Siklóernyős alapfokú tanfolyam - Meglepkék
Töltés...

Siklóernyős alapfokú tanfolyam

Tudod, hogy akinek ajándékot keresel szeretné , hogy egedül és szárnyalhasson a levegőben egy siklóernyővel?
Nevezd be egy alapfokú siklóernyős tanfolyamra és egy életre szóló élmény, ajándékot fog tőled kapni amiért örökké hálás lesz.

A valós tudás megszerzése végett a siklóernyős tanfolyamra időt kell szánni.. Azt, hogy 3 nap alatt megtanítanak téged siklóernyőzni, azt kérünk, ne hidd el még nekünk se!
Természetesen vannak lehetőségek arra, hogy rövidebb kurzusok alkalmával belekóstolj a siklórepülésbe, de ez nem egyenértékű egy teljes tanfolyammal. Ha valaki ezt ígéri kezdj gyanakodni!!!!!

Ki jelentkezhet tanfolyamra?
Mindenki, aki betöltötte 16. életévét. Ez alatt szülői beleegyezés szükséges. Egyéb követelmény nincs.

Mikor indul a következő tanfolyam?
Tanfolyamaink általában tavasszal, illetve ősszel indulnak, de megfelelő létszám esetén nyáron is indítunk képzést.
Van, hogy az időjárás alakulása, vagy egyéb okok miatt a tanfolyamkezdés tolódik, így érdemes bármikor érdeklődnöd, mert lehet, hogy még  éppen betudsz csatlakozni a képzésbe.

Mennyi idő a tanfolyam és mit tanulunk?
A teljes tanfolyam általában 3 hónap, az aktuális időjárástól függően, ami elméleti és gyakorlati képzésből áll és párhuzamosan zajlik. Ez azt jelenti, hogy akár már az első gyakorlati napon is részed lehet egy rövid repülésben.
A gyakorlati képzéseket hétvégén tartjuk, az elméleti képzéseket hétköznap késő délután (előadások) és a hétvégi gyakorlati képzés közben (helyszíni elméleti képzés

Hogyan épül fel a tanfolyam, mikor mit tanulunk?
Elmélet, ernyőkezelés, starttechnikák, talaj feletti alaprepülések, alacsony repülések 50m-ig, magas repülések 50m felett, időtartam repülések, vizsgára való felkészítés és vizsga.
Összesen kb: 20-25 alkalom az elméleti és gyakorlati képzéseket is beleértve.

Hol lesz a tanfolyam?
Elméleti képzés Budapesten, a gyakorlati képzés a budai hegyekben, illetve annak 30km-es körzetében, az aktuális széliránytól függően.

Mit tartalmaz az ár?
A tanfolyam az alábbiakat tartalmazza:
- elméleti és gyakorlati képzést
- teljes felszerelést a tanfolyam idejére (ernyő, beülő, sisak, rádió)
- siklóernyős tananyagot
- startkönyvet
- vizsgadíjat
- az adott évre a klubtagsági díjat

Hogyan működik a vizsga?
A növendék akkor vizsga érett, amikor egy adott terepen az aktuális meteorológiai körülmények között önállóan el tudja dönteni, hogy a nála lévő felszereléssel repülhet-e vagy sem.
Sikeres elméleti és gyakorlati vizsga után a növendék megkapja a siklóernyős jogosítást.

Tanfolyam után mi történik?
A teljes tanfolyam végeztével, a kapcsolatunk nem szűnik meg, hanem továbbra is lehetőséget biztosítunk a folyamatos együtt repülésre és fejlődésre. Részt vehetsz a napi repüléseken, a hazai és nemzetközi túráinkon, versenyeken. A repülési levelező listánk állandó tagjává válsz, ami kapcsolatot biztosít számodra, hogy mindig csatlakozhass a napi repülésekhez.

Kérdésed van? Írj nekünk e-mailt: info@meglepkek.hu!
Minden élményajándékunk 10 hónapig érvényes. Ha az ajándékozottnak más program tetszene, gond nélkül átcserélhető.

Minden, amit az utalványról tudni kell.


informaciokSegíthetünk még valamiben? :)

Kérdésed van? Nem minden információt tartalmaz a leírás amire szükséged van a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Van lehetőséged még ünnepélyesebbé tenni az ajándékot.

Kérj hozzá elegáns díszborítékot személyre szabható üzenettel! Ezt az utalványt csomagküldő szolgálattal, vagy személyesen irodánkban tudjuk átadni.

Siklóernyős alapfokú tanfolyam

114 990 Ft