12 oldalas bőrkötéses születésnapi újság 2 munkanap alatt - Meglepkék

25 990 Ft-tól

Kosárba

12 oldalas bőrkötéses születésnapi újság akár 1 munkanap alatt

12 oldalas bőrkötéses születésnapi újság akar 2 munkanap alatt
12 oldalas bőrkötéses születésnapi újság akar 2 munkanap alatt
12 oldalas bőrkötéses születésnapi újság akar 2 munkanap alatt
12 oldalas bőrkötéses születésnapi újság akar 2 munkanap alatt
12 oldalas bőrkötéses születésnapi újság akar 2 munkanap alatt
12 oldalas bőrkötéses születésnapi újság akar 2 munkanap alatt
12 oldalas bőrkötéses születésnapi újság akar 2 munkanap alatt
12 oldalas bőrkötéses születésnapi újság akar 2 munkanap alatt
12 oldalas bőrkötéses születésnapi újság akar 2 munkanap alatt

Az újság az ünnepelt születésnapján megjelent újságokból készül a főoldalon egy cikkben tudósítva az ő születéséről és azt egy elegáns bőrkötésbe tesszük, ami által igen elegáns és stílusos az ajándék átadása!

Vicces, egyedi és igazán szentimentális ajándék lesz, de a bőrkötéstől igen elegáns!! Ezt megígérhetjük! :-) 

Ajándékba adjuk az egyedi hírt! Grafikusaink beleszerkesztenek egy cikket az ünnepeltről!

Ehhez szükségünk van egy csecsemőkori képre vagy a lehető legrégebbi fotóra ami készült róla és néhány infóra a születéséről (súly, cm, szülők neve, születési hely, stb.).
A hírt megszerkesztjük és a képével együtt egy jól látható helyen elhelyezzük.
Előfordul, hogy nincsen csecsemőkori kép, ilyenkor régi gólyás grafikákat használunk csőrében a pólyás babával.

Hogyan készül a születésnapi újság és mi van benne?

A kiválasztott dátumon megjelent újságokat digitalizáljuk, amit a fotósunk, grafikusunk átszerkeszt, egy egységes megjelenésű anyaggá. Letisztítja a szennyeződéseket, igyekszik kijavítani ha van szakadás, gyűrődés.
Az aznapi sajtó legérdekesebb oldalait válogatjuk össze a személyes Szülinapi újságba.

Honnan gyűjtjük az anyagot?

Általában ezekből az országos napilapokból tudjuk elkészíteni a Születésnapi Újságot (nem mindegyikből, csak éppen az aktuálisból, ami abban az időszakban egyáltalán megjelent vagy lefűzésre került): Magyar Nemzet, Magyar Hírlap, Népszava, Népszabadság, Esti Hírlap, Népsport, Szabad Szó.

Nem lehet általánosítani, minden megrendelés más és más, hiszen más és más újságok voltak forgalomba, kerültek az archívumba.

Előfordulhat, hogy a megjelölt napon egyáltalán nem vagy csak kevés lap jelent meg. Befolyásoló tényező ilyenkor háború, forradalom vagy csak egy szimpla vasárnap vagy hétfő, ugyanis voltak időszakok mikor sem újság, sem TV adás nem volt bizonyos napokon.
Ebben az esetben a szomszédos napok sajtóanyagát tudjuk felhasználni, erről azonban előtte mindenképpen egyeztetünk veled, hogy így is szeretné e a megrendelés és az ajándékot!
 
Igény szerint lehetőségünk van színes lapokat is betenni az újságba. :)Megrendelés folyamán ki tudja választani milyen fajta érdekességeket szeretne még, attól függően, hogy hölgy vagy férfi az ünnepelt!

Hölgyeknek kérhető az újság Nők Lapjából is, amit az ’50-es évektől színesben is nyomtattak.  Ugyanígy az autóőrülteknek fel tudjuk ajánlani az Autó-Motor Sport színes kiadványait, vagy betűzhetünk pár vicces oldalt az igazi Ludas Matyiból.

Nagyon fontos információ, hogy ezek nem napilapok, heti vagy havi újságok. A dátum itt nem tud napra pontosan egyezni, viszont nagyon különlegessé és érdekessé tesz az ajándékot!Ha szeretnél ilyen extrát azt a megrendelés közben ki tudod választani!

Milyen és mekkora a kész újság?

- A3-as méretű (29,7x42 cm)
- 1 oldalas
- fehér lap

Mire lesz szükségünk a munkához?

A megrendelés folyamán mindent be tudsz írni, képet be tudsz csatolni, de hogy gördülékenyen menjen ezeket készítsd elő:

- egy lehetőleg csecsemőkori fotóra az ünnepeltről, minél régebbi.Ha nincs kiskori fotó, akkor egy korabeli régi gólyás grafikával helyettesítjük. Tudod, amelyiknek a csőrében van a pólyás baba. 
- a pontos dátumra (óra, perc, ha nagyon profi vagy), születési helyre, kórház neve
- súly és hosszúság adatokra
- a szülők nevére

Lesznek a megrendelés közben szövegminták a cikkhez, melyek segítenek megfogalmazni. Csak klikkeljen bele és írd át a szöveget!

Milyen plusz dolgokat kérhetsz még az újságba?

1.Tudsz bele kérni egyedi keresztrejtvényt, akár több oldalt is: Ha megfejti akkor rájön, hogy ez neki szól külön. :-) Megható és kedves kiegészítő!

2.Tudsz bele kérni epigrammát:Pár soros kis vicces, személyes versecskét

3.Megrendelés közben tudsz kérni bele színes mellékletet akkori magazinokból

4.Van lehetőség megyei könyvtárakból megyei napilapot szerezni és pár lapot beleilleszteni

5.Nagyon szeretik a Híres ember mellékletet: Összegyűjtöttük azon a napon, hónapban, évben született híres embereket

6.Csillag és horoszkóp kedvelőknek a pontos horoszkópjukat is be tudjuk szerkeszteni a cikkek közé

Ha futárral kéred és nem személyesen jössz be érte biztonságos és FUTÁRÁLLÓ csomagolással indítjuk útjára! 

Előforduló hibák, amiken nem tudunk javítani:

Ezek az újságok egy nagy könyvtár raktárjában egymásba fűzve várják, míg valaki előveszi őket, lefotózza és grafikailag megtisztítja.
Viszont vannak olyan hibák, sérülések, fűzési sajátosságok amiken nem tudunk javítani. Egy 50-60-70 éves újság egy igen más korban készült, más technikával, nyomdai munkálatokkal.A munka során nemhogy rontunk hanem legtöbbször még javítunk is a minőségen!

Nem tudjuk javítani a híreket sem! Ez furcsán hangozhat, de előfordulnak olyan reklamációk, hogy nagyon rossz és szomorú hírek vannak az újságokban. Ez sajnos így van, mivel egy háború vagy forradalom után kevés a jó hír. Régebben nem voltak még könnyed bulvár vagy celeb hírek!Milyen gyorsan készül el a Születésnapi újság?

A megrendelésed elküldése után 1 munkanap múlva már kész is van az anyag. Ha bőrkötéssel rendelted akkor 2 nap, mert a ragasztásnak többet kell száradnia!

Ha szorít az idő és már hétvégén itt a szülinap akár nagyon gyorsan is eltudjuk készíteni. :-) S.O.S. megrendelés esetében 24 órán belül elkészítjük az ajándékot, de ha reggel leadod mondjuk pénteken délután már viheted is!!!

Rendelni az oldal jobb oldalán található megszerkesztem gombbal tudsz. A bekérdezett adatok többsége az ajándékozottról szól (születési neve, születési helye, csecsemőkori képe), általában az űrlapban megadott adatokkal már tudunk dolgozni – ha egyedi kérésed van (megjegyzésben jelezd), akkor természetesen alaposan átbeszéljük, hogy mit szeretnél és hogyan!

informaciokFontos információk!

Kérdésed van a megrendeléssel kapcsolatban? Információra van még szükséged a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (8:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Sikeres megrendelés után automata e-mailt kapsz tőlünk és kollégáink elkezdik a munkát. Mi küldünk értesítést az elkészülés illetve az átvétel időpontjáról. Nem kell telefonálnod nekünk hogy megérkezett-e a megrendelés vagy hogy minden megvan-e benne. Ha valami hiányzik vagy nem egyértelmű kollégáink azonnal keresnek telefonon vagy e-mailben!

12 oldalas bőrkötéses születésnapi újság akár 1 munkanap alatt

25 990 Ft-tól
1 299 pont ügyfélkártyára