LITTLE LOVE BOX párkapcsolati játék! Közös idő ajándékba - Meglepkék

12 990 Ft-tól

Kosárba

LITTLE LOVE BOX párkapcsolati játék! Közös idő ajándékba

LITTLE LOVE BOX párkapcsolati játék!  Közös idő ajándékba
LITTLE LOVE BOX párkapcsolati játék! Közös idő ajándékba
LITTLE LOVE BOX párkapcsolati játék!  Közös idő ajándékba
LITTLE LOVE BOX párkapcsolati játék!  Közös idő ajándékba
LITTLE LOVE BOX párkapcsolati játék! Közös idő ajándékba
LITTLE LOVE BOX párkapcsolati játék! Közös idő ajándékba
LITTLE LOVE BOX párkapcsolati játék! Közös idő ajándékba
LITTLE LOVE BOX párkapcsolati játék!  Közös idő ajándékba
  • Úgy érzed, elsodornak a hétköznapok?
  • Idejét sem tudod már, mikor beszélgettetek egy igazán jót a pároddal úgy, hogy a téma nem a háztartás, munka, esetleg a gyerekek voltak?
  • A nehezen összehozott közös programok is kimerülnek egy főzésben vagy vacsorában?
  • Szeretnéd valami igazán különleges programmal élménnyé tenni a szürke hétköznapokat?

Tudtad, hogy azok a párok, akik heti legalább egy estét csak egymásra fordítanak, 63%-al boldogabbnak vallják magukat, mint azok, akik nem terveznek, hanem csak akkor töltenek időt együtt, mikor épp “úgy hozza az élet”? 

Ennek az az oka, hogy sajnos sokkal ritkábban hozza úgy az élet, mint gondolnánk, még akkor is, ha nagyon szeretünk együtt lenni.

Légy őszinte magaddal: ti milyen gyakran randiztok a pároddal?

A Little Love Boxot azért alkottuk meg, hogy a mai rohanó világban segítséget kapjanak azok a párok, akik mindennél jobban szeretik egymást, és a lehető legtöbb közös élménnyel szeretnének gazdagodni. 

Ez a kis doboz azoknak készült, akik jól emlékeznek, milyen volt egy pohár borral kiülni az erkélyre, és csak beszélgetni órákon át. Hallgatni egymást a világ nagy dolgairól és csillogó szemmel megtalálni a közös pontokat. Emlékeznek az estékre, mikor már egymást noszogatták, hogy most már tényleg aludni kellene, mert korán lesz az a reggel, de valahogy mégis tovább repültek a percek és az órák. És mikor végül tényleg ágyba kerültek, olyan érzés volt, mintha bejárták volna az egész világot, pedig alig mozdultak el arról a néhány négyzetméterről. Másnap pedig, a fáradtság ellenére bármilyen nehéz napot végig tudtak vinni, hiszen csak az járt a fejükben, hogy az előző este olyan volt, mint a tökéletes első randi.

Egy pillanatra átsuhant rajtuk, hogy milyen jó lenne ezt az embert megtartani, milyen szép is lenne örökké mellette ébredni! Majd azonnal hasított a felismerés: de hát ő az enyém! És az izgatottsággal vegyített boldogság minden porcikájukat átjárta. Egy fél nap alatt újra szerelembe esni? Akár minden héten, minden nap? Hisszük, hogy ez a kicsi doboz ezeket az érzéseket segít leporolni, felfrissíteni, és a kellemes folydogáló víz fölé tűzijátékot teremteni.

Tehát Miről Is Van Szó Pontosan?

A Little Love Box egy pároknak készült kártyacsomag , mely különböző kategóriákba sorolt kérdéseket tartalmaz.  Azt, hogy éppen melyik kategóriából húzzatok, a dobókocka segítségével tudjátok majd eldönteni. A játék során közelebb kerülhettek egymáshoz, akár sosem érintett témákról beszélgethettek, valamint az önismeretetek is javulhat, hiszen észre fogjátok venni, hogy sok kérdésre nem is annyira egyszerű azonnal válaszolni.

Jellemzők:

◆ 180db kártya

◆ 6 kategória

◆ különleges, tiszta fém dobókocka

◆ minőségi anyagok

◆ elegáns külső

◆ választható szín (azonos tartalommal)

◆ magyar vagy angol nyelv

Kategóriák:

Múlt

Az itt található kérdések az életetek már lezárt szakaszairól szólnak. Emlékekről, élményekről, tapasztalatokról és arról, hogy ezek hogyan befolyásolnak titeket a jelenben.

Személyiség

Ez a kategória rátok vonatkozó kérdéseket tartalmaz a tulajdonságaitokról, véleményetekről, gondolataitokról, egyszóval mindenről, ami titeket alkot..

Párkapcsolat

Ezek a kártyák kettőtökről szólnak, a kapcsolatotok kisebb és nagyobb jellemzőiről, valamint közös emlékekről, vagy éppen kedvenc időtöltésekről.

Erotika

Az itt található kérdéseket valószínűleg nem kell jobban kifejteni  Ide kerültek a pikáns, intim kérdések, amik mindig izgalmas beszédtémák lehetnek egy párkapcsolatban.

Szituációk

Itt konkrét, legtöbbször valósághű helyzeteket találtok, nyitott kérdéseket, amikre nektek kell megtalálni a számotokra legmegfelelőbb megoldásokat.

Fordított

Mennyire ismered a párod? Ezekből a kérdésekből kiderül! Itt a kérdés arra vonatkozik, aki felolvassa, a másik pedig megpróbálja eltalálni a helyes választ. Akár számolhatjátok is, hogy ki tud többet eltalálni!

informaciokFontos információk!

Kérdésed van a megrendeléssel kapcsolatban? Információra van még szükséged a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (8:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Sikeres megrendelés után automata e-mailt kapsz tőlünk és kollégáink elkezdik a munkát. Mi küldünk értesítést az elkészülés illetve az átvétel időpontjáról. Nem kell telefonálnod nekünk hogy megérkezett-e a megrendelés vagy hogy minden megvan-e benne. Ha valami hiányzik vagy nem egyértelmű kollégáink azonnal keresnek telefonon vagy e-mailben!

LITTLE LOVE BOX párkapcsolati játék! Közös idő ajándékba

12 990 Ft-tól
649 pont ügyfélkártyára

Kapcsolódó termékek

Mission Sigma VR szabadulószoba két fő részére

2 fő

Budapest, VI. kerület

1 ó

19 800 Ft-tól
Megnézem
Hozd magad formába LPG nyirokmasszázs kezeléssel!

1

Budapest, XIV. kerület (Zugló)

35 p

7 500 Ft-tól
Megnézem