Szabadulószobás legénybúcsú - Meglepkék

Szabadulószobás legénybúcsú

Szabadulószobás legénybúcsú
Szabadulószobás legénybúcsú
Szabadulószobás legénybúcsú

Ennek az élménynek a megszervezését a jelenlegi vírushelyzet nem befolyásolja. Folyamatosan üzemeltetjük a programot, amire be lehet jelentkezni hétköznapi és hétvégi időpontokra is. Ha nem olyan ajándéknak szánja az élményt, hogy a megajándékozott valamikor majd beváltja és elmegy rá, hanem a következő napokban, hetekben szeretné akkor kollégáink segítenek a szabad időpontok megtalálásában.

Voltatok már legénybúcsún? És szerveztetek is már ilyet? Ha igen, akkor tudhatjátok, milyen nehéz is összehozni egy jó eseményt, ahol mindenki fantasztikusan érzi magát, és ahonnan felejthetetlen élményekkel tér haza. Mára a szabadulós játék vált az egyik legnépszerűbb legénybúcsús programmá, és ez egyáltalán nem véletlen.

Egy órára összezárva egy szabadulószobában

Gyakori, hogy egy legénybúcsún nemcsak a legközelibb barátok jönnek össze, de a haverok hívják a haverjaikat, ők meg az ő spanjaikat, ezért egy ilyen helyzetben rendkívül fontos, hogy a társaság ne feszengjen, hanem önfeledten tudjon szórakozni. Ebben segítenek a szabadulós játékok, melyekben a közös küldetés, a csapatmunka és a közös ötletelés összekovácsolja a résztvevőket. Hiszen ha ki akartok jutni, és ott akartok lenni az esti partyn, ez csakis összefogással sikerülhet. Készüljetek rá az éjjeli dorbézolásra, és bulizzatok összeszokott csapatként!

Mi a feladat egy szabadulós játékon?

A Sweet Escape-nek négy szabadulószobája van, ám a cél ugyanaz: kijutni, mielőtt lejár az idő. Ehhez furfangos fejtörőket kell megoldani a szobákban elrejtett jelek és nyomok alapján, valamint lakatokat és ajtókat kell kinyitni a cél felé haladva.

Tipp: Tegyétek a játékot még élvezetesebbé! A szabadulószobák közt talán csak nálunk van lehetőség az ünnepeltről készült képeket beépítve, akár kisebb tárgyakat is elrejtve tökéletesen egyedivé varázsolni a szabadulásotokat a kedvenc fotók szolgáltatásunkkal, így okozva neki különleges örömöt és még több meglepetést!

Ijesztgetés és bezártságérzés nélküli biztonságos szórakozás

Szabadulószobáinkban a hangsúly a szórakozáson és a csapatmunkán van, ezért minden olyan tényezőt kizártunk, ami bárkit visszatartana a részvételtől. Csak semmi pánik! A Sweet Escape egy olyan családbarát hely, ami még egy felnőtt számára is remek kihívást jelent. A kijutást nem adjuk egykönnyen! Tapasztalatunk szerint a szabadulásra szánt hatvan perc önfeledt szórakozással telik, így azok is mosollyal az arcukon hagyják el a Sweet Escape-et, akiknek nem sikerül teljesíteni a küldetést.

Tipp: Több időre van szükségetek a kijutáshoz? Töltsétek le a Bónusz 10 perc játékidő kuponunkat, és adjatok magatoknak még egy esélyt!

Egészítsétek ki a programot a helyszínen

Ha szeretnétek, a szabadulós játék lehet egy egész délutános szórakozás kezdete! Sztriptíz show-ra, vetélkedőszobára, limuzintúrára, pizzázásra vagy italkuponokra is vágytok? Szabadulós kalandotokat könnyedén kiegészíthetitek akár a Sweet Escape bázisán, akár partnereinkkel együttműködve. Ne bajlódjatok a szervezéssel! Szívesen segítünk nektek összehangolni akár egy egész napos programsorozatot is.

Szabadulószobás sztriptízműsor

Jól olvastam? Sztriptízműsor? Igen! Mi is lehetne nagyobb élmény egy szabadulószobás legénybúcsún, mint mikor egy órás megpróbáltatássorozat végén az utolsó ajtó mögött egy meglehetősen alulöltözött hölgy áll, és rájössz, hogy a buli csak most kezdődik? Vagy mit szólnátok ahhoz, ha egy elképesztően jó csaj végigkísérné a csapatot, és minden megoldott feladatnál elhullajtana egy ruhadarabot? Egy nálunk tartott legénybúcsú egybeköthető akár táncos sztriptízshow-val is!

Vetélkedő a szabadulószobában

A Sweet Escape szolgáltatásai mind a közösségi élményekre, a csapatépítésre, valamint az együttes játszásra épülnek. És ha van igazán közösségi játék, az mindenképpen a tévés kvízvetélkedők világa. Vadonatúj vetélkedőszobánk akár harminc főt is képes befogadni. Itt nem az ügyesség számít, és nem is a műveltség, hanem a szórakozás. Ez tényleg olyan élmény lesz, mint a tévében, hiszen minden résztvevő kap egy nyomógombot, és természetesen játékvezető is jár a programhoz. Hogy mire számítsatok? Viccesebbnél viccesebb kérdésekre, melyek közé akár a sajátjaitokat is be tudjuk építeni az ünnepelt számára!

Szabadulós játékkal egybekötött limuzintúra

Akár érkezni szeretnétek limuzinnal, akár az éjszaka felé vennétek az irányt luxuskörülmények között, 60 perces budapesti limuzintúránk alkalmával bármilyen helyszínről vagy helyszínre kérhettek fuvart. Sőt, egyeztetett felárral akár Budapesten kívüli helyszín is szóba jöhet. A Sweet Escape így nemcsak egy rendkívüli ár/érték arányú szabadulószoba, hanem prémium kategóriás élmény is.

Helységbérlés és pizzázás

Ha kifáradtatok a játék után, és szeretnétek megbeszélni a frissen szerzett élményeket, természetesen helyiségeinkben lehetőség van a további traccspartira, melyhez finomabbnál finomabb pizzákat is rendelhettek partnereinktől. Sőt, a tökéletes legénybúcsúért akár pezsgőt vagy más italt is magatokkal hozhattok!

Étterem és különböző játékok

Partereinkkel együttműködésben számtalan programban tudtok részt venni a legénybúcsú napján, legyen szó közös dartsról, pingpongról, esetleg all you can eat étteremről. Legyen a legénybúcsútok pazar élmény!

Szívesen megszervezzük helyettetek

Tudjuk, hogy egy igazán jó legénybúcsú lebonyolítása őrületes munkát igényel. Ne izguljatok, ránk bízhatjátok a munkát, így nektek már csak a szórakozással kell foglalkoznotok! Osszátok meg velünk elképzeléseiteket, és mi válaszlevélben komplett programjavaslatot és árajánlatot küldünk, melyből kedvetekre válogathattok!

A feltűntetett ár csak a szabadolószobára vonatkozik, minden egyéb kiegészítéshez kérd egyedi ajánlatunkat!

Élmény időtartama
60 perc
A helyszín leírás

Az élményajándék helyszíne: Budapest, IX.

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.490 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Szabadulószobás legénybúcsú

5 100 Ft-tól
51 pont ügyfélkártyára