Tészta Variációk A Gyakorlatban Tanfolyam - Meglepkék

54 900 Ft

Kosárba

Tészta Variációk a gyakorlatban tanfolyam

Tészta Variációk a gyakorlatban tanfolyam fő kép

Szívesen megtanulnád a csodás ünnepi fonott kalács elkészítésének titkát? Vagy megtanulnád például a tökéletes hamburger buci elkészítését? Egyszerűen csak mutassunk technikákat és titkokat a tészta készítés rejtelmeiből?

Tanfolyamunkat eddigi résztvevőink hívták életre, hiszen kurzusainkon a gyakorlati tudáson kívül nagyon sok elméleti tudást is adunk tanulóinknak.

És a tészta készítés sok elméleti tudást igényel. Szeretnénk ebben is segítséget nyújtani Nektek!

Rengeteg napot lehetne tartani a tészta készítés oktatásából, de ezen a két napon szeretnénk a legfontosabb alap tudást átadni jelentkezőinknek, akik több részletet szeretnének megtanulni a cukrászat alapjaiból, és családjukban vagy baráti körükben szeretnék megmutatni tészta készítő tudományukat!

A linzer tészta a cukrászat alapja, édes és sós változatuk elengedhetetlen egy vendégváró vagy ünnepi asztalról. Készítsük el úgy, ahogy dédszüleink, nagyszüleink tanították, és adjuk tovább ezt a hagyományt és tudást gyermekeinknek!

Mi ebben próbálunk segíteni, és ezt a filozófiát képviselni!

A kelt tészta igazi klasszikus, és a belőle készült édességeket mindenki élvezettel fogyasztja. Gondoljatok csak az aranygaluskára, a túrós táskára, a csodálatos illatú és sokféle ízű kalácsra, briósra, a káposztás lepényre, vagy egy csodás sajtos-juhtúrós- tepertős- burgonyás pogácsára. Napjainkban pedig a hamburger bucik készítése is közkedvelt téma.

Van, aki azt gondolja egyszerű az elkészítésük, más pedig hozzá se mer fogni.

Cukrászunk megmutatja mire kell figyelnetek, hogy tökéletesek legyenek süteményeitek, akár kezdő akár haladó vagy a cukrászat gyakorlásában.

A tanfolyamon megtanuljuk a klasszikus kovász elkészítését, a tészta gyúrásának és nyújtásának technikáit. A formázásnál az alaptésztánk kétféle felhasználását is elsajátítjuk, csavart brióst és csigát készítünk, valamint ötleteket kapunk mesterünktől, hogy a tészta még mi mindenre használható.

A tematika kidolgozása során elsődleges szempont volt, hogy mindenki otthon is elkészíthesse ezeket az ízletes és csodás péksüteményeket.

TEMATIKA:

1.nap

Édes és sós linzer tészta készítése, begyúrása
Sós vendégváró sütemények formázása, magozása, sütése
Linzerek formázása, sütése
Isler készítése, csokoládé kimártása
Vajas leveles tészta készítése, hajtogatása, kakaós és fahéjas csiga készítése

2.nap

Gyúrt élesztős tészták készítése, kovász készítése
Tészták begyúrása, dagasztása, kelesztése
Briós és kalács tészta készítése
A kalács fonásának technikái, formázás
A hamburger buci készítésének titkai és készítése

 A tanfolyamot elvégző jelentkezőink oklevelet kapnak!

Élmény időtartama
2 nap

Átvételi módok

Elektronikus utalvány
Azonnal letölthető, kinyomtatható, éjjel-nappal elérhető
Személyesen irodánkban

címünk: 1095 Budapest, Tinódi Lantos Sebestyén köz 1. (sarok üzlet).

 

TÉRKÉP ITT!

 

(rendelhetsz/átvehetsz hétköznap munkaidőben 8-17 között)
Futárszolgálat: 1.790 Ft

60.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES kiszállítás!

- 60.000 Ft felett INGYENES!
- hétköznap 16 óráig leadott megrendelésed a következő munkanapon megkapod, akár másnapra!

Fizetési módok

Bankkártyával online a weboldalon keresztül
Banki átutalással
Készpénzzel irodánkban
Futárnak készpénzzel vagy bankkártyával
OTP és K&H Szépkártyával

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (8:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Tészta Variációk a gyakorlatban tanfolyam

54 900 Ft
2 745 pont ügyfélkártyára