Legyél te a HŐS aki megmenti szerelmét a fogságból - Meglepkék

124 990 Ft

Kosárba

Legyél te a HŐS aki megmenti szerelmét a fogságból

Újabb nagyon különleges lánykérés ötlet. Ismerősökkel, családdal elkezditek a jeleneteket begyakorolni, leosztás úgy lesz, hogy Te leszel a Főhős a kiválasztottad, pedig az ELRABOLT Hölgy akit meg kell menteni.

Az akciójelenetek végén mikor kiszabadítod, megszerzed a gyűrűt és letérdelsz elé fog leesni neki, hogy ez az egész nem csak egy játék volt, hanem egy látványos , örök emlékű romantikus lánykérés!

Két fajta koreográfiából választhatsz, választhattok:
-          Witcher: boszorkánymester, aki karddal harcol  és a jelmezek, effektek 
-          James Bond/John Wick: titkos ügynök, pisztollyal, késsel harcol  

 Lehetőséget kínálunk , hogy profi kaszkadőrök segítségével kipróbálhassátok magatokat. A csapat tagjai nemzetközileg elismert kaszkadőrök, akik olyan szuperprodukciókban dolgoztak például, mint a Terminátor, a Witcher, a Dűne, a The Last Kingdom, The Alienist, Treadstone vagy a The Ransom sorozat.

Most hőssé válhatsz!

A két órás program alatt egy titkos ügynök vagy egy boszorkányvarázsló bőrébe bújva különböző küldetésből választhatsz:

1. Koreográfia: John Wick: titkos ügynök, pisztollyal, késsel harcol 

Leánykérés előtt állsz, de a jegygyűrűt ellopta tőled a kartell! Vissza kell szerezned! A jól őrzött, titkos bázisra behatolva egyetlen késsel vágsz neki a kalandnak, de meglepve az első őrszemet, máris sikerül egy pisztolyt szerezned! A kartell főnöke aljas módszerhez folyamodik, hogy megsemmisítsen: kézigránátot hajít feléd! A robbanás erejétől hatalmasat repülsz, de túléled és tovább folytatod a harcot, miközben egymás után lövöd le ellenségeidet. A gyűrűhöz vezető út öt méter magasságban van. Itt végül megküzdesz a kartell főnökével is. A mélybe taszítva őt, már senki sem áll az utadba. Visszaszerezted a jegygyűrűt, irány az esküvő! Sikerült kiszabadítani a szerelmedet!

2. Koreográfia- Witcher: boszorkánymester, aki karddal harcol  és a jelmezek, effektek 

Leánykérés előtt állsz, de a jegygyűrűt ellopták tőled! Vissza kell szerezned! A haramiák tanyájára behatolva egyetlen késsel vágsz neki a kalandnak, de meglepve az első őrszemet, máris sikerül egy kardot szerezned! A haramiák vezére, egy varázsló, aki aljas módszerhez folyamodik, hogy megsemmisítsen: pusztító varázslatot idéz rád! A mágia erejétől hatalmasat repülsz, de túléled és tovább folytatod a harcot, miközben egymás után vágod ellenségeidet. A gyűrűhöz vezető út öt méter magasságban van. Itt végül megküzdesz a varázslóval is. A mélybe taszítva őt, már senki sem áll az utadba.  Visszaszerezted a jegygyűrűt, irány az esküvő! Sikerült kiszabadítani a szerelmedet!

Produkciódról videóanyag készül, amit összevágva, effektekkel kiegészítve megtekinthetsz és leölthetsz az általunk megadott online felületről.

Bármelyik küldetést is választod, mi oklevéllel honoráljuk kitartásodat, mely örök dokumentuma lesz ennek a fantasztikus napnak!

Ajánlott ruházat: kényelmes, hosszú edzőnadrág, póló, edzőcipő, zokni / a tatamis terembe le kell venni a cipőt /

Létszám: maximum 1- 10 főig szabadon választható. A program költsége fix, így jöhettek ketten, öten vagy akár 10-en is a barátokkal.  Három profi kaszkadőr instruál titeket.

Élmény időtartama
2 óra
A helyszín leírás

Az élményprogram helyszíne: Budapest, XI. kerület.

Átvételi módok

Elektronikus utalvány
Azonnal letölthető, kinyomtatható, éjjel-nappal elérhető
Személyesen irodánkban

címünk: 1095 Budapest, Tinódi Lantos Sebestyén köz 1. (sarok üzlet).

 

TÉRKÉP ITT!

 

(rendelhetsz/átvehetsz hétköznap munkaidőben 8-17 között)
Futárszolgálat: 1.790 Ft

60.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES kiszállítás!

- 60.000 Ft felett INGYENES!
- hétköznap 16 óráig leadott megrendelésed a következő munkanapon megkapod, akár másnapra!

Fizetési módok

Bankkártyával online a weboldalon keresztül
Banki átutalással
Készpénzzel irodánkban
Futárnak készpénzzel vagy bankkártyával
OTP és K&H Szépkártyával

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (8:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Legyél te a HŐS aki megmenti szerelmét a fogságból

124 990 Ft
6 249 pont ügyfélkártyára