Bonbon készítő tanfolyam személyesen, vagy akár online részvétellel is - Meglepkék

Bonbon készítő tanfolyam személyesen, vagy akár online részvétellel is

Bonbon készítő tanfolyam személyesen, vagy akár online részvétellel is
Bonbon készítő tanfolyam személyesen, vagy akár online részvétellel is
Bonbon készítő tanfolyam személyesen, vagy akár online részvétellel is
Bonbon készítő tanfolyam személyesen, vagy akár online részvétellel is
Bonbon készítő tanfolyam személyesen, vagy akár online részvétellel is

Az Ars Socolata kézműves csokoládé manufaktúra műhelyében minden résztvevő elkészítheti álmai bonbonjait. Ráadásul mindezt a legkiválóbb belga csokoládé alapanyagokból, amilyet átlag boltok polcain nem is lehet beszerezni. 

A több órás kurzus résztvevői nemcsak megtanulják a receptet és a fortélyokat és bonbont öntenek, díszítenek, hanem még a ganache-t is elkészítik, mellyel végül megtöltik a bonbonokat. A program végén mindenki ízletes bonbonokkal és kis csokoládékészítő mesterként tér haza. 

Megtudhatod tőlünk azt is, a sikerhez milyen alapanyagokra és eszközökre lesz majd otthon szükséged, és azokat hol érdemes beszerezned. Részletes jegyzetet adunk a tanfolyami anyagról, amiben az elméleti rész mellett a recepteket is megtaláljátok. Megismersz a kurzus alatt több temperálási technikát is.  

A programot bátran ajánljuk laktózérzékenyeknek, vegánoknak valamint fogyókúrázóknak is. Jelentkezéskor kérjük az ilyen igényt jelezni. Hiszen vegán étcsokoládé és cukormentes, maltitollal édesített belga tejcsokoládé is lapul raktárunkban.  

Ha eddig csak álmodoztál róla, hogy milyen jó lenne végre a saját magad által készített bonbonokat fogyasztani, vagy meglepni vele szeretteidet, vagy minden ilyesmi próbálkozásod balul sült el mostanáig, akkor is nálunk a helyed! A bonbon az az édesség, amit otthon is el tudsz majd készíteni segítség nélkül a tanfolyam elvégzése után.

A felejthetetlen gasztro programot a hűsítő italok és édes ínyencségek mellett a barátságos légkör és családias hangulat biztosítja. A sikered garanciája a tanfolyam vezető, Lix-Hajdu Nikoletta, cukrász és tanár, aki az Ars Socolata Kft. tulajdonosa és a cég kézműves csokoládé különlegességeinek megálmodója. 

Vásárold meg a kurzust magadnak vagy ajándékba! Vegyél részt barátaiddal a programon!

A kurzus választható magyar mellett angol vagy német nyelven is. Céges csapatépítő rendezvénynek is megvásárolható.

Akik nem tudnak minket személyesen felkeresni, azoknak online módon is lehetővé tesszük a tanfolyamon való részvételt. Ebben az esetben a tanfolyam előtt az online résztvevőkkel megbeszéljük milyen alapanyagokra és eszközökre lesz szükség a kurzuson; esetleges igény esetén a hiányzó cukrász “kütyüket” kedvezményes áron eljuttatjuk a résztvevőknek, mivel az eszközök árát és a csomagküldés költségét a tanfolyam díja nem tartalmazza. Az online részvétel feltételeinek megteremtése a kurzus résztvevőinek feladata, a náluk fellépő esetleges technikai hibákért vagy internet kimaradásokért a tanfolyam szervező nem vállal felelősséget. 

De milyen is az igazi kézműves csokoládé, és miért a bolti ár többszöröséért szerezhető be legtöbbször? 

A kézműves csokoládét választók hajlandók kifizetni a viszonylag magas árat a minőség miatt. A tömegtermeléshez képest jóval magasabb árat több tényező is okozza. Egyrészt a kézi munkaerő esetén jóval lassabb az előállítás a gépi termeléshez viszonyítva. A következő faktor az, hogy a gyári tömegtermelés során a versenyképesség miatt kénytelenek spórolni különleges, minőségi alapanyagok magas arányán. A legtöbb manufaktúra minőségi csokoládé alapanyagot használ, amelyet a tömeggyártású csokoládék alapanyagának többszöröséért tudnak csak beszerezni. Az igazi eredeti csokoládé nem tartalmaz tejsavóport, tejzsírt vagy bármely kakaóvajat helyettesítő olcsósító összetevőt. A különbséget sok esetben csak akkor veszi észre az átlag vásárló, amikor egymás után kóstolja a bolti és a kézműves csokoládét. Ahogy borok esetén is léteznek specialisták, akik a legkisebb különbséget is észreveszik, a csokoládé ínyencek körében is találunk olyan személyeket, akik nem csak a manufakturális és gyári előállítású táblás csokoládé közötti különbséget képesek megállapítani, hanem akár a felhasznált kakaóbab származási helyét is beazonosítják.

Élmény időtartama: 3-4 óra.

Utalványbeváltást ezen a linken intézheted és utána telefonszámon már csak az időpontot kell egyeztetni kollégánkkal, hogy mikor viszed el az autót, mész a repülésre, hajózásra, stb https://meglepkek.hu/utalvany/bevaltas.

Élmény időtartama
3-4 óra
A helyszín leírás

Az élményprogram helyszíne: Budapest, XX. kerület.

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.490 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Bonbon készítő tanfolyam személyesen, vagy akár online részvétellel is

11 900 Ft-tól