Súlytalanság - Meglepkék

1 424 000 Ft

Kosárba

Súlytalanság

Súlytalanság
Súlytalanság
Súlytalanság
Súlytalanság
Súlytalanság
Súlytalanság
Súlytalanság
Súlytalanság

A Meglepkék elhozták Neked a világ legeszméletlenebb programját: a súlytalan repülést!

A szovjet asztronautákat kiképző repülőbázison lehetőséged van Neked, a csapatodnak vagy a megajándékozottadnak kipróbálni, milyen az, amikor nem hat a testedre a gravitációs erő, szabadon lebegsz. Bepillantás az űrutazás legkellemesebb részébe űrsikló nélkül!

A 3 napos moszkvai kirándulás legizgalmasabb pontja az 1,5 órás zéró gravitációs repülés, melyre a világ leghatalmasabb repülője viszi el a bátor utasokat. (első nap érkezés, és szabad program, második nap a repülés, majd 3. nap elutazás)

A repülőről:

AZ IL-76 MDK típusú repülő nagyobb, mint a legnagyobb utasszállító Airbus. Extra biztonságos, hiszen az utastere teljesen kárpitozott, puha bevonatú, kampóktól, sarkoktól és éles tárgyaktól mentes, így nem tud semmilyen sérülést okozni az utasoknak.

Gigászi méretéhez extrém sebesség párosul, amellyel el tudja érni, hogy az utasok szabadon lebeghessenek a belsejében.A repülésről:

A nagyjából másfél órás program során 10-15 szabadeséses szakaszt idéz elő a pilóta (25-30 mp hosszúságúak ezek az etapok). Ezt egy úgynevezett Kepler parabola (45°-os emelkedésű és esésű haranggörbe) útvonal során éri el, amelynek felső holtpontja 9500 méteres magasságban van (ezen a szakaszon tapasztalható a súlytalanság is), alsó holtpontja pedig 6000 méteren.

A programon egyszerre 14 fő vehet részt, őket egészíti ki a profi oktatókból, a pilótákból és a 2 orvosból álló szakmai csapat.

A teljes programról:

 • A repülés napja egy tájékoztatóval és egy orvosi vizsgálattal kezdődik (a repülés előtti 2 hétben egy általános orvosi vizsgálatra el kell mennie a résztvevőnek, ennek az igazolását el kell hozni)
 • egy ejtőernyős oktató eligazítást tart a gépen, majd
 • következik a felszállás
 • a haranggörbe útvonalon mintegy 1,5 órán át halad a hatalmas repülő, amely belső terében az utasok átélhetik a zéró gravitáció érzését, szabadon lebeghetnek.

Kinek nem való ez a program?

 • annak, aki magas vérnyomásban vagy egyéb szív és érrendszeri megbetegedésben szenved, gerinc problémákkal küzd, esetleg épp arcüreg gyulladása van
 • annak, aki fél a repüléstől, a zárt terektől
 • annak, akiben nincs kalandvágy, aki nem vágyott soha az űrbe

Kinek való ez a program? Annak,

 • aki imád repülni, mindig is asztronauta szeretett volna lenni titkon
 • aki egy eszetlenjó csapatépítőt szeretne a munkatársainak, ami a cég életének leglegendásabb programja lesz
 • aki valami olyat keres, ami biztonságos mégis az űrutazás élményét nyújtja
 • aki élete legszórakoztatóbb programját szeretné átélni, amikor a fizika órán tanultak egyszerűen nem működnek.. amikor látod, hogy a vízcseppek lebegnek, a tested semmi sem húzza a föld felé le

Ha úgy érzed, hogy szeretnéd Te magad kipróbálni, esetleg az életedben legfontosabb embert szeretnéd meglepni valami lekörözhetetlennel, vagy egyszerűen csak az év munkahelye címre gyúrsz, akkor ne habozz! Rendeld meg a zéró gravitációs repülés programunkat!

A programra havonta egy alkalommal van lehetőség.

A repülés ára 4.000 EUR ezért függ az aktuális árfolyamtól.

Kérdésed van? Írj nekünk e-mailt: info@meglepkek.hu!

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.490 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Palackposta
Palackposta

Különleges "csomagolási" forma, az utalványt üveg palackba és fa dobozba csomagoljuk - 5.990 Ft

Egyedi utalvány Puzzle
Egyedi utalvány Puzzle

Kreatív és vicces ajándékozási forma, a konkrét utalványról egyedi puzzle-t készítünk - 3.990 Ft

Fadoboz feszítő vassal
Fadoboz feszítő vassal

Igényes, vagány 27x27 cm-es faláda feszítővassal, szegekkel és benne az elrejtett utalvánnyal díszdobozban.  - 14.990 Ft

Súlytalanság

1 424 000 Ft
14 240 pont ügyfélkártyára