Szabadulószobás legénybúcsú - Meglepkék
Ennyi ideig tudsz kiszállítással rendelni:
December 21 zárásig
24 nap
00 óra
00 perc
Ennyi ideig tudsz bejönni az irodánkba átvenni:
December 23 zárásig
24 nap
00 óra
00 perc
Online utalványt eddig rendelhetsz:
Amikor csak akarsz, akár Szenteste is
24 nap
00 óra
00 perc
Karácsonyi mézes kalács emberke
Karácsonyi Ajánlataink
Kiszállítással:
24 nap
00 óra
00 perc
Irodánkban átveheted:
24 nap
00 óra
00 perc
Online e-utalvány:
24 nap
00 óra
00 perc

5 900 Ft-tól

Kosárba

Szabadulószobás legénybúcsú

Voltatok már legénybúcsún? És szerveztetek is már ilyet? Ha igen, akkor tudhatjátok, milyen nehéz is összehozni egy jó eseményt, ahol mindenki fantasztikusan érzi magát, és ahonnan felejthetetlen élményekkel tér haza. Mára a szabadulós játék vált az egyik legnépszerűbb legénybúcsús programmá, és ez egyáltalán nem véletlen.

Egy órára összezárva egy szabadulószobában

Gyakori, hogy egy legénybúcsún nemcsak a legközelibb barátok jönnek össze, de a haverok hívják a haverjaikat, ők meg az ő spanjaikat, ezért egy ilyen helyzetben rendkívül fontos, hogy a társaság ne feszengjen, hanem önfeledten tudjon szórakozni. Ebben segítenek a szabadulós játékok, melyekben a közös küldetés, a csapatmunka és a közös ötletelés összekovácsolja a résztvevőket. Hiszen ha ki akartok jutni, és ott akartok lenni az esti partyn, ez csakis összefogással sikerülhet. Készüljetek rá az éjjeli dorbézolásra, és bulizzatok összeszokott csapatként!

Mi a feladat egy szabadulós játékon?

A Sweet Escape-nek négy szabadulószobája van, ám a cél ugyanaz: kijutni, mielőtt lejár az idő. Ehhez furfangos fejtörőket kell megoldani a szobákban elrejtett jelek és nyomok alapján, valamint lakatokat és ajtókat kell kinyitni a cél felé haladva.

Tipp: Tegyétek a játékot még élvezetesebbé! A szabadulószobák közt talán csak nálunk van lehetőség az ünnepeltről készült képeket beépítve, akár kisebb tárgyakat is elrejtve tökéletesen egyedivé varázsolni a szabadulásotokat a kedvenc fotók szolgáltatásunkkal, így okozva neki különleges örömöt és még több meglepetést!

Ijesztgetés és bezártságérzés nélküli biztonságos szórakozás

Szabadulószobáinkban a hangsúly a szórakozáson és a csapatmunkán van, ezért minden olyan tényezőt kizártunk, ami bárkit visszatartana a részvételtől. Csak semmi pánik! A Sweet Escape egy olyan családbarát hely, ami még egy felnőtt számára is remek kihívást jelent. A kijutást nem adjuk egykönnyen! Tapasztalatunk szerint a szabadulásra szánt hatvan perc önfeledt szórakozással telik, így azok is mosollyal az arcukon hagyják el a Sweet Escape-et, akiknek nem sikerül teljesíteni a küldetést.

Tipp: Több időre van szükségetek a kijutáshoz? Töltsétek le a Bónusz 10 perc játékidő kuponunkat, és adjatok magatoknak még egy esélyt!

Egészítsétek ki a programot a helyszínen

Ha szeretnétek, a szabadulós játék lehet egy egész délutános szórakozás kezdete! Sztriptíz show-ra, vetélkedőszobára, limuzintúrára, pizzázásra vagy italkuponokra is vágytok? Szabadulós kalandotokat könnyedén kiegészíthetitek akár a Sweet Escape bázisán, akár partnereinkkel együttműködve. Ne bajlódjatok a szervezéssel! Szívesen segítünk nektek összehangolni akár egy egész napos programsorozatot is.

Szabadulószobás sztriptízműsor

Jól olvastam? Sztriptízműsor? Igen! Mi is lehetne nagyobb élmény egy szabadulószobás legénybúcsún, mint mikor egy órás megpróbáltatássorozat végén az utolsó ajtó mögött egy meglehetősen alulöltözött hölgy áll, és rájössz, hogy a buli csak most kezdődik? Vagy mit szólnátok ahhoz, ha egy elképesztően jó csaj végigkísérné a csapatot, és minden megoldott feladatnál elhullajtana egy ruhadarabot? Egy nálunk tartott legénybúcsú egybeköthető akár táncos sztriptízshow-val is!

Vetélkedő a szabadulószobában

A Sweet Escape szolgáltatásai mind a közösségi élményekre, a csapatépítésre, valamint az együttes játszásra épülnek. És ha van igazán közösségi játék, az mindenképpen a tévés kvízvetélkedők világa. Vadonatúj vetélkedőszobánk akár harminc főt is képes befogadni. Itt nem az ügyesség számít, és nem is a műveltség, hanem a szórakozás. Ez tényleg olyan élmény lesz, mint a tévében, hiszen minden résztvevő kap egy nyomógombot, és természetesen játékvezető is jár a programhoz. Hogy mire számítsatok? Viccesebbnél viccesebb kérdésekre, melyek közé akár a sajátjaitokat is be tudjuk építeni az ünnepelt számára!

Szabadulós játékkal egybekötött limuzintúra

Akár érkezni szeretnétek limuzinnal, akár az éjszaka felé vennétek az irányt luxuskörülmények között, 60 perces budapesti limuzintúránk alkalmával bármilyen helyszínről vagy helyszínre kérhettek fuvart. Sőt, egyeztetett felárral akár Budapesten kívüli helyszín is szóba jöhet. A Sweet Escape így nemcsak egy rendkívüli ár/érték arányú szabadulószoba, hanem prémium kategóriás élmény is.

Helységbérlés és pizzázás

Ha kifáradtatok a játék után, és szeretnétek megbeszélni a frissen szerzett élményeket, természetesen helyiségeinkben lehetőség van a további traccspartira, melyhez finomabbnál finomabb pizzákat is rendelhettek partnereinktől. Sőt, a tökéletes legénybúcsúért akár pezsgőt vagy más italt is magatokkal hozhattok!

Étterem és különböző játékok

Partereinkkel együttműködésben számtalan programban tudtok részt venni a legénybúcsú napján, legyen szó közös dartsról, pingpongról, esetleg all you can eat étteremről. Legyen a legénybúcsútok pazar élmény!

Szívesen meg is szervezik helyettetek

Tudjuk, hogy egy igazán jó legénybúcsú lebonyolítása őrületes munkát igényel. Ha segítségre lenne szükségetek, jelezzétek a partner felé, így nektek már csak a szórakozással kell foglalkoznotok! Osszátok meg velük elképzeléseiteket, és ők válaszlevélben komplett programjavaslatot és árajánlatot küldenek, melyből kedvetekre válogathattok!

A feltűntetett ár csak a szabadolószobára vonatkozik, minden egyéb kiegészítéshez kérd egyedi ajánlatunkat!

Élmény időtartama
60 perc
A helyszín leírás

Az élményajándék helyszíne: Budapest, IX.

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (8:00-18:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakkozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakkozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.990 Ft

Dísztok
Dísztok

Elegáns fekete formalakkozott dísztok amivel ünnepélyes lesz a csomagolás – 1.990 Ft

Palackposta
Palackposta

Különleges "csomagolási" forma, az utalványt üveg palackba és fa dobozba csomagoljuk - 6.990 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Egyedi utalvány Puzzle formában
Egyedi utalvány Puzzle formában

Kreatív és vicces ajándékozási forma, a konkrét utalványról egyedi puzzle-t készítünk - 4.990 Ft

Fadoboz feszítő vassal
Fadoboz feszítő vassal

Igényes, vagány 27x27 cm-es faláda feszítővassal, szegekkel és benne az elrejtett utalvánnyal díszdobozban.  - 19.990 Ft

Kiugró ajándékutalvány
Kiugró ajándékutalvány

Egyedi csomagolási forma, a dobozt feltépve konfetti robban az ünnepeltre, az utalványt bele csomagoljuk - 4.490 Ft Nézd meg milyen a hatása!

Díszhenger
Díszhenger

Exkluzív, fekete díszhenger elegáns arany díszítéssel. Igazi különlegesség, az ajándék méltó díszítése – 1.990 Ft

Arany szülinapi díszboboz ajándék palack borral
Arany szülinapi díszboboz ajándék palack borral

Az élményutalványt palackpostába tekerjük amit egy ajándék üveg borral* együtt elegáns arany "BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT" feliratú dobozba helyezünk - 11.990 Ft
*bor nem választható

Mágneses díszdoboz
Mágneses díszdoboz

Elegáns és komplett csomagolási forma, ami azonnal átadható – 2.990 Ft

Égetett fadoboz ajándék borral
Égetett fadoboz ajándék borral

Az utalványt palackpostába tekerjük és egy ajándék bort* csomagolunk mellé 12.990 Ft
*bor nem választható

Szabadulószobás legénybúcsú

5 900 Ft-tól
295 pont ügyfélkártyára

Kapcsolódó élmények

Privát Mobil Szauna egy napra

1-15

Budapest és körzete

Egész napra

131 000 Ft
Megnézem
Privát Mobil Szauna délután a Kis Duna Partján Szigethalmon

1-15

Duna Partján Szigethalmon

Egész délután

84 000 Ft
Megnézem