Vásárlói tájékoztató - Meglepkék

Vásárlói tájékoztató

 

A hétvégére időzített meglepetéseket hétköznapi megrendelés és egyeztetés esetén természetesen hétvégén teljesítjük.

Amennyiben a nyitvatartási időn túl érkezik meg hozzánk a megrendelés, arra már csak a következő munkanap reggelén fél 8-tól vagy péntek esetében a következő hét hétfőjének reggelétől tudunk reagálni.

Hétvégén van rá szükséged és azonnal? Megrendeléskor válaszd az E-utalvány formátumot: a sikeres fizetést követően már küldjük is az utalványt a az e-mail címedre. 

Adószámunk: 25567838-2-43
Cégjegyzékszámunk: 01-09-282683

 

NÁLUNK SOKFÉLEKÉPPEN RENDELHETSZ!

E-mailben

Írásban legegyszerűbben az info@meglepkek.hu e-mail címre lehet küldeni a megrendelést.

Személyesen

Meglepkék.hu 1095 Budapest, Tinódi Lantos Sebestyén köz 1. (Sarok üzlet) H-P  8:00-17:00.

Interneten

Böngészd honlapunkat és élj az online áruházunkban nyújtott speciális ajánlatokkal, akciókkal.


Szállítási és fizetési feltételek, általános tudnivalók:


1. Bankkártya elfogadó rendszer:

Bankkártyás fizetés online rendszerünkön keresztül történik.

Simple rendszer 100%-os biztonsággal intézi a fizetési folyamatokat!


2. Banki átutalás

Amennyiben utalással szeretné rendezni a vásárlási tételt az alábbi bankszámlára utalja el az összeget és a megjegyzésbe tűntesse fel a megrendelés sorszámát!

Extrém Élményajándékok bankszámla:

CIB Bank: 10702404-71148111-51100005


3. Személyesen irodánkban

1095 Budapest, Tinódi Lantos Sebestyén köz 1. (Sarok üzlet) H-P  8:00-17:00.

4. Budapesten vagy Vidékre történő szállítás utánvétellel. Fizetés az ajándék megérkezésekor

A megrendelt ajándékot elkészítjük, és a megadott címre postázzuk. Átvételkor a futárszolgálatnál készpénzzel rendezheti.

5. Futárunk kiszállítja a már előre online kifizettet ajándékot Budapesten vagy vidéken

Ebben az esetben a megrendelő által előre kifizetett Élményajándékot vagy egyedi ajándéktárgyat kiszállítja futárszolgálatunk a megadott címre. 

6. Visszavételi garancia

Hogy 100%-os biztonsággal rendelhess, minden termékünkre és szolgáltatásunkra, amely valamilyen okból nem nyerte el tetszésed, visszavételi garanciát nyújtunk.
Ilyen esetben kérjük az áru/szolgáltatás eredeti számlával történő, 14 napon belülivisszaküldését, valamint annak jelzését, hogy cserét vagy az áru/szolgáltatás ellenértékét kéred-e.

A Szolgáltatót termékeire vonatkozóan a polgári törvénykönyv és a 151/2003. Korm. rendelet alapján jótállási kötelezettség terheli, amely azt jelenti, hogy a jótállás időtartama alatt a felelősség alól csak akkor mentesül, ha bizonyítja, hogy a hiba a termék nem rendeltetésszerű használatára vezethető vissza.
A jótállás időtartama (a jótállási idő) a tényleges teljesítéssel, tehát a terméknek az Ügyfél részére történő átadásával, vagy a termék üzembe helyezésével kezdődik.
Tartós fogyasztási cikknek minősülnek az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) Kormányrendelet mellékletében felsorolt termékek, melyekre a jogszabály egy éves kötelező jótállási időtartalmat ír elő.

7. Szavatosság

Fogyasztói szerződés esetében a Polgári Törvénykönyv szerint a jogosult a teljesítés időpontjától számított hat hónapos elévülési határidő alatt érvényesítheti szavatossági jogait, fogyasztó szerződés esetében azonban az elévülés időtartama egy év. A jogosult fogyasztói szerződés esetében a hiba felfedezésétől számított két hónapon belül terjesztheti elő kifogását.
Ha az Ügyfél a termék meghibásodása miatt a termék átadásától számított három munkanapon belül érvényesíti csereigényét Szolgáltató köteles a terméket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza.

8. Árucsere

Ha a megrendelt termék mégsem nyerte el az ajándékozott tetszését, lehetősége van adott értékben egy másik ajándékot választani, vagy magasabb áron fekvő termék/szolgáltatás esetében ráfizetéssel átváltani/cserélni. 14 munkanapon belül vegye fel a kapcsolatot a Webshop ügyfélszolgálattal, közölje az adatokat, amiből a rendelés beazonosítható, illetve, hogy milyen terméket mire kíván kicserélni, és munkatársaink ellenőrzik a csere lehetőségét.

9. Online fizetési adattovábbítási nyilatkozat

Elfogadom, hogy az Extrém Élményajándékok Kft. (1095 Bp., Tinódi Lantos Sebestyén köz 1.) által a http://www.meglepkek.hu, felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek a OTP Mobil Szolgáltató Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: felhasználónév, vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a Tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.