Privát Szauna oda ahova csak akarod/Sauna to go - Meglepkék

131 000 Ft-tól

Kosárba

Privát Mobil Szauna egy napra

Privát Mobil Szauna egy napra fő kép

SAUNATOGO, MEGLEPETÉS MOBILSZAUNA PIKNIK EGY NAPRA

Lepd meg családodat, barátaidat, vagy magadat egy hamisítatlan finn-szauna élménnyel a saját kertedben. Segítünk benne, hogy megtaláld a finn szauna valódi értékét otthon, vagy egy általad választott, számodra kedves helyszínen.

Hányan használhatjátok:

Finn stílusú fatüzelésű szaunánkban egyszerre 5-6 személy fér el kényelmesen, de egy szauna pikniken akár 15-20 ember is kitűnően szórakozhat. A mobil-szaunában öltöző és hideg-vizes zuhanyzó is helyet kapott, így kényelmesen privát helyen készülődhetsz, még télen is.

Szaunánkat a kért helyszínre húzzunk majd a megbeszélt időpontban érte megyünk.

A SAUNATOGO mobilszauna megrendelésekor feltétlenül legyetek tekintettel az alábbiakra:
Amennyiben a helyszínen derül ki, hogy a telepítésre kijelölt hely nem közelíthető meg biztonságosan és a telepítés egyéb módon sem lehetséges, a szauna telepítésétől a SAUNATOGO csapata bármikor elállhat. Ebben az esetben a bérleti díj nem téríthető vissza.

A biztonsága érdekében szauna nem hagyható felügylet nélkül. Több napos telepítés esetén a szauna zárt területen parkolható le. Zárt, védett hely hiányában a telepítés nem lehetséges. A szauna nem megfelelő használatából, esetleges feltöréséből származó károkért a szauna bérlője tartozik felelősséggel.

Ha a szaunát közterületen szeretnéd használni, feltétlenül tájékozódj a helyi önkormányzat szabályozásáról. Előfordulhat, hogy területfoglalási engedélyre lesz szükség, aminek beszerzése a szauna bérlőjének feladata. Adott esetben az önkormányzati ügyintézés 30 nap, de önkormányzattól függően ennél hosszabb is lehet.

A területfoglalási engedély, vagy a parkolási engedély meglétét legkésőbb a telepítést megelőző napon igazolnod kell. Ennek hiányában, a telepítéstől bármikor elállhatunk. Ilyen esetben a bérleti díj nem téríthető vissza.

Az ügyintézésben természetesen mi is tudunk segíteni, ha szükséges, de ez nem része az alap szolgáltatásnak. Az ügyintézés díját a pontos feltételek ismeretében határozzuk meg.

A feltüntetett ár Budapest és 40km-es körzetében érvényes. Nagyobb távolság esetén a kiszállításra egyedi ajánlatot adunk.

Nem hagyunk tanácsok és ismeretek nélkül

Fontos, hogy olyan embert bízzatok meg fűtéssel, aki ezt felelősséggel végzi és nem áll alkohol, vagy egyéb tudatmódosítók hatása alatt. A felhasználói feltételek megismerését és elfogadását aláírással igazoljátok. Ez a bérlés elengedhetetlen feltétele.

A pontos használati utasítást elküldjük nektek, és a szauna telepítésekor az általatok kijelölt személy rövid oktatásban részesül, mely kiemelten fontos a szauna biztonságos üzemeltetéséhez.

A balesetek megelőzése végett mindig tartsd be az üzemeltetési és biztonsági előírásokat.

A szaunát használatra készen, kitakarítva, fertőtlenítve és begyújtva adjuk át, de a további biztonságos üzemeltetés a ti dolgotok.

Bánj jól a kályhával és figyelj a benne égő tűzre!

Az üzemeltetés fontos része a tűzrakás, a kályha fűtése és a megfelelő hőfok szinten tartása.

Megfelelő hőmérsékletet csak akkor tudsz elérni, ha a kályhában égő tüzet folyamatosan ellenőrzöd, beállítod a szellőzést, szükség esetén tűzifát raksz a tűzre és ha túl sok parázs gyűlt össze, kiveszel belőle. A megfelelő hőfok elérése és megtartása miatt fontos, hogy az égés mindig a lehető leghatékonyabb legyen.

A szauna kb 1,5-2 óra erős tüzelés után éri el a kívánt hőfokot, ezután a szellőzőnyílások segítségével beállítható a nem túl heves, de mégis hatékony égés. A kályha ebben az állapotában adja le a legtöbb meleget, ilyenkor a kémény és a kövek forrók, felületük 90-150°C.

A fűtés során a megfelelő hőfok elérése a leírt tüzelési módon lehetséges. Tökéletlen vagy gyenge égés alacsony hőfokot és sok füstöt eredményez. A szauna réseinek, nyílásainak eltömítése ÉLETVESZÉLYES !

Fontos, hogy ha a lehűlést egy tóban tervezed, felhevült, átforrósodott testtel ne ugorj hirtelen a hideg vízbe. A mártózást előzze meg a zuhanyzáshoz hasonlóan egy “szoktató” hűtés.

BÁRMILYEN PROBLÉMA, VAGY KÉRDÉS ESETÉN UTOLÉRSZ MINKET A HELYSZÍNEN MEGHAGYOTT TELEFONSZÁMOKON.

A MOBILSZAUNÁT SAJÁT FELELŐSSÉGRE HASZNÁLJÁTOK, MELYET A BÉRLŐ ALÁÍRÁSÁVAL TUDOMÁSUL VESZ ÉS ELISMER. A BÉRLÉS TELJES IDEJE ALATT SAJÁT MAGATOK, BARÁTAITOK, A KÖRNYEZET ÉS A SZAUNA BIZTONSÁGÁÉRT, ÉPSÉGÉÉRT TI FELELTEK

NEM RENDELTETÉSSZERŰ HASZNÁLATBÓL ADÓDÓ BALESET VAGY KÁR ESETÉN A SZAUNA TULAJDONOSAI NEM VONHATÓK FELELŐSSÉGRE.

Élmény időtartama
Egész napra
A helyszín leírás

Budapesten és 40 km-es körzetében

Átvételi módok

Elektronikus utalvány
Azonnal letölthető, kinyomtatható, éjjel-nappal elérhető
Személyesen irodánkban

címünk: 1095 Budapest, Tinódi Lantos Sebestyén köz 1. (sarok üzlet).

 

TÉRKÉP ITT!

 

(rendelhetsz/átvehetsz hétköznap munkaidőben 8-17 között)
Futárszolgálat: 1.790 Ft

60.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES kiszállítás!

- 60.000 Ft felett INGYENES!
- hétköznap 16 óráig leadott megrendelésed a következő munkanapon megkapod, akár másnapra!

Fizetési módok

Bankkártyával online a weboldalon keresztül
Banki átutalással
Készpénzzel irodánkban
Futárnak készpénzzel vagy bankkártyával
OTP és K&H Szépkártyával

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (8:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Privát Mobil Szauna egy napra

131 000 Ft
6 550 pont ügyfélkártyára