Utalvány érvényesítés - Meglepkék

Utalvány érvényesítés

Utalvány beváltása

Nagyon örülünk, hogy egy Meglepkék utalványt kaptál ajándékba. Igyekszik csapatunk felejthetetlen élményt adni Neked, melyért örökre hálás leszel annak akitől kaptad.

Az Utalvány beváltása gombra klikkelve az adataidat és az utalvány adatait beírva rendszerünk megadja azon Meglepkék kollégák elérhetőségét aki a helyszínen intézik a programot. Velük már konkrétan az időpontot megbeszélve tudod befejezni a beváltás.

Utalvány átváltása másik élményre

Előfordulhat, hogy az Élmény amit ajándékba kaptál nem talált be 100 %-osan, mert kicsit félelmetes, nem akarsz rosszul lenni, lejárna az utalvány felhasználási ideje vagy egyszerűen csak tudod, hogy van a Meglepkék kínálatban olyan amire mindennél jobban vágysz és majd aranyosan, kedvesen megmondod az ajándékozónak, hogy kicserélted amit tőle kaptál, de így sokkal nagyobb örömhöz juttatott és ne haragudjon meg, ne legyen szomorú.

Ha tehát átváltani szeretnéd az utalványodat akkor első lépésben válaszd ki az új élményt amire vágysz, majd a vásárlási folyamat során add meg régi utalvány kódodat aminek az értékét levonja a vásárlás végén. FONTOS hogy az átváltás szabályait olvasd el amit ITT találsz!

Ajándék doboz kép

Utalvány meghosszabbítása

Utalványodon szereplő lejárati dátumtól számított maximum 3 hónapon belül van erre lehetőséged. Ezen időszakon beül egyszer tudod ezt megtenni az alábbi feltételek szerint:

  • nem a hosszabbítás dátumától számítódnak a plusz hónapok hanem az eredeti lejárati időtől!
  • 2 illetve 3 hónap meghosszabbítására van lehetőséged
    • 2 hónap hosszabbítása az élmény árának 20 %-a (minimum 4 000 Ft)
    • 3 hónap hosszabbítása az élmény árának 30 %-a (minimum 6 000 Ft)
  • csak bankkártyás fizetés lehetséges!