Sétarepülés a csodálatos Dunakanyar felett Farkashegyről - Meglepkék

78 000 Ft

Kosárba

Sétarepülés a csodálatos Dunakanyar felett Farkashegyről

Fantasztikus repülési élményajándék megmutatni a csodálatos tájat fentről! 

Profi pilóta repíti az ünnepeltet és kisérőit egy Cessna 172-es típusú kisrepülővel. 

A feltűntetett ár felszállásra vonatkozik. Az utalvány beváltója dönti el, hogy kihasználjátok az összes férőhelyet és 3-an repülnek a fellegekbe, vagy csak kettesben, de természetesen egyetlen utassal is felszállunk, ha ez a kívánság.

A Farkashegyi Repülőtérről történő felszállás után, észak – északkeleti irányban repülünk egyenesen a Visegrádi Fellegvár felé. Az utazó magasságunk 750 méter tengerszint felett. 10-15 perc repülés után elérkezünk a Visegrádi Várig, ahol alacsonyabbra ereszkedünk és körbe repüljük párszor a várat. Így megannyi perspektívából megcsodálhatjuk ezt a lenyűgöző helyre épített hétvégi királyi rezidenciát. Innen a cél a Dunakanyar megtekintése, vagyis a Dobogókő és Dömös között található Prédikálószék (639 m), ami egyébként egy igen népszerű kirándulóhely, ha a Dunakanyart egyben, fentről szeretnénk látni. Mi itt legalább 3500 láb magasságig emelkedünk, ez 1050 méter tengerszint felett, ez a magasság adja meg a legoptimálisabb, leglenyűgözőbb kilátást a Dunakanyarra. 

Visegrád és a Dunakanyar közötti szakaszon elrepülünk Nagymaros és Zebegény érintésével a Börzsöny legdélebbi hegygerince, a Szent Mihály-hegy, a Julianus Kilátó és a Remetebarlangok felett is. Innen jó látási viszonyok esetén láthatjuk az Esztergomi Bazilikát is, illetve a Szentendrei-sziget északi részét, a Szigetcsúcsot. Visszafele úton elrepülünk a Pilis Parkerdő területe felett és Pilisszántó, Pilisvörösvár Solymár, Nagykovácsi és Budakeszi Vadaspark érintésél, érkezünk vissza a kiindulási repülőtérre.

A Dunakanyar rendkívül fontos turisztikai körzet, hiszen rengeteg turistát vonzanak a gyönyörű kis városok, falvak, a hegyek, a Visegrádi fellegvár, az Esztergomi Bazilika és még sorolhatnánk a szebbnél szebb látnivalókat. A Dunakanyar egy igazi „látnivaló-bomba”. Egy sétarepülővel pedig egy megismételhetetlen élményt nyújt, hiszen a repülőről még inkább koncentráltabban kapjuk meg azt, amit mondjuk, egy földi túra alatt átélhetnénk. A repülési élmény során az összes látnivalót és nevezetességet érinteni fogjuk, ezért is használtuk a „látnivaló-bombát”.

Utalványbeváltást ezen a linken intézheted és utána telefonszámon már csak az időpontot kell egyeztetni kollégánkkal, hogy mikor viszed el az autót, mész a repülésre, hajózásra, stb https://meglepkek.hu/utalvany/bevaltas.

Élmény időtartama
40 perc
A helyszín leírás

Az élményprogram helyszíne: Farkashegyi repülőtér.

Átvételi módok

Elektronikus utalvány
Azonnal letölthető, kinyomtatható, éjjel-nappal elérhető
Személyesen irodánkban

címünk: 1095 Budapest, Tinódi Lantos Sebestyén köz 1. (sarok üzlet).

 

TÉRKÉP ITT!

 

(rendelhetsz/átvehetsz hétköznap munkaidőben 8-17 között)
Futárszolgálat: 1.790 Ft

60.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES kiszállítás!

- 60.000 Ft felett INGYENES!
- hétköznap 16 óráig leadott megrendelésed a következő munkanapon megkapod, akár másnapra!

Fizetési módok

Bankkártyával online a weboldalon keresztül
Banki átutalással
Készpénzzel irodánkban
Futárnak készpénzzel vagy bankkártyával
OTP és K&H Szépkártyával

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (8:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Sétarepülés a csodálatos Dunakanyar felett Farkashegyről

78 000 Ft
3 900 pont ügyfélkártyára