Személyre szóló Novella - Meglepkék

19 990 Ft

Kosárba

Személyre szóló Novella

Személyre szóló Novella
Személyre szóló Novella
Személyre szóló Novella
Személyre szóló Novella

 

Az egyedi novella főszerepében: akit szeretünk! Az ünnepelt!

Egy igazán különleges és szívhez szóló meglepetés a szeretteidnek, egy teljesen a személyük köré varázsolt novella!

Neked nincs más dolgod, mint elmesélni egy-egy olyan történetet, ami a megajándékozandó ismerősöddel, rokonoddal, szerelmeddel kapcsolatos.
De van az a lehetőség is, hogy valóra váltod a megajándékozni kívánt legvadabb fantáziáit, és egy olyan sztorit kérsz, ami bárcsak megtörténne… :)
Profi novellaírónk az illető jellemére, érdeklődésére, hobbijára jellemző információk alapján írja meg a művet, aminek főszereplője az ünnepelt lesz!
Nincsenek sablonok, amelybe csak a neveket helyettesítjük be! Minden írás egyedileg készül!

Novellaírónk számos stílusban jártas – mind mesei/népmesei megközelítéssel, mind fantasy, sci-fi, noir, naturalista stílusban képes alkotni a kívánságoknak megfelelően, de ha egy szaftosabb, erotikus novellával lepnéd meg párodat, azt is vállalja!

Az egyedi novella remek ajándék családi ünnepekre, születésnapra, névnapra, házassági évfordulókra, gyermek születésének megünneplésére, Valentin-napra, nőnapra, anyák napjára, tehát bármilyen alkalomra, amikor picit többet szeretnél adni a szokásosnál és az átlagosnál..
Az egyedi novella nem csak egy embernek szól, hiszen szólhat akár egy egész családnak, közösségnek is. Ha szeretnéd, hogy több szereplő is legyen a történetben, akik közel állnak az ünnepelthez, vagy ünnepeltekhez, annak sincs akadálya.
Szó szerint csak a fantázia szabhat határt. A meglepetés nem marad el!

A novellaírás megrendelése után váltsd be az utalvány az oldal alján található linken keresztül és írónk telefonon vagy emailben felveszi veled a kapcsolatot, hogy megtudja, ki lesz az, akinek személye köré varázsolja a szavakat, milyen stílusban készüljön a mű, milyen jeleneteket, életeseményeket tartalmazzon, egyszóval mindent, amiből egy izgalmas, eredeti és igazán személyre szabott írást készíthet! Ezen telefonbeszélgetés során kapsz tájékoztatást arról is, hogy mikorra várható a mű elkészülése is – mivel nem tömegtermék, hanem „kézműves” módszerrel készül, ez akár több nap is lehet!

Az egyedi novella terjedelmileg 5-7 oldal közé tehető. Az elkészült művet pergamenen, merített antikolt mappában adjuk át!

FONTOS!
A megrendelem gomb megnyomásával, a vásárlás végén egy utalványt vásárol, egy utalványt kap, nem közvetlenül a terméket.
Az utalványt a vásárlás után honlapunkon az alábbi linken kell beváltani, és utána tud egyeztetni a partnerre az egyedi terméke részleteivel, gyártásával kapcsolatban:

https://meglepkek.hu/utalvany/bevaltas

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (8:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakkozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakkozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.990 Ft

Dísztok
Dísztok

Elegáns fekete formalakkozott dísztok amivel ünnepélyes lesz a csomagolás – 1.990 Ft

Palackposta
Palackposta

Különleges "csomagolási" forma, az utalványt üveg palackba és fa dobozba csomagoljuk - 6.990 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Egyedi utalvány Puzzle formában
Egyedi utalvány Puzzle formában

Kreatív és vicces ajándékozási forma, a konkrét utalványról egyedi puzzle-t készítünk - 4.990 Ft

Fadoboz feszítő vassal
Fadoboz feszítő vassal

Igényes, vagány 27x27 cm-es faláda feszítővassal, szegekkel és benne az elrejtett utalvánnyal díszdobozban.  - 19.990 Ft

Kiugró ajándékutalvány
Kiugró ajándékutalvány

Egyedi csomagolási forma, a dobozt feltépve konfetti robban az ünnepeltre, az utalványt bele csomagoljuk - 4.490 Ft Nézd meg milyen a hatása!

Mágneses díszdoboz
Mágneses díszdoboz

Elegáns és komplett csomagolási forma, ami azonnal átadható – 2.990 Ft

Díszhenger
Díszhenger

Exkluzív, fekete díszhenger elegáns arany díszítéssel. Igazi különlegesség, az ajándék méltó díszítése – 1.990 Ft

Arany szülinapi díszboboz ajándék palack borral
Arany szülinapi díszboboz ajándék palack borral

Az élményutalványt palackpostába tekerjük amit egy ajándék üveg borral együtt elegáns arany "BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT" feliratú dobozba helyezünk - 11.990 Ft

Személyre szóló Novella

19 990 Ft
999 pont ügyfélkártyára