Nyomozós kocsmatúra 2-8 fő részére - Meglepkék

Nyomozós kocsmatúra 2-8 fő részére

Nyomozós kocsmatúra 2-8 fő részére
Nyomozós kocsmatúra 2-8 fő részére
Nyomozós kocsmatúra 2-8 fő részére
Nyomozós kocsmatúra 2-8 fő részére
Nyomozós kocsmatúra 2-8 fő részére
Nyomozós kocsmatúra 2-8 fő részére
Nyomozós kocsmatúra 2-8 fő részére
Nyomozós kocsmatúra 2-8 fő részére

A vírushelyzet miatt az élmény szolgáltatója zárva van a kormányrendeletben megadott dátumig, de az utalvány vásárlását, ajándékozását nem akadélyozza és mivel minden utalványunk 1 évig érvényes hamarosan már beváltható is lesz és átélheti az ünnepelt az élményt!


A játék interaktív, így beépített emberek is vannak. Bármilyen okostelefonról játszható, több küldetés közül is választhattok.
Nincs kötelező fogyasztás a játék során, ha szeretnél kávét iszol, ha szeretnél borozol, vagy sörözöl, de akár egy-két felest is elfogyaszthatsz. Télen nyomozós túra? Ki szeretnél menni? Ha tudod, hogy közben kocsmák lesznek állomásként, így lehet közben forralt borozni vagy kávézni, sörözni, stb, a hidegben is könnyebb elindulni. Aki pedig nem szereti a nyomozós túrákat, az csak simán iszogathat, miközben a többiek a feladványokon törik a fejüket. Ez pedig még mindig nem minden! Mivel ez egy élő nyomozós játék, nagyon figyelj, mert bárki be lehet építve! A megoldó kulcsokhoz hozzá kell jutnotok. Egyszerre több mobiltelefonon is nézhetitek a kérdéseket, így nem kell egy telefont hatan figyelnetek.

Választható játékok:

1. Az elnök fiának elrablása (Nyomozós kocsmatúra)

Tegnap éjszaka a bulinegyedben járt az elnök fia, teljesen inkognitóban. Véletlenül összebarátkoztatok és úgy döntöttetek, hogy elmentek vele ide-oda bulizni, aztán egyszer csak nyoma veszett. Ti nem emlékeztek semmire. Furcsa, mert nem vagytok másnaposok és alig ittatok előző éjjel.

2. Pesti idegméreg (Nyomozós kocsmatúra)

Egy őrült orosz tudós feltalált egy új idegmérget, amely gyengíti a szabad akaratot. Így akarja elérni, hogy a magyarok minden témában támogassák bármit is akarjon elérni, illetve ne akarjanak új energiatermelő eszközöket létrehozni, inkább az ő által forgalmazott orosz olajat és gázt használják. Legyetek ügyesek és érjétek el, hogy ne tudja véghez vinni ördögi tervét.

3. Margitszigeti merénylő (Sima nyomozós túra, nincs benne kocsma, és beépített személy)

Tegnap a rendőrség egy fenyegető levelet kapott: „Mind meg fogtok halni! Felrobbantom egész Budapestet. Nem találtátok meg apám testét, se a gyilkosát a Margitszigeten…"

Mentsétek meg Budapest polgárait. A rendőrök mind az evakuálással vannak elfoglalva, így csak rátok számíthatunk. Fel kell derítenetek a merénylő apjának gyilkosát és meg kell találnotok a merénylő bombáját, tehát a játék során két ügyet is meg kell oldanotok.

Utalványbeváltást ezen a linken intézheted és utána telefonszámon már csak az időpontot kell egyeztetni kollégánkkal, hogy mikor viszed el az autót, mész a repülésre, hajózásra, stb https://meglepkek.hu/utalvany/bevaltas.

Élmény időtartama
1-5 óra
A helyszín leírás

Az élményprogram helyszíne: Budapest.

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.490 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Palackposta
Palackposta

Különleges "csomagolási" forma, az utalványt üveg palckba és fa dobozba csomagoljuk - 5.990 Ft

Egyedi utalvány Puzzle
Egyedi utalvány Puzzle

Kreatív és vicces ajándékozási forma, a konktér utalványról egyedi puzzlet készítünk - 3.990 Ft

Nyomozós kocsmatúra 2-8 fő részére

8 990 Ft
89 pont ügyfélkártyára