Naplemente túra a Balatonon egy oldtimer vitorlással - Meglepkék

100 000 Ft-tól

Kosárba

Naplemente túra a Balatonon egy oldtimer vitorlással

 

Gyönyörködtél már a lebukó nap vörös fényében ahogy eltűnik a Tihanyi Apátság sziluettje mögött? Csodáltad már az ezüsthidat, ami kíséri a csillagok alatt csobogó hajót? Ha erre az élményre vágysz, esetleg szeretnéd megosztani ezt az élményt a szívedhez közel állókkal, válaszd a naplemente túrát!

A háromórás túra Csopakról, Füredről vagy Alsóörsről indul, szezontól és naplementétől függően este 18:00 vagy 19:00 órakor. A parttól eltávolodva, a szél- és időjárásviszonyok függvényében megcsodáljuk a keleti medence szőlőültetvényeit és településeit. Megközelítjük a Tihanyi Apátságot, és megkeressük a legszebb helyet, ahonnan a naplementét élvezhetjük. A sötétség leszálltával pedig gyönyörködünk a parti fények és a csillagok látványában, esetleg egy pohár finom balatoni bort vagy pezsgőt kortyolva húzzuk magunk mellett az ezüsthidat.

Mivel a DOMINÓ fedélzete közel van a vízhez és a hajó a klasszikus építőmesterek tudásának köszönhetően a leggyorsabbak közé tartozik, a fedélzeten egyedülálló sebességélményben lesz részed. Ez az a korlátlan életérzés, ami a klasszikus vitorlázást egyedi élménnyé teszi!

A hajón 1-10 főig kényelmesen elfér egy romantikus pár, barátok, család. 

Egy kis történelem erről a különleges vitorlásról:

A cirkáló hajóosztály a hajók között azok az “oldtimer”-ek, amik a mai napig megdobogtatják minden vitorlázást szerető és ahhoz értő szívét. Ezek a hosszú-kieles, kecses sporthajók jelentették a kedvtelési célú vitorlázás elterjedésekor azt a mintát, amik egészen a közelmúltig meghatározták a hajóépítés alapelveit és irányát. Velük vitorlázni olyan, mint az autók szerelmesei számára egy 50-es évekbeli Jaguar-t, Ferrari-t vagy Alfa Romeo-t vezetni: egyedülálló életérzés és kihívás, amely kellő vitorlázó tudást, tapasztalatot, elkötelezettséget és alázatot fejez ki. A DOMINÓ fedélzetén ezt az életérzést szeretném megosztani veletek!

 A DOMINÓ egy klasszikus balatoni vitorlás a Schärenkreuzer-ek családjából: egy “40-es cirkáló”. Ez a hajótípus testesíti meg a klasszikus vitorláshajóról alkotott képünket: kecses vonalvezetés, szivar-alakú hajótest, magas árboc, teak-fa és mahagóni fedélzet, alacsony építés és igazán vízközeli élmény.

A DOMINÓ-t egy legendás balatoni hajóról, a TABU-ról készített sablon segítségével építették 1988-ban. A 14,5 méter hosszú és 2,6 m keskeny hajó teste műanyagból, míg fedélzete és bútorzata teak- és mahagónifából készült. A 11 fő befogadóképességű hajó árboca 14,5 m magas, alapvitorlázata 40 nm-es. A kényelemről öt fekhely, egy kézmosó és hűtő, a biztonságról pedig egy belmotor és megfelelő számú mentőmellény gondoskodik.

A főszezon június 15-től augusztus 31-ig tart.

Élmény időtartama
3 óra
A helyszín leírás

Az élményprogram heylszíne: Csopak/Balatonfüred/Alsóörs.

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (8:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.990 Ft

Dísztok
Dísztok

Elegáns fekete formalakozott dísztok amivel ünnepélyes lesz a csomagolás – 1.990 Ft

Palackposta
Palackposta

Különleges "csomagolási" forma, az utalványt üveg palackba és fa dobozba csomagoljuk - 6.990 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Egyedi utalvány Puzzle formában
Egyedi utalvány Puzzle formában

Kreatív és vicces ajándékozási forma, a konkrét utalványról egyedi puzzle-t készítünk - 4.990 Ft

Fadoboz feszítő vassal
Fadoboz feszítő vassal

Igényes, vagány 27x27 cm-es faláda feszítővassal, szegekkel és benne az elrejtett utalvánnyal díszdobozban.  - 19.990 Ft

Kiugró ajándékutalvány
Kiugró ajándékutalvány

Egyedi csomagolási forma, a dobozt feltépve konfetti robban az ünnepeltre, az utalványt bele csomagoljuk - 4.490 Ft Nézd meg milyen a hatása!

Mágneses díszdoboz
Mágneses díszdoboz

Elegáns és komplett csomagolási forma, ami azonnal átadható – 2.990 Ft

Díszhenger
Díszhenger

Exkluzív, fekete díszhenger elagáns arany díszítéssel. Igazi különlegesség, az ajándék méltó díszítése – 1.990 Ft

Arany szülinapi díszboboz ajándék palack borral
Arany szülinapi díszboboz ajándék palack borral

Az élményutalványt palackpostába tekerjük amit egy ajándék üveg borral együtt elegáns arany "BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT" feliratú dobozba helyezünk - 11.990 Ft

Naplemente túra a Balatonon egy oldtimer vitorlással

100 000 Ft-tól
5 000 pont ügyfélkártyára