Születésnapi újság szép fadobozban ajándék üveg BORRAL - Meglepkék

24 990 Ft-tól

Kosárba

Születésnapi újság szép fadobozban ajándék üveg BORRAL

Születésnapi újság szép fadobozban ajándék üveg BORRAL fő kép

Legelegánsabb átadási forma amikor szép fadobozban egy üveg finom itallal pillantja meg az ünnepelt ezt a személyes ajándékot, ami az Ő születésnapjáról szól. Az aznapi jelentős híreket, érdekességeket tartalmazza.

Ebben az újságban a vezető hír az ünnepelted születésnapja lesz. Ehhez szükségünk van egy csecsemőkori képre és néhány infóra a születéséről (súly, cm, szülők neve, születési hely, stb.).

A hírt megszerkesztjük és a képével együtt egy jól látható helyen elhelyezzük.

Előfordul, hogy nincsen csecsemőkori kép, ilyenkor régi gólyás grafikákat használunk csőrében a pólyás babával.

Honnan gyűjtjük az anyagot?

Általában országos napilapokból tudjuk elkészíteni a Születésnapi Újságot (nem mindegyikből, csak éppen az aktuálisból, ami abban az időszakban egyáltalán megjelent vagy lefűzésre került): Magyar Nemzet, Magyar Hírlap, Népszava, Népszabadság, Esti Hírlap, Népsport, Szabad Szó

Előfordulhat, hogy a megjelölt napon egyáltalán nem, vagy csak kevés lap jelent meg. Befolyásoló tényező ilyenkor háború, forradalom, vagy csak egy szimpla vasárnap vagy hétfő, ugyanis voltak időszakok mikor sem újság, sem TV adás nem volt bizonyos napokon.

Ebben az esetben a szomszédos napok sajtóanyagát tudjuk felhasználni, erről azonban előtte mindenképpen egyeztetünk veled, hogy így is szeretnéd-e.

Milyen és mekkora a kész újság?

- A3-as méretű (29,7x42 cm)
- dupla oldalas
- vékony, sárgás újságpapírra nyomtatjuk, ami korabeli hangulatot kelt. 

Ezeket a lapokat vékony, lapszínű papírszaggal ragasztjuk össze, hogy kiadják az újság régi A2es, félbehajtott méreteket és hatását!

Mire lesz szükségünk a munkához?

A megrendelés folyamán mindent be tudsz írni, képet be tudsz csatolni, de hogy gördülékenyen menjen ezeket készítsd elő:

- egy lehetőleg csecsemőkori fotóra az ünnepeltről, minél régebbi.Ha nincs kiskori fotó, akkor egy korabeli régi gólyás grafikával helyettesítjük. Tudod, amelyiknek a csőrében van a pólyás baba. 
- a pontos dátumra (óra, perc, ha nagyon profi vagy), születési helyre, kórház neve
- súly és hosszúság adatokra
- a szülők nevére

Lesznek a megrendelés közben szövegminták a cikkhez, melyek segítenek megfogalmazni. Csak klikkeljen bele és írd át a szöveget!

Milyen plusz dolgokat kérhetsz még az újságba?

  1. Tudsz bele kérni egyedi keresztrejtvényt, akár több oldalt is: Ha megfejti akkor rájön, hogy ez neki szól külön. :-) Megható és kedves kiegészítő!
  2. Tudsz bele kérni epigrammát: Pár soros kis vicces, személyes versecskét
  3. Megrendelés közben tudsz kérni bele színes mellékletet akkori magazinokból
  4. Van lehetőség megyei könyvtárakból megyei napilapot szerezni és pár lapot beleilleszteni
  5. Nagyon szeretik a Híres ember mellékletet:Összegyűjtöttük azon a napon, hónapban, évben született híres embereket
  6. Csillag és horoszkóp kedvelőknek a pontos horoszkópjukat is be tudjuk szerkeszteni a cikkek közé
  7. Az ünnepelt születési évében kiadott bajkjegyet, pénzérmét.

Ha futárral kéred és nem személyesen jössz be érte biztonságos és FUTÁRÁLLÓ csomagolással indítjuk útjára! 

Előforduló hibák, amiken nem tudunk javítani:

Ezek az újságok egy nagy könyvtár raktárjában egymásba fűzve várják, míg valaki előveszi őket, lefotózza és grafikailag megtisztítja.
Viszont vannak olyan hibák, sérülések, fűzési sajátosságok amiken nem tudunk javítani. Egy 50-60-70 éves újság egy igen más korban készült, más technikával, nyomdai munkálatokkal.A munka során nemhogy rontunk hanem legtöbbször még javítunk is a minőségen!

Nem tudjuk javítani a híreket sem! Ez furcsán hangozhat, de előfordulnak olyan reklamációk, hogy nagyon rossz és szomorú hírek vannak az újságokban. Ez sajnos így van, mivel egy háború vagy forradalom után kevés a jó hír. Régebben nem voltak még könnyed bulvár vagy celeb hírek!Milyen gyorsan készül el a Születésnapi újság?

A megrendelésed elküldése után 1 munkanap múlva már kész is van az anyag.

Ha szorít az idő és már hétvégén itt a szülinap akár nagyon gyorsan is eltudjuk készíteni. :-) S.O.S. megrendelés esetében 24 órán belül elkészítjük az ajándékot, de ha reggel leadod mondjuk pénteken délután már viheted is!!!

Rendelni az oldal jobb oldalán található megszerkesztem gombbal tudsz. A bekérdezett adatok többsége az ajándékozottról szól (születési neve, születési helye, csecsemőkori képe), általában az űrlapban megadott adatokkal már tudunk dolgozni – ha egyedi kérésed van (megjegyzésben jelezd), akkor természetesen alaposan átbeszéljük, hogy mit szeretnél és hogyan!

A bor a mi ajándékunk, NEM tudsz választani.

Átvételi módok

Személyesen irodánkban

címünk: 1095 Budapest, Tinódi Lantos Sebestyén köz 1. (sarok üzlet) .

 

TÉRKÉP ITT!

 

(rendelhetsz/átvehetsz hétköznap munkaidőben 8-17 között)
Futárszolgálat: 1.790 Ft

60.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES kiszállítás!

- 60.000 Ft felett INGYENES!
- hétköznap 16 óráig leadott megrendelésed a következő munkanapon megkapod, akár másnapra! *
* Egyedi gyártás esetén ez hosszabb idő lehet!

Fizetési módok

Bankkártyával online a weboldalon keresztül
Banki átuttalással
Készpénzzel irodánkban
Futárnak készpénzzel vagy bankkártyával
OTP és K&H Szépkártyával

Fontos információk!

Kérdésed van a megrendeléssel kapcsolatban? Információra van még  szükséged a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (8:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Sikeres megrendelés után automata e-mailt kapsz tőlünk és kollégáink elkezdik a munkát. Mi küldünk értesítést az elkészülés illetve az átvétel időpontjáról. Nem kell telefonálnod nekünk hogy megérkezett-e a megrendelés vagy hogy minden megvan-e benne. Ha valami hiányzik vagy nem egyértelmű kollégáink azonnal keresnek telefonon vagy e-mailben!

Születésnapi újság szép fadobozban ajándék üveg BORRAL

24 990 Ft-tól
1 249 pont ügyfélkártyára

Kapcsolódó termékek