Naplemente túra a Balatonon egy oldtimer vitorlással - Meglepkék

100 000 Ft-tól

Kosárba

Naplemente túra a Balatonon egy oldtimer vitorlással

 

Gyönyörködtél már a lebukó nap vörös fényében ahogy eltűnik a Tihanyi Apátság sziluettje mögött? Csodáltad már az ezüsthidat, ami kíséri a csillagok alatt csobogó hajót? Ha erre az élményre vágysz, esetleg szeretnéd megosztani ezt az élményt a szívedhez közel állókkal, válaszd a naplemente túrát!

A háromórás túra Csopakról, Füredről vagy Alsóörsről indul, szezontól és naplementétől függően este 18:00 vagy 19:00 órakor. A parttól eltávolodva, a szél- és időjárásviszonyok függvényében megcsodáljuk a keleti medence szőlőültetvényeit és településeit. Megközelítjük a Tihanyi Apátságot, és megkeressük a legszebb helyet, ahonnan a naplementét élvezhetjük. A sötétség leszálltával pedig gyönyörködünk a parti fények és a csillagok látványában, esetleg egy pohár finom balatoni bort vagy pezsgőt kortyolva húzzuk magunk mellett az ezüsthidat.

Mivel a DOMINÓ fedélzete közel van a vízhez és a hajó a klasszikus építőmesterek tudásának köszönhetően a leggyorsabbak közé tartozik, a fedélzeten egyedülálló sebességélményben lesz részed. Ez az a korlátlan életérzés, ami a klasszikus vitorlázást egyedi élménnyé teszi!

A hajón 1-10 főig kényelmesen elfér egy romantikus pár, barátok, család. 

Egy kis történelem erről a különleges vitorlásról:

A cirkáló hajóosztály a hajók között azok az “oldtimer”-ek, amik a mai napig megdobogtatják minden vitorlázást szerető és ahhoz értő szívét. Ezek a hosszú-kieles, kecses sporthajók jelentették a kedvtelési célú vitorlázás elterjedésekor azt a mintát, amik egészen a közelmúltig meghatározták a hajóépítés alapelveit és irányát. Velük vitorlázni olyan, mint az autók szerelmesei számára egy 50-es évekbeli Jaguar-t, Ferrari-t vagy Alfa Romeo-t vezetni: egyedülálló életérzés és kihívás, amely kellő vitorlázó tudást, tapasztalatot, elkötelezettséget és alázatot fejez ki. A DOMINÓ fedélzetén ezt az életérzést szeretném megosztani veletek!

 A DOMINÓ egy klasszikus balatoni vitorlás a Schärenkreuzer-ek családjából: egy “40-es cirkáló”. Ez a hajótípus testesíti meg a klasszikus vitorláshajóról alkotott képünket: kecses vonalvezetés, szivar-alakú hajótest, magas árboc, teak-fa és mahagóni fedélzet, alacsony építés és igazán vízközeli élmény.

A DOMINÓ-t egy legendás balatoni hajóról, a TABU-ról készített sablon segítségével építették 1988-ban. A 14,5 méter hosszú és 2,6 m keskeny hajó teste műanyagból, míg fedélzete és bútorzata teak- és mahagónifából készült. A 11 fő befogadóképességű hajó árboca 14,5 m magas, alapvitorlázata 40 nm-es. A kényelemről öt fekhely, egy kézmosó és hűtő, a biztonságról pedig egy belmotor és megfelelő számú mentőmellény gondoskodik.

A főszezon június 15-től augusztus 31-ig tart.

Élmény időtartama
3 óra
A helyszín leírás

Az élményprogram heylszíne: Csopak/Balatonfüred/Alsóörs.

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (8:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.990 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Palackposta
Palackposta

Különleges "csomagolási" forma, az utalványt üveg palackba és fa dobozba csomagoljuk - 6.990 Ft

Egyedi utalvány Puzzle formában
Egyedi utalvány Puzzle formában

Kreatív és vicces ajándékozási forma, a konkrét utalványról egyedi puzzle-t készítünk - 4.990 Ft

Kiugró ajándékutalvány
Kiugró ajándékutalvány

Egyedi csomagolási forma, a dobozt feltépve konfetti robban az ünnepeltre, az utalványt bele csomagoljuk - 4.490 Ft Nézd meg milyen a hatása!

Mágneses díszdoboz
Mágneses díszdoboz

Elegáns és komplett csomagolási forma, ami azonnal átadható – 2.990 Ft

Fadoboz feszítő vassal
Fadoboz feszítő vassal

Igényes, vagány 27x27 cm-es faláda feszítővassal, szegekkel és benne az elrejtett utalvánnyal díszdobozban.  - 19.990 Ft

Díszhenger
Díszhenger

Exkluzív, fekete díszhenger elagáns arany díszítéssel. Igazi különlegesség, az ajándék méltó díszítése – 2.990 Ft

Naplemente túra a Balatonon egy oldtimer vitorlással

100 000 Ft-tól
1 000 pont ügyfélkártyára

Kapcsolódó élmények