Karkötő készítés kedveseddel Valentin napon - Meglepkék
Töltés...

Karkötő készítés kedveseddel Valentin napon

Tudod már mivel leped meg szerelmedet Valentin nap alkalmából?

Próbáljátok ki romantikus páros workshopunkat és rendhagyó módon készítsétek el kézzel egymás ajándékát.
A kurzus alatt mindketten egy egyedi, minőségi bőr kiegészítőt készíthettek el, aminek megalkotásánál több tárgytípus közül is választhattok. Ezek lehetnek apróbb tárolók, laptárcák, kártyatartók, esetleg telefontokok, karkötők vagy kulcstartók.

A workshop elején megtanuljuk az alapfogásokat, majd körülbelül 100 féle bőr közül választhatjátok ki a nektek legjobban tetsző alapanyagot. Ezt a workshop alatt személyre szabott díszítésekkel tehetitek még egyedibbé, a végén pedig akár monogramotokat is beleüthetitek az elkészült tárgyba.

Az időpont február 14-én este 18:00-20:30.

A feltűntetett ár 2 fő részvételére vonatkozik! :-)


informaciokSegíthetünk még valamiben? :)

Kérdésed van? Nem minden információt tartalmaz a leírás amire szükséged van a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Van lehetőséged még ünnepélyesebbé tenni az ajándékot.

Kérj hozzá elegáns díszborítékot személyre szabható üzenettel! Ezt az utalványt csomagküldő szolgálattal, vagy személyesen irodánkban tudjuk átadni.

Karkötő készítés kedveseddel Valentin napon

15 000 Ft