Dobogókő szerpentin túra az orosz csodával - Meglepkék

Dobogókő szerpentin túra az orosz csodával

Találkozó Szentendrén egyeztetett időpontban és irány kis országunk egyik legvarázslatosabb helye. Dobogókő a 19. század vége óta az egyik leglátogatottabb kiránduló- és üdülőhely a Visegrádi-hegységben. Ezoterikus nézetek szerint Dobogókő és környéke alatt futnak össze a Föld erővonalai, itt található a Föld szívcsakrája.

Nem elhanyagolható az a csodálatos út ahogy feljutunk oda. Hatalmas fák között szerpentin visz fel a csúcsra, ahonnan leírhatatlan kilátás nyílik a Dunakanyarra és érezhetjük ahogy lüktetnek a lábunk alatt a föld erővonalai.

Amit erről az Orosz csodáról tudni érdemes és érdekes:

Az orosz csoda egy GAZ 69, teljesen restaurálva Zuk motorral. Mivel az autó közel gyári felépítésű, ezért nagyon hosszú túrákra nem alkalmas. Lokálisan pár órás túra, baráti összejövetelek, naplemente nézés párban vagy kisebb baráti társasággal ugyan nem limuzin, de legénybúcsú-leánybúcsú, esetlegesen esküvő lebonyolítására is alkalmas.

FONTOS!

A GAZ 69-es papíron 8 személyes, sem gyermekülés, sem bármilyen ennek szolgáló hely nincs rajta, továbbá a járműben nincs biztonságiöv, ezért a gyermekek részvétele a túrákon 140 cm és 12 éves kor alatt nem lehetséges. Az autó csak sofőrrel bérelhető. 

Van azért diszkrét bája ennek a vasnak, amitől feltörhetnek nosztalgikus érzések.  Már a látványa is impozáns, szinte „műemléknek” számító terepjáróról van szó. A kommunizmus korából származó autókat kedvelők számára a GAZ 69-es maga a Szent Grál.

A gyári alkatrész hiánya probléma, főleg motorikusan. Előfordul, hogy négyhengeres Zsuk egységeket raknak bele. Az viszont tagadhatatlan, hobbi off-roadozáshoz nosztalgiából ez az ideális gép, mert olyan mint a tank, mindenen keresztül megy. Gyakorlatilag ajtóig érő sárban és hóban is elboldogul, előfordul, hogy még a difizárra sincsen szükség a feladat megoldásához. Persze ezt a tudását nem fogjuk megismerni, használni a túra alkalmával, de tudjuk, hogy ha összeomlana a világ ezzel a géppel áthajthatunk rajta.

Utalványbeváltást ezen a linken intézheted és utána telefonszámon már csak az időpontot kell egyeztetni kollégánkkal, hogy mikor viszed el az autót, mész a repülésre, hajózásra, stb https://meglepkek.hu/utalvany/bevaltas

Élmény időtartama
1-2 óra
A helyszín leírás

Az élményprogram helyszíne: Dobogókő.

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.490 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Dobogókő szerpentin túra az orosz csodával

29 990 Ft-tól

Kapcsolódó élmények

Helyszínelők-CSI-szabadulószoba

2-6

Budapest, VIII.

1 ó

6 980 Ft-tól
Megnézem
Korong lövészet Budakeszin

1-2

Budakeszi

10 500 Ft-tól
Megnézem
Segway Margit-szigeti túra

1-5

Budapest

2 ó

20 000 Ft-tól
Megnézem