Boeing 737 repülőgép szimulátor - Meglepkék

Boeing 737 repülőgép szimulátor

Boeing 737 repülőgép szimulátor
Boeing 737 repülőgép szimulátor
Boeing 737 repülőgép szimulátor
Boeing 737 repülőgép szimulátor

Régi vágyad, hogy bekukkanthass végre a pilóta fülkébe, hogy mit gépészkednek azok ott elől? Imádsz repülni? Szeretnél egy óriási gépet vezetni? A világ különböző pontjaira eljutni?

Akkor most itt a lehetőség!
Tudod, ahhoz, hogy valakit beengedjenek egy utasszállító pilótafülkéjébe, a roppant szigorú biztonsági előírások miatt eszetlen sokat kell tanulnia, és természetesen pilóta engedélyt is kell hozzá szereznie..
De Te ezt most egy kattintással megteheted (igen, a megrendelem gombra klikkelve), és máris a Boeing 737-es utasszállító repülő első pilótája lehetsz! (.. persze ajándéknak se utolsó egy ilyen lehetőség.. ;) )A szimulátorban (ami az igazi fülke élethű másolata!) a valódi repülés élményét fogod megtapasztalni
! Azt fogod látni, amit a valóságban is látnak a pilóták (a vaksötétet és a kristálytiszta kék eget.. attól függően, hogy éjjeli vagy nappali repülést szimuláltok).

Mi vár Rád a programon?
30-60 perc tömény izgalom és valódi gyomorgombóc - a világ bármely repülőteréről fel- illetve leszállhatsz, megnézheted bármelyik várost, kipróbálhatod, hogy milyen élmény a pilótáknak a különböző időjárási viszontagságok közepette vezetni ezeket a hatalmas gépeket.
Sőt! Még akár utasokat is hozhatsz magaddal erre a repülésre! Összesen 8 fő foglalhat helyet a szimulátor utasterében, akik tesztelhetik, hogy milyen pilóta vagy!

Technikai adatok a Boeing 737-esről:

 • két hajtóműves, egyfolyosós, keskeny törzsű,
 • közepes hatótávolságú utasszállító repülőgép (max. 5765 km)
 • maximum 189 utast szállíthat
 • a legnépszerűbb modellje, több, mint 7000 db-ot adtak el belőle
 • 940 km/h a maximális utazósebessége
 • Üzemanyag kapacitása: 26 020 l
 • felszálló tömege 79 t
 • repülési magassága 12 500 m

Miért ezt a programot válaszd?

 • hogy végre elmondhasd, hogy vezettél egy Boeinget (na jó, egy szimulátort, de ez élményre pontosan olyan, mint az igazi!)
 • mert itt aztán elő kell venni a mérnöki precizitást, hogy a különböző manőverekhez, szituációkhoz melyik gombhoz nyúlj!
 • mert egy óriási élmény a repülés önmagában is, az emelkedés, a süllyedés.. és ezt most te irányíthatod a pilótafülkéből!
 • mert most tényleg Te lehetsz végre az ura ennek a hatalmas dögnek!
Élmény időtartama
30-60 perc
A helyszín leírás

Az élményprogram helyszíne: Budapest, IX. kerület Ipar utca.


informaciokSegíthetünk még valamiben? :)

Kérdésed van? Nem minden információt tartalmaz a leírás amire szükséged van a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Van lehetőséged még ünnepélyesebbé tenni az ajándékot.

Kérj hozzá elegáns díszborítékot személyre szabható üzenettel! Ezt az utalványt csomagküldő szolgálattal, vagy személyesen irodánkban tudjuk átadni.

Boeing 737 repülőgép szimulátor

8 500 Ft-tól

Kapcsolódó élmények

Bootcamp - az alapkiképzés

2

Budapest

2 ó

14 000 Ft-tól
Megnézem
Motorcsónak vezetés

1-7

Budakalász, Duna sétány

1-2 ó

70 000 Ft-tól
Megnézem