Meglepkék.hu Árgarancia - Meglepkék

Meglepkék.hu Árgarancia

A Meglepkék.hu csapata vagyis az Extrém Élményajándékok Kft. mindig is az ügyfelek, az élménykeresők érdekeit tartotta szem előtt, ez a gondolat vezetett el minket ahhoz az ötlethez, hogy ne csak minőségi kiszolgálást, élményeket adjunk vásárlóinknak, hanem a legjobb árat is biztosítsuk, ezért lett kidolgozva és használva az Árgarancia!



Ha olcsóbb áron találja meg valahol ugyan azt az élményt, melyet Árgarancia pecséttel jelöltünk, ugyan ezekkel a paraméterekkel( pl. Repülési idő, körszám, km, időtartam) akkor mi azon az áron fogjuk neki szolgáltatni. Vállaljuk a felelőséget és akkor neki a legolcsóbb megtalált áron fogjuk szolgáltatni természetesen.

Ez az árgarancia csak azokra az élményekre, szolgáltatásokra vonatkozik, melyeknél használjuk és feltűntetjük az Árgarancia pecsétet.

Küldje el nekünk a konkurens termék linkjét és az elérhetőségét! Fontos! A webáruház vagy üzlet, Magyarországi legyen! Rögtön megvizsgáljuk és ha az adatok reálisak, nem egy évek óta nem működi webáruházra hivatkozik a link akkor jár a kedvezményes ár.

Árgaranciánkkal kapcsolatban bármilyen kér(d)ése lenne kérem jelezze a Meglepkék Ügyfélszolgálatának!

Email: Info@meglepkek.hu