Közös vásárlás és gardrób átnézés Kiss Fruzsina Stylisttal - Meglepkék

100 000 Ft

Kosárba

Közös vásárlás és gardrób átnézés Kiss Fruzsina Stylisttal

Közös vásárlás és gardrób átnézés Kiss Fruzsina Stylisttal fő kép

Az ügyfelei akkor fordulnak Fruzsinához személyes konzultációval, ha van egy nagy céluk, és annak megfelelően szeretnének felöltözni, hogy elérjék azt.

ADJ AZ ÜNNEPELTNEK AJÁNDÉKBA SIKERT?

Sikerhez öltözve gyorsabban eléri az álmait!

A tudatos vásárlás sokkal gyorsabb és időt spórol neki. Amikor elmennek vásárolni Fruzsival, megnézik, mennyiből szeretne ruhákat és milyen darabokra lenne szüksége. Megnézik a boltokat és kihozzák neki a kívánt összegből azokat a ruhadarabokat amik tényleg jól állnak neki. Begyakorolják, hogyan tud gyorsan vásárolni és olyan holmikat amiket később is fog hordani.

A vásárlás elött gardrób átnézés Fruzsival, mert ha tele van a szekrény régi ruhákkal hova jöjjön az új ideális darab? Elmagyarázza miért nem jó ha olyan ruhákkal van tele a szekrény amiket már nem használ.

ÖLTÖZZÖN SIKERHEZ, HOGY ELÉRJE AZ ÁLMAIT!

E KELL DÖNTENIE, HOGY MINDEN REGGEL A LEGFELSŐ PÓLÓT, NADRÁGGAL VESZI KI A SZEKRÉNYBŐL VAGY SZAKÉRTŐ LESZ A MEGJELENÉSBEN?

Ki is az a Kiss Fruzsina Stylist?

2016 Májusában végeztem a Werk Akadémián Stylist szakon.

Azért kezdtem el ezzel foglalkozni, mert láttam, hogy nehézségeket okoz az embereknek elérniük a céljaikat, és nehezen találják meg a számukra megfelelő ruhadarabokat. Ezeknek az összehangolása inkább az üzleti életben fontos nagyon.

Én abban tudok Neked segíteni, hogy egy személyre szabott ruhatárral rendelkezz és szakértővé válj az első benyomáskeltésben, és stílusos megjelenéseddel 70%-al növelni tudd a bevételedet.

Neked is vannak nagy céljaid?

,A jó megjelenés előrébb tud vinni az életben.’’

Mit tanítok személyes találkozónk alkalmával vagy akár a tréningjeimen?

AZ ÖNBIZALMAT

Hogyan szerzel percek alatt önbizalmat?

JÓ MEGJELENÉST

Egy jó megjelenéssel sokkal több mindent eltudsz érni az életben.

KIS BEFEKTETÉST

Ahhoz, hogy valaki jól nézzen ki nem kell méregdrága ruha, elég pár ezer forint és a jól összeválogatott darabokkal szuperül tudunk kinézni.

TÖBB LEHETŐSÉGET

Aki add magára és jól néz ki a mindennapokban arra felfigyelnek és több lehetőség találja meg, mint egy olyan embert aki nem foglalkozik a külsejével.

ELSŐ BENYOMÁS MAXIMALIZÁLÁSÁT

Manapság fontos a megjelenés mert percek alatt ellehet dönteni az első találkozásnál, hogy szeretnél-e a másik féllel üzletet kötni vagy nem.

PÉNZ KÖNNYEBB ELÉRÉSÉT

Az ápoltság és a jó kinézet miatt az emberek jobban megbíznak a másikban és ezáltal több pénzt mernek ott hagyni.

 

MIT MONDANAK AZ ÜGYFELEIM? Vélemények rólam!

 

“Az iskolában nem mondták el, hogy az öltözködés kommunikál. A színek a formák és a megjelenés a sikeres első benyomás titka. Fruzsina nagyon szépen összeállította a könyv anyagát. Rengeteg ügyfelünkkel ment vásárolni, felöltöztette Őket. Amióta az Ő tanácsai alapján öltözködik a csapatom sokkal több dicséretet kapunk.”

K. Tamás

 

A mai világban a külső megjelenés nagyon fontos. Ez az első pont ami alapján különböző kategóriába történik a besorolás. Az üzleti életben a bizalom az alapja annál, hogy a csere létrejöjjön. Ehhez az öltözködésben bizonyos szabályokat be kell tartani, hogy a kívánt hatást el lehessen érni. Fruzsi ennek a Specialistája és egy pontosan kidolgozott technológia alapján segít az ügyfeleinek. Az előadáson nem divatőrültté válnak az emberek, hiszen nem az a cél, hanem megtanultuk hogy hogyan tudjuk elérni a kívánt hatást az öltözködéssel, és még nagyobb magabiztosságra tettünk szert.”

V. Klára

 

“Jó ideje adok a megjelenésemre, ezért is kértem személyes konzultációt Fruzsitól, érdekelt ez a téma jobban. Nagyon jól összerakott anyaggal várt, amiben tényleg minden olyan apróság benne van, amire figyelni érdemes. Soha nem gondoltam, hogy van még mit tanulnom de állíthatom, hogy az anyag a vártnál több új ismeretet adott. Ha te is érdekelt vagy a jó megjelenésedben és fontos számodra, akkor melegen ajánlott!”

Sz. Gyula

Élmény időtartama
5 óra
A helyszín leírás

A közös vásárlást és a gardróbrendezést Budapesten és Debrecenben vállalom. 

Átvételi módok

Elektronikus utalvány
Azonnal letölthető, kinyomtatható, éjjel-nappal elérhető
Személyesen irodánkban

címünk: 1095 Budapest, Tinódi Lantos Sebestyén köz 1. (sarok üzlet).

 

TÉRKÉP ITT!

 

(rendelhetsz/átvehetsz hétköznap munkaidőben 8-17 között)
Futárszolgálat: 1.790 Ft

60.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES kiszállítás!

- 60.000 Ft felett INGYENES!
- hétköznap 16 óráig leadott megrendelésed a következő munkanapon megkapod, akár másnapra!

Fizetési módok

Bankkártyával online a weboldalon keresztül
Banki átutalással
Készpénzzel irodánkban
Futárnak készpénzzel vagy bankkártyával
OTP és K&H Szépkártyával

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (8:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Közös vásárlás és gardrób átnézés Kiss Fruzsina Stylisttal

100 000 Ft
5 000 pont ügyfélkártyára