HajócsavarGO - Motorcsónak túrák a Tisza-tó védett vizein - Meglepkék

11 000 Ft-tól

Kosárba

Öko vízitúrák Lutra motorcsónakkal túra a Tisza-tó védett vizein

Öko vízitúrák Lutra motorcsónakkal túra a Tisza-tó védett vizein fő kép

A Tisza-tó érintetlen, vadregényes víziútjai sokszor titokzatosak.  Léteznek olyan elzárt helyek melyek csak vízi úton megközelíthetők. Túráinkon bepillantást nyerhetünk a tó vadregényes területeibe, megismerhetjük különleges növény- és állatvilágát. A Tisza-tó egy igazi vízi paradicsom a természetet kedvelő látogatók számára.

A túra alatt mesélünk a Tisza-tó természeti értékeiről, és vendégeink kéréseihez, igényeihez igazodva ott töltünk el több időt, ahol kérik. Lehetőség van hosszabb időre is csónakot foglalni, vagy ebédelni/vacsorázni pl. a Tisza-folyó partján lévő kiváló éttermekben, illetve családias hangulatú vendéglőkbe. Megmutatjuk hol főzik a legjobb halételeket és hol a legfinomabb a halászlé.

A tiszafüredi Albatrosz kikötőből indulunk és úticélunknak megfelelően az útvonalunk Tisza, illetve a Tisza-tó nem védett vizein halad. Ezeken az útvonalakon is remekül megfigyelhető a Tisza-tó életterei, gazdag növény és állatvilága.

1 órás túra: Tiszafüred, Albatrosz Kikötőből induló egy órás túrák a Füredi medencébe, Óhalászi sziget, Gémek tornya, maximum 5 fő, (gyerekekkel több)

2 órás túra: Tiszafüred, Albatrosz Kikötőből indulunk a Valki-medencébe, a madárrezervátumot megtekinteni. maximum 5 fő, (gyerekekkel több)

3 órás túra: Tiszafüred, Albatrosz Kikötőből indulva, igény szerint nagyobb túrák lebonyolítása. Kis-Tiszán át Poroszlóra, vagy a Sarudi -medencébe, maximum 5 fő, (gyerekekkel több)

FONTOS!

A vízitúrákat minden esetben felkészült és képzett szakemberek vezetik!

Élmény időtartama
1-3 óra

Átvételi módok

Elektronikus utalvány
Azonnal letölthető, kinyomtatható, éjjel-nappal elérhető
Személyesen irodánkban

címünk: 1095 Budapest, Tinódi Lantos Sebestyén köz 1. (sarok üzlet).

 

TÉRKÉP ITT!

 

(rendelhetsz/átvehetsz hétköznap munkaidőben 8-17 között)
Futárszolgálat: 1.790 Ft

60.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES kiszállítás!

- 60.000 Ft felett INGYENES!
- hétköznap 16 óráig leadott megrendelésed a következő munkanapon megkapod, akár másnapra!

Fizetési módok

Bankkártyával online a weboldalon keresztül
Banki átutalással
Készpénzzel irodánkban
Futárnak készpénzzel vagy bankkártyával
OTP és K&H Szépkártyával

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (8:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Öko vízitúrák Lutra motorcsónakkal túra a Tisza-tó védett vizein

11 000 Ft-tól
550 pont ügyfélkártyára