Irány a Selfie múzeum Debrecenben - Meglepkék

2 990 Ft-tól

Kosárba

Irány a Selfie múzeum Debrecenben

Irány a Selfie múzeum Debrecenben
Irány a Selfie múzeum Debrecenben
Irány a Selfie múzeum Debrecenben
Irány a Selfie múzeum Debrecenben

A Selfie Time, Debrecen első szelfi múzeuma megnyitotta kapuit, ahol a fotózásé a főszerep! Látogass el hozzánk, ha szeretnél valóban egyedi és varázslatos képeket feltölteni közösségi oldalaidra vagy a családi fotóalbumodat szeretnéd extrém képekkel gyarapítani. Különleges hátterekkel és még különlegesebb installációkkal várunk, hogy a képzeleteden kívül más ne szabjon határt fotóid egyediségének! 

Élményekkel várjuk a kicsiket, emlékekkel a nagyokat!

A szelfi múzeum, mint fogalom Magyarországon kevésbé elterjedt, mint külföldön. A közösségi médiát használók körében felkapott attrakciónak számít, hiszen nemcsak egyedi fotókat tudnak megosztani ismerőseikkel, hanem egy valódi élményt is, melyet a fotókészítés közben élhetnek át azokkal, akikkel ellátogatnak egy ilyen múzeumba.

Készítsd el életed képeit barátaiddal a felhők között hintázva, a tengerparton pálmafák között lazulva, egy gramofon mellett pózolva, vagy labdák közt lubickolva. Nem kell más, csak egy jó társaság egy mobil, és voálá, a menő képek mehetnek is a felhőbe.

Több órás szórakozás is kikerekedhet egy szelfisorozat készítéséből, milyen a jó beállítás, így tartsd a kezed, ott belelóg a hajad, itt fura fejet vágsz és még sorolhatnánk mi minden előfordulhat egy-egy fotó lencsevégre kapásánál. 

16 terem, de megannyi kreatív, egyedi vagy épp szokatlan beállítás lehetséges, mely a fotós kreativitásától függ. Itt sose készül két egyforma szelfi, hisz mindenki mást tud kihozni az adott installációból.

Győződj meg magad a fotókészítés megannyi lehetőségéről! 

A több, mint 300 négyzetméteres szelfi múzeumunk és stúdiónk a belvárosban, a Fórumtól pár perc sétára található, a Párizsi Udvar utcájában.

Élmény időtartama
Akár egész nap
A helyszín leírás

Debrecenben

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (8:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.990 Ft

Egyedi utalvány Puzzle formában
Egyedi utalvány Puzzle formában

Kreatív és vicces ajándékozási forma, a konkrét utalványról egyedi puzzle-t készítünk - 5.990 Ft

Fadoboz feszítő vassal
Fadoboz feszítő vassal

Igényes, vagány 27x27 cm-es faláda feszítővassal, szegekkel és benne az elrejtett utalvánnyal díszdobozban.  - 14.990 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Palackposta
Palackposta

Különleges "csomagolási" forma, az utalványt üveg palackba és fa dobozba csomagoljuk - 6.990 Ft

Kiugró ajándékutalvány
Kiugró ajándékutalvány

Egyedi csomagolási forma, a dobozt feltépve konfetti robban az ünnepeltre, az utalványt bele csomagoljuk - 4.490 Ft Nézd meg milyen a hatása!

Irány a Selfie múzeum Debrecenben

2 990 Ft-tól
29 pont ügyfélkártyára

Kapcsolódó élmények