza a család akkor tökéletes ajándék egy Családfakutatás!