4 órás Félsziget kerülő túra - Meglepkék
Töltés...

4 órás Félsziget kerülő túra

4 órás Félsziget kerülő túra
4 órás Félsziget kerülő túra
4 órás Félsziget kerülő túra
4 órás Félsziget kerülő túra
4 órás Félsziget kerülő túra
4 órás Félsziget kerülő túra

Igazán különleges élmény lesz kint ringatózni a vízen és finom bort kortyolgatva nézni, figyelni ahogy megkerüljük a Tihanyi félszigetet miközben megcsodálhatjátok a tájat, a felhőket, vagy épp a vízből kiugráló halakat.
Nincs más dolgod, mint érezni a szelet, figyelni a horizontot és elgondolkodni azon, hogy itt milyen nyugi van és mennyire megtudnád szokni. :)

A helyszín leírás

Báziskikötőnk a Balaton legelegánsabb kikötője a FÜREDI SILVER YACHT KIKÖTŐ.

Részvételi információk

BAVARIA 32-es típusú 10 személyes német gyártmányú luxus vitorlás hajóval szerezhetsz életre szóló élményeket a Balatonon, akár a Pároddal jöttök kettesben, akár a családdal, vagy éppen a barátokkal. De ha a kollégáidat szeretnéd meglepni egy jó csapatépítéssel, az is megoldható.
Nálunk az árak a legmagasabb színvonalat, luxus felszereltséget és minőséget, valamint a hajón történő italfogyasztást is tartalmazzák.

Időpont egyeztetés

A hajó júniustól augusztus végéig minden nap vízen van és várja utasait. De időpont egyeztetés szükséges. 

Milyen ruhában gyere?

Kényelmes, vízparti öltözék, de vigyázz a napsütéssel, hiszen a vízen nagyon hamar megfog a nap, szóval a naptej és a kalap használata ajánlott! :) 

Időjárási körülmények

A sétahajókázás legnagyobb barátja a szép napsütés és sima víztükör. Ami a program lebonyolítását befolyásolhatja az csupán a szélsőséges, viharos vagy épp cseppet sem nyárias időjárás. 

Kísérők

PRIVÁT vitorlázásról van szó, amikor csak Ti vagytok a hajón, idegenek nincsenek.

Kiegészítő információk, érdekességek

Az árak balatonfüredi indulásra vonatkoznak.

Beszélünk magyarul, angolul és németül, ha éppen külföldi vendégeink vannak.


informaciokSegíthetünk még valamiben? :)

Kérdésed van? Nem minden információt tartalmaz a leírás amire szükséged van a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Van lehetőséged még ünnepélyesebbé tenni az ajándékot.

Kérj hozzá elegáns díszborítékot személyre szabható üzenettel! Ezt az utalványt csomagküldő szolgálattal, vagy személyesen irodánkban tudjuk átadni.

4 órás Félsziget kerülő túra

70 000 Ft-tól