Ez az Ügyfélkártya a mi MEGLEPetésünk Neked! - Meglepkék

Ügyfélkártya a mi MEGLEPetésünk Neked!

Amit az első vásárlás után kapsz tőlünk virtuálisan, majd utána minden vásárlásnál, jelesebb ünnepeken, mint a Névnapod kapsz rá pontokat amik ugyan annyi forintot érnek majd amikor el akarod költeni.

Ki kaphat ilyen kártyát?
Aki vásárol a Meglepkék.hu oldalon. Ott bármennyi. vásárláshoz jár a virtuális kártya. Virtuálisan hasznosabb, nem tudod elveszteni, másik kabátba rakni, hanem a rendszer az email címed alapján mindig érzékelni fogja, hogy te már közénk tartozol. Te már jártál nálunk és felajánlja a beváltás, felhasználás lehetőségét!

Röviden: Ha bárhogy vásárolsz a Meglepkék.hu Élményáruházban, akár online, utánvét vagy személyesen az irodánkban autómatikusan lesz egy Ügyfélkártyád amire mindig visszakapod a vásárlás értékének 5%-át.

Azaz pl:10ezer forintos élménynél 500 Ft azonnal kerül pontokban a kártyádra.

A kártyád száma a későbbi vásárlásaid során fontos lesz, de ha elfelejtetted az ügyfélszolgálatunk segít majd megtalálni!

Dobj egy emailt az info(kukac)meglepkek.hu email címünkre és már küldjük is a kért adatokat!

Hogyan gyűjthetek a pontokat?
Rém egyszerű! Minden vásárlásod után ajándékpontot kapsz, amit gyűjthetsz vagy akár már a következő vásárlásnál be is válthatsz!

Ahogy már említettük pontot nem csak vásárláskor kapsz, mi is jófejek vagyunk és figyelünk a részletekre, ezért meglepünk Téged, mert a születésnaposnak és névnaposnak bizony jár az extra pont! Erről persze mindig kapsz tőlünk egy emlékeztető e-mailt, nehogy lecsússz az ajándékról.

Hogyan tudom beváltani a pontjaimat?
Válaszd ki az ajándékot, amivel meg szeretnéd lepni szeretteidet vagy akár magadat, tedd be a kosárba, az e-mail címed megadásánál a rendszer automatikusan felismeri a már regisztrált e-mailedet és felteszi Neked a kérdést, hogy mennyi pontot szeretnél beváltani, itt szükséges a kártyaszámodat is beírni, ezért vásárlás előtt azt készítsd elő. Keresd elő az emailek közül vagy ha elveszett dobj egy emailt nekünk és azonnal segíttünk.

Na tehát akkor a beváltás egy fontos része:
Ahány pontod van az ügyfélkártyádon az annyi pontot ér. Viszont a pénzügyi és könyvelési folyamatok rendezetsége miatt az élmény csak 90%-ára lehet pontot felhasználni, beváltani. 10%-nál, minimum az összeg 10%-át pénzügyileg kell rendezni.

Pl: Ha egy Ferrari vezetés 64.990 Ft és neked van 5-10-20ezer pontod akkor probléma nélkül a rendszer levonja az összeget a 64.990 Ft-ból és a maradékot utalással, utánvéttel, személyesen tudod rendezni.

De ha az élmény amit ajándékozni szeretnél 13.000 Ft és neked 13.000 pontod van akkor is csak 11.700 pontot tudsz felhasználni és a maradék 1300 pontot pénzügyileg kell rendezni.

Hol tudom megnézni az egyenlegemet?
A honlapunkon a következő linkre klikkelve láthatod a pontjaid jelenlegi állását: https://meglepkek.hu/ugyfelkartya/adatok

Kártyaszámodat és az emailcímedet beírva azonnal láthatod az aktuális egyenlegedet!!!

Köszönjük, hogy Te is az Élményvadászatot választottad!