Akció filmes kaszkadőrjelenetek kipróbálása profikkal 10 fő részére - Meglepkék

124 990 Ft

Kosárba

Akció filmes kaszkadőrjelenetek kipróbálása profikkal 10 fő részére

Akció filmes kaszkadőrjelenetek kipróbálása profikkal 10 fő részére
Akció filmes kaszkadőrjelenetek kipróbálása profikkal 10 fő részére
Akció filmes kaszkadőrjelenetek kipróbálása profikkal 10 fő részére
Akció filmes kaszkadőrjelenetek kipróbálása profikkal 10 fő részére

 

Igazán különleges meglepetés a kollégáknak, céges csapatoknak mikor a egy filmjelenet főhőse lesz a kiválasztott és a többiekkel együtt kaszkadőrtudást igénylő akciót hajt végre , majd ezt egy kis filmen, effektelve meg is kapja és a csapat bármikor megnézheti.

Két fajta koreográfiából választhatsz, választhattok:
-          Witcher: boszorkánymester, aki karddal harcol  és a jelmezek, effektek 
-          James Bond/John Wick: titkos ügynök, pisztollyal, késsel harcol 

Lehetőséget kínálunk , hogy profi kaszkadőrök segítségével kipróbálhassátok magatokat. A csapat tagjai nemzetközileg elismert kaszkadőrök, akik olyan szuperprodukciókban dolgoztak például, mint a Terminátor, a Witcher, a Dűne, a The Last Kingdom, The Alienist, Treadstone vagy a The Ransom sorozat.

Most hőssé válhatsz!
A két órás program alatt egy titkos ügynök vagy egy boszorkányvarázsló bőrébe bújva különböző küldetésből választhatsz:

1. Koreográfia: John Wick: titkos ügynök, pisztollyal, késsel harcol

Foglyul ejtett a kartell, az életed a tét. Ki kell szabadulni innen gyorsan! Köteleidet sikerül elvágnod, de a titkos bázis hemzseg a rosszfiúktól. Ahhoz, hogy épségben kijuthass az ellenséges bázisról, le kell győznöd őket egytől-egyig. Egyetlen késsel vágsz neki a kalandnak, de meglepve az őrödet, máris sikerül egy pisztolyt szerezned! A kartell főnöke aljas módszerhez folyamodik, hogy megsemmisítsen: kézigránátot hajít feléd! A robbanás erejétől hatalmasat repülsz, de túléled és tovább folytatod a harcot, miközben egymás után lövöd le ellenségeidet. Ekkor váratlanul kirúgják a pisztolyt a kezedből, de éles pengéddel, könyörületet nem ismerve küzdesz tovább. A kijárathoz vezető út öt méter magasságban van. Itt végül megküzdesz a kartell főnökével is. A mélybe taszítva őt, már senki sem áll az utadba. Kijutottál!

2. Koreográfia- Witcher: boszorkánymester, aki karddal harcol  és a jelmezek, effektek 

Foglyul ejtett egy haramia banda, az életed a tét. Ki kell szabadulni innen gyorsan! Köteleidet sikerül elvágnod, ám a tanya hemzseg a martalócoktól. Ahhoz, hogy épségben kijuthass innen, le kell győznöd őket egytől-egyig. Egyetlen késsel vágsz neki a kalandnak, de meglepve az őrödet, máris sikerül egy kardot szerezned! A haramiák vezére, egy varázsló, aki aljas módszerhez folyamodik, hogy megsemmisítsen: pusztító varázslatot idéz rád! A mágia erejétől hatalmasat repülsz, de túléled és tovább folytatod a harcot, miközben egymás után vágod ellenségeidet. A kijárathoz vezető út öt méter magasságban van. Itt végül megküzdesz a varázslóval is. A mélybe taszítva őt, már senki sem áll az utadba.  Kijutottál!

Produkciódról videóanyag készül, amit összevágva, effektekkel kiegészítve megtekinthetsz és leölthetsz az általunk megadott online felületről. Bármelyik küldetést is választod, mi oklevéllel honoráljuk kitartásodat, mely örök dokumentuma lesz ennek a fantasztikus napnak!

Ajánlott ruházat: kényelmes, hosszú edzőnadrág, póló, edzőcipő, zokni / a tatamis terembe le kell venni a cipőt.

Élmény időtartama
2 óra
A helyszín leírás

Az élményprogram helyszíne: Budapest, XI. kerület.

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (8:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Dísztok
Dísztok

Elegáns fekete formalakozott dísztok amivel ünnepélyes lesz a csomagolás – 1.990 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Akció filmes kaszkadőrjelenetek kipróbálása profikkal 10 fő részére

124 990 Ft
6 249 pont ügyfélkártyára