Kézműves fagylalt készítő tanfolyam - adalékanyagmentesen finomat - Meglepkék

21 990 Ft-tól

Kosárba

Kézműves fagylalt készítő tanfolyam - adalékanyagmentesen finomat

Kézműves fagylalt készítő tanfolyam - adalékanyagmentesen finomat fő kép

Az Ars Socolata kézműves műhelyében minden résztvevő elkészítheti álmai adalékanyagmentes fagylaltját. A több órás kurzus résztvevői megtanulják az igazi főzött fagylalt receptjét és a fortélyokat. A fagyi, amit mindenki készíteni fog, nemcsak egészséges, hanem a bolti jégkrémek vagy kézműves fagyik állagával is megegyezik, tehát napok múlva is ugyanolyan selymes és krémes, mint első nap. A program végén mindenki kis cukrászként és fagyival teli pocakkal tér haza. 

Egészséges élelmiszerek iránt érdeklődők számára kihagyhatatlan tanfolyam! 

Az élményprogram járványhelyzettől függetlenül felhasználható.

Várjuk családok és baráti és céges csapatok jelentkezését is egy derűs hangulatú, kötetlen témájú, mókás workshopra. Legalább 5 főtől lehetőség van számukra külön workshop indítására is, mely során maximálisan próbálunk időpont, ízesítés és egyéb igényeikhez igazodni.

A tanfolyam ára tartalmazza a felhasznált alapanyagokat, az eszközök és a kötény használatát, hűsítő italokat, snackeket, és természetesen az elkészült fagylaltot is.

Megtudhatod tőlünk azt is, a sikerhez milyen alapanyagokra és eszközökre lesz majd otthon szükséged, és azokat hol érdemes beszerezned. Részletes jegyzetet adunk a tanfolyami anyagról, amiben az elméleti rész mellett a recepteket is megtaláljátok.

Tojást használunk a tanfolyam során. Mogyorót, diót, szóját viszont nem fogunk használni, így ilyen ételallergiában szenvedőknek is remek alkalom ez a tanfolyam új receptek elsajátítására. Gluténérzékenyeknek is ajánljuk. Tejérzékenyeknek kókuszfagylaltot vagy szorbetet ajánlunk a kurzuson, de otthon akár laktózmentes alapanyagokra is lecserélhetik a tejes fagylaltok összetevőit. A programot végül megkoronázzuk egy csoki temperálással, amelyből látványos díszeket alkotunk elkészült fagylalt kelyheinkhez.

Ha eddig csak álmodoztál róla, hogy milyen jó lenne a konyhádban végre valamit alkotni segítség nélkül, vagy minden ilyesmi próbálkozásod balul sült el mostanáig, akkor is nálunk a helyed! A fagylalt az az édesség, amit otthon is el tudsz majd készíteni segítség nélkül a tanfolyam elvégzése után egy otthoni kis fagyigép segítségével. 

Szándékosan csak olyan alapanyagokkal dolgozunk, amit élelmiszerüzletben könnyen be tudsz szerezni, és nem fogunk profi fagylaltgépet sem használni. Ennek ellenére mégis egy mennyei ínyencséget fogsz alkotni otthon mindig. Ráadásul megfizethetetlen érték, hogy nem kell többé a bolti jégkrémek dobozán levő összetevő listában az E betűket számolgatnod. Nálunk még az állományjavító is tiltott dolog, ami “kézműves fagylaltban” viszont megengedett összetevő.

A felejthetetlen gasztro programot a hűsítő italok és édes ínyencségek mellett a barátságos légkör és családias hangulat biztosítja. A sikered garanciája a tanfolyam vezető, Lix-Hajdu Nikoletta, cukrász és tanár, aki az Ars Socolata Kft. tulajdonosa és a cég kézműves csokoládé különlegességeinek megálmodója. 

Vásárold meg a kurzust magadnak vagy ajándékba! Vegyél részt barátaiddal a programon!

A kurzus választható magyar mellett angol vagy német nyelven is. Céges csapatépítő rendezvénynek is megvásárolható.

De mi is a kézműves főzött fagylalt és jégkrém? És mi az “arany árban” beszerezhető adalékmentes jégkrém, amiből mindössze 1-2 márkában lehet ilyen jégkrémet találni Magyarországon a magas árfekvés miatt? 

Manapság nagyon divatos a “kézműves fagylalt”. Attól, hogy a cukrász kézzel rakja bele a gombócot a tölcsérbe, nyilván nem nevezhető kézművesnek a fagylalt, még akkor sem, ha néhány helyen ilyen trükkökkel szeretnék elérni, hogy kiírhassák a jelzőt. A kézműves fagylaltnak meg kell felelni bizonyos feltételeknek: nem lehet benne például mesterséges színezék és aroma, édesítőszer és ízfokozó vagy habosító anyag, hogy térfogatát akár három-négyszeresére növeljék. Állományjavítóként viszont felhasználható szentjánoskenyérmag-liszt (hatalmas a duzzadóképessége, így már kis mennyiségű E 410 is stabil gélszerű anyaggá változtatja a folyadékot), az alginátok (élelmiszerekben sűrítőanyagként, stabilizálószerként, zselésítő anyagként, valamint emulgeálószerként használják E400 néven) és a gyümölcspektin. 

Az állományjavító felhasználása nélkül készült kézműves fagylalt / jégkrém valóban adalékanyagmentes. 

Élmény időtartama: 4 óra.

Utalványbeváltást ezen a linken intézheted és utána telefonszámon már csak az időpontot kell egyeztetni kollégánkkal, hogy mikor viszed el az autót, mész a repülésre, hajózásra, stb https://meglepkek.hu/utalvany/bevaltas.

Élmény időtartama
4 óra
A helyszín leírás

Az élményprogram helyszíne: Budapest, VII. kerület

Átvételi módok

Elektronikus utalvány
Azonnal letölthető, kinyomtatható, éjjel-nappal elérhető
Személyesen irodánkban

címünk: 1095 Budapest, Tinódi Lantos Sebestyén köz 1. (sarok üzlet).

 

TÉRKÉP ITT!

 

(rendelhetsz/átvehetsz hétköznap munkaidőben 8-17 között)
Futárszolgálat: 1.790 Ft

60.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES kiszállítás!

- 60.000 Ft felett INGYENES!
- hétköznap 16 óráig leadott megrendelésed a következő munkanapon megkapod, akár másnapra!

Fizetési módok

Bankkártyával online a weboldalon keresztül
Banki átutalással
Készpénzzel irodánkban
Futárnak készpénzzel vagy bankkártyával
OTP és K&H Szépkártyával

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (8:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Kézműves fagylalt készítő tanfolyam - adalékanyagmentesen finomat

21 990 Ft-tól
1 099 pont ügyfélkártyára

Kapcsolódó élmények