Sétarepülés a csodálatos Dunakanyar felett Farkashegyről - Meglepkék
Az akció végéig hátralévő idő:
Black Friday
28 nap
00 óra
00 perc
00 mp

Sétarepülés a csodálatos Dunakanyar felett Farkashegyről

Sétarepülés a csodálatos Dunakanyar felett Farkashegyről
Sétarepülés a csodálatos Dunakanyar felett Farkashegyről
Sétarepülés a csodálatos Dunakanyar felett Farkashegyről
Sétarepülés a csodálatos Dunakanyar felett Farkashegyről

Fantasztikus repülési élményajándék megmutatni a csodálatos tájat fentről! 

Profi pilóta repíti az ünnepeltet és kisérőit egy Cessna 172-es típusú kisrepülővel. 

A feltűntetett ár felszállásra vonatkozik. Az utalvány beváltója dönti el, hogy kihasználjátok az összes férőhelyet és 3-an repülnek a fellegekbe, vagy csak kettesben, de természetesen egyetlen utassal is felszállunk, ha ez a kívánság.

A Farkashegyi Repülőtérről szállunk fel, ezt követően észak – északkeleti irányban repülünk egyenesen Dobogókő felé. Dobogókő és Dömös között található a Prédikálószék (639 m), ami a legnépszerűbb kirándulóhely, ha a Dunakanyart egyben, fentről szeretnénk megnézni. Mi itt legalább 3500 láb magasságig emelkedünk, ez 1050 méter tengerszint felett, ez a magasság adja meg a legoptimálisabb, leglenyűgözőbb kilátást a Dunakanyarra. Innen tovább repülünk a Visegrádi Várig, ahol alacsonyabbra ereszkedünk és körberepüljük párszor a várat. Így több perspektívából is megcsodálhatjuk ezt a lenyűgöző helyre épített hétvégi királyi rezidenciát. Visszafelé úton elrepülünk Nagymaros és Zebegény érintésével a Börzsöny legdélebbi hegygerince, a Szent Mihály-hegy, a Julianus Kilátó és a Remetebarlangok felett. Innen a távolban láthatjuk az Esztergomi Bazilikát, a Visegrádi Várat, illetve a Szentendrei-sziget északi részét, a Szigetcsúcsot. Repülésünk során elrepülünk Budakeszi Vadaspark, Remeteszőlős felett, Solymár és Nagykovácsi között, Pilisvörösvár, majd Pilisszántót követően belépünk a Pilis Parkerdő területe felé.

A Dunakanyar hivatalosan a Duna Budapest és Esztergom közötti szakasza. Maga a tájegység két megye, Pest megye és Komárom Esztergom megye területén helyezkedik el, a Duna pedig ezen a szakaszon a Börzsöny és a Visegrádi hegység között folyik. Sokan nem tudják, hogy a nevét arról kapta ez a tájegység, hogy a Duna folyásiránya itt változik meg.

A Dunakanyar rendkívül fontos turisztikai körzet, hiszen rengeteg turistát vonzanak a gyönyörű kis városok, falvak, a hegyek, a Visegrádi fellegvár, az Esztergomi Bazilika és még sorolhatnánk a szebbnél szebb látnivalókat. A Dunakanyar egy igazi „látnivaló-bomba”. Egy sétarepülővel pedig egy megismételhetetlen élményt nyújt, hiszen a repülőről még inkább koncentráltabban kapjuk meg azt, amit mondjuk, egy földi túra alatt átélhetnénk. A repülési élmény során az összes látnivalót és nevezetességet érinteni fogjuk, ezért is használtuk a „látnivaló-bombát”.

A “Csodálatos Dunakanyar” repülési élmény főbb érintési pontjai: Szentendre (melyet a Dunakanyar kapujának is becéznek), Leányfalu, Tahitótfalu (közben a Szentendrei szigetet is megcsodálhatjuk), Vác, Visegrád (Fellegvár), Esztergom (Bazilika), Pilis.

Utalványbeváltást ezen a linken intézheted és utána telefonszámon már csak az időpontot kell egyeztetni kollégánkkal, hogy mikor viszed el az autót, mész a repülésre, hajózásra, stb https://meglepkek.hu/utalvany/bevaltas.

Élmény időtartama
40 perc
A helyszín leírás

Az élményprogram helyszíne: Farkashegyi repülőtér.

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.490 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Sétarepülés a csodálatos Dunakanyar felett Farkashegyről

52 990 Ft
529 pont ügyfélkártyára