Ez az Ügyfélkártya a mi MEGLEPetésünk Neked! - Meglepkék

Ez az Ügyfélkártya a mi MEGLEPetésünk Neked!

Ez az Ügyfélkártya a mi MEGLEPetésünk Neked.

Amit azért kapsz tőlünk, mert szeretnénk, ha Te is a MEGLEPKÉK.hu VIP ügyfelei közé tartoznál. 

Nekünk a legfontosabb, hogy az ajándékozó és az ajándékozott is elégedett legyen azzal, amit kap, ezért hoztuk létre az Ügyfélkártyát! 

Ki kaphat ilyen kártyát?
A kártya tulajdonosa igazoltan az Ajándékozás mestere, akit érdekel, hogy az ajándéka igazán betaláljon. Te, aki már bizonyítottan értesz a megfelelő ajándék kiválasztásához már jogosult vagy a Meglepkék.hu törzsvásárlói kártyára.

Röviden: Ha 2020. március 20-a után online vagy személyesen az irodánkban vásároltál, akkor jár Neked a törzsvásárlói kártya.

Ha Online vásároltál, akkor a kollégáink regisztráltak és e-mailben megkaptad a kártyád számát. Ha személyesen, akkor az irodánkban nem csak a kártyád számát, de magát a kártyát is megkaptad.

A kártyád száma a későbbi vásárlásaid során fontos lesz, de ha elfelejtetted az ügyfélszolgálatunk segít majd megtalálni, ezen a számon hívhatod őket 9:00- 17:00 ig. Tel: +36 30 462 3539.

Igen tudom és teljesen jogos a kérdés: Mire lesz jó Neked ez a kártya?

Most gondolhatod azt: „Már megint egy kártya” amit el tudsz hagyni… csak foglalja a helyet a pénztárcádba és semmi értelme! 

Nos jó hírünk van, az értelmetlen dolgokat mi sem szeretjük, ezért egy olyan rendszert raktunk össze neked, aminek nem csak értelme, de remek élménylehetőségei is vannak.

Neked csak élvezned kell az élményeket számolni a pontokat, amiket születésnapodra, névnapodra, ünnepekre és persze élményvásárlásra kapsz. 

Fontos, hogy nálunk a kedvezmények nem 2-3%-ra vonatkoznak, ha bekattanunk csak úgy ajándékba adunk Neked több száz, vagy akár ezer pontot is, csak mert szeretünk és szeretnénk, ha behúznál egy olyan programot, ami a bakancslistádon is szerepel.

Ezért cserében csak annyit kérünk, hogy ha tesztelni szeretnénk a legújabb élményeinket, akkor legyél nyitott és vállald be az élményvadászatot!

Mit jelent ez pontosan?
A portfóliónkat folyamatosan bővítjük, de nem győzünk mindent kipróbálni, így ha Te vagy a szerencsés kiválasztott, akinek a legújabb katonai Hummert kell kipróbálni, akkor légyszi csak annyit kérdezz: Mikor?

Hogyan gyűjthetek a pontokat?
Rém egyszerű! Minden vásárlásod után ajándékpontot kapsz, amit gyűjthetsz vagy akár már a következő vásárlásnál be is válthatsz!

Pontot nem csak vásárláskor kapsz, mi is jófejek vagyunk és figyelünk a részletekre, ezért meglepünk Téged, mert a születésnaposnak és névnaposnak bizony jár az extra pont! Erről persze mindig kapsz tőlünk egy emlékeztető e-mailt, nehogy lecsússz az ajándékról.

Hogyan tudom beváltani a pontjaimat?
Válaszd ki az ajándékot, amivel meg szeretnéd lepni szeretteidet, tedd be a kosárba, az e-mail címed megadásánál a rendszer automatikusan felismeri a már regisztrált e-mailedet és felteszi Neked a kérdést, hogy mennyi pontot szeretnél beváltani, itt szükséges a kártyaszámodat is beírni, ezért vásárlás előtt azt készítsd elő.

Hol tudom megnézni az egyenlegemet?
A honlapunkon a következő linken láthatod a pontjaid jelenlegi állását: https://meglepkek.hu/ugyfelkartya/adatok.

Köszönjük, hogy Te is az Élményvadászatot választottad!

Ugye Te sem hagyod ki a Marketing osztály neked szóló ajánlatát?