Születésnapi újság elegáns díszdobozban ajándék üveg borral - Meglepkék

22 990 Ft-tól

Kosárba

Születésnapi újság elegáns díszdobozban ajándék üveg BORRAL

Születésnapi újság elegáns díszdobozban ajándék üveg borral
Születésnapi újság elegáns díszdobozban ajándék üveg borral
Születésnapi újság elegáns díszdobozban ajándék üveg borral
Születésnapi újság elegáns díszdobozban ajándék üveg borral
Születésnapi újság elegáns díszdobozban ajándék üveg borral
Születésnapi újság elegáns díszdobozban ajándék üveg BORRAL
Születésnapi újság elegáns díszdobozban ajándék üveg BORRAL
Születésnapi újság elegáns díszdobozban ajándék üveg BORRAL

Vírushelyzet az ajándék megrendelését , gyártását és kiszállítását egyáltalán nem akadályozza!


Meglepkék irodája minden munkanapon nyitva van, kollégáink személyesen, telefonon és emailben is fogadják a rendeléseket és válaszolnak a kérdésekre.

A jelenlegi vírushelyzet nem akadályozza a munkánkat!


Legelegánsabb átadási forma amikor szép díszdobozban egy üveg finom itallal pillantja meg az ünnepelt ezt a személyes ajándékot, ami az Ő születésnapjáról szól. Az aznapi jelentős híreket, érdekességeket tartalmazza.

Az újság az ünnepelt születésnapján történt eseményeket dolgozza fel, természetesen főoldalon lehozva az ő megszületését! Ajándékba adjuk az egyedi hírt! Grafikusaink beleszerkesztenek egy cikket az ünnepeltről!

A dobozba behajtjuk az elkészült újságot, mellé tesszük a finom bort, lezárjuk a dobozt és már készen is van az igényes születésnapi ajándék!

Ebben az újságban a vezető hír az ünnepelted születésnapja lesz. Ehhez szükségünk van egy csecsemőkori képre és néhány infóra a születéséről (súly, cm, szülők neve, születési hely, stb.).

A hírt megszerkesztjük és a képével együtt egy jól látható helyen elhelyezzük.

Előfordul, hogy nincsen csecsemőkori kép, ilyenkor régi gólyás grafikákat használunk csőrében a pólyás babával.

Honnan gyűjtjük az anyagot?

Általában országos napilapokból tudjuk elkészíteni a Születésnapi Újságot (nem mindegyikből, csak éppen az aktuálisból, ami abban az időszakban egyáltalán megjelent vagy lefűzésre került): Magyar Nemzet, Magyar Hírlap, Népszava, Népszabadság, Esti Hírlap, Népsport, Szabad Szó

Előfordulhat, hogy a megjelölt napon egyáltalán nem, vagy csak kevés lap jelent meg. Befolyásoló tényező ilyenkor háború, forradalom, vagy csak egy szimpla vasárnap vagy hétfő, ugyanis voltak időszakok mikor sem újság, sem TV adás nem volt bizonyos napokon.

Ebben az esetben a szomszédos napok sajtóanyagát tudjuk felhasználni, erről azonban előtte mindenképpen egyeztetünk veled, hogy így is szeretnéd-e.

Milyen a kész újság?

- A3-as méretű (29,7x42 cm)
- dupla oldalas
- vékony, sárgás újságpapírra nyomtatjuk, ami korabeli hangulatot kelt. Ha igazán korhű szeretnél lenni kérhetsz hozzá egy újságlapozót is! :) 

Mire lesz szükségünk a munkához?

- egy lehetőleg csecsemőkori fotóra az ünnepeltről
- a pontos dátumra (óra, perc, ha nagyon profi vagy), születési helyre
- súly és hosszúság adatokra
- a szülők nevére

A hírt megszerkesztjük a címoldalra. Ha nincs kiskori fotó, akkor egy korabeli régi gólyás grafikával helyettesítjük. Tudod, amelyiknek a csőrében van a pólyás baba. 

Lehetőség van merített mappába, vagy egyedi hengerbe csomagolni az újságot és egyedi  rejtvényt kérni az újság egy belső oldalára, hogy legyen még egy meglepetés az ajándékban. A megfejtést 36 karakterig határozhatod meg. Ezt a megjegyzés rovatban tudod megadni.

Néhány példa az eddig kértekből:

Nem csak a húsz éveseké a világ!
Boldog nyugdíjas éveket kívánunk!
Boldog születésnapot!
Boldog születésnapot kívánunk!
Nagyon szeretünk anya!
Boldog születésnapot! Szeretünk Mama!
Te vagy a legjobb apa a világon!
Nagyon boldog születésnapot Mami!
Boldog szülinapot apu! Nagyon szeretünk!
Boldog születésnapot drága nagypapánk!

Előforduló hibák, amiken nem tudunk javítani:

Ezek az újságok egy nagy könyvtár raktárában egymásba fűzve várják, míg valaki előveszi őket, lefotózza és grafikailag megtisztítja.

Viszont vannak olyan hibák, sérülések, fűzési sajátosságok, amiken nem tudunk javítani. Egy 50-60-70 éves újság egy igen más korban készült, más technikával, nyomdai munkálatokkal.

A tárolás sem olyan kíméletes. Vannak olyan példányok, melyek háborúkat, forradalmat, rendszerváltást, költözést, beázást vészeltek át és néhol ennek a nyomai fellelhetők.

Itt bemutatunk pár hibát, ami ronthat az esztétikai hatáson, de egy régies újságnál ez nem a másolat létrehozásának számlájára írható. Sajnos nem tudunk az ilyen sérüléseken, nyomási hibákon, az idő okozta olvashatatlanságon javítani.

A munka során nemhogy rontunk, hanem legtöbbször még javítunk is a minőségen!

Nem tudjuk javítani a híreket sem! Ez furcsán hangozhat, de előfordulnak olyan reklamációk, hogy nagyon rossz és szomorú hírek vannak az újságokban. Ez sajnos így van, mivel egy háború vagy forradalom után kevés a jó hír. Régebben nem voltak még könnyed bulvár vagy celeb hírek! Milyen gyorsan készül el a Születésnapi újság?

A megrendelésed elküldése után 1 munkanap múlva már kész is van az anyag. 

AKÁR 1 MUNKANAPON BELÜL KÉSZ: a házhozszállítás + 1 munkanapot igényel! Ezt kérlek vedd figyelembe a rendelésed leadásakor. 

Ha szorít az idő és már hétvégén itt a szülinap akár nagyon gyorsan is eltudjuk készíteni. :-) S.O.S. megrendelés esetében 24 órán belül elkészítjük az ajándékot.

Rendelni az oldal jobb oldalán található megszerkesztem gombbal tudsz. A bekérdezett adatok többsége az ajándékozottról szól (születési neve, születési helye, csecsemőkori képe), általában az űrlapban megadott adatokkal már tudunk dolgozni – ha egyedi kérésed van (megjegyzésben jelezd), akkor természetesen alaposan átbeszéljük, hogy mit szeretnél és hogyan!

informaciokFontos információk!


Kérdésed van a megrendeléssel kapcsolatban? Információra van még
 szükséged a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (8:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Sikeres megrendelés után automata e-mailt kapsz tőlünk és kollégáink elkezdik a munkát. Mi küldünk értesítést az elkészülés illetve az átvétel időpontjáról. Nem kell telefonálnod nekünk hogy megérkezett-e a megrendelés vagy hogy minden megvan-e benne. Ha valami hiányzik vagy nem egyértelmű kollégáink azonnal keresnek telefonon vagy e-mailben!

Születésnapi újság elegáns díszdobozban ajándék üveg BORRAL

22 990 Ft-tól
229 pont ügyfélkártyára