Online Gyerekjóga workshop – Jógás mesekönyvekkel és kártyajátékkal - Meglepkék

18 550 Ft

Kosárba

Online Gyerekjóga workshop – Jógás mesekönyvekkel és kártyajátékkal

Ez a jógakalandos gyerekjóga workshop mindenkinek szuper meglepetés, aki szeretné a gyerekeknek megmutatni a jóga varázslatos világát, ahol játékosan tanulhatják meg, milyen érzés erősnek, kitartónak, koncentráltnak és nyugodtnak lenni. Ahol a főszerepben a gyermek önmagával való ismerkedése és a kiteljesedése áll!

Éppen ezért tudatos Anyukáknak, Óvó néniknek, Tanár néniknek, Ovis tornával foglalkozóknak, Gyerekjóga oktatóknak, Animátoroknak is szuper és egyben új lehetőség! 3-10 éves korig ajánlom!

A csomagban található játékokkal, videókkal és az E-bookal garantálom, hogy minden tudást és inspirációt megkapsz a kezdéshez! 

Ez a csomag két részből áll! Egy online, videós mini gyerekjóga tanfolyamból, amit az utalvány beváltás után megajándékozott emailben kap meg és a hozzá kapcsolódó jógakalandos játékokból ( 2 db jógás mesekönyv, 1 db jógás kártyajáték, 1 db Napüdvözlet plakát ), amiket házhozszállítással kézbesítünk!

A csomag tartalma röviden: 

- 2 db mesekönyv, Erdei jógakaland, Tábori jógakaland

- 1 db Jógakakandos kártyajáték, amivel hétféleképpen is tudtok játszani

- 1 db Durmi Maci Napüdvözlete plakát, A3 méret

( az előbb felsoroltakat a futártól kapod majd meg )

- 6 részes Mini videós gyerekjóga tanfolyam, 1,5 órás, HD minőségű anyag

+ Ajándék 34 oldalas különleges E-book, aktív linkekkel

( az online anyagokat e-mailben küldöm én Neked )

A csomag tartalma bővebben: 

Az országszerte nagy sikerű Erdei és Tábori jógakaland mesekönyv, amivel két különböző történeten és több mint 22 jóga pózon keresztül mesés és izgalmas kalandokat élhetnek át a gyerekek! A csomagban megtaláljátok még a nagy kedvencet, a jógás kártyajátékunkat is! Azért nagy kedvenc, mert sokféleképpen játszhattok vele!

Bónuszként a Durmi Maci Napüdvözlete plakátunkat is beletettük ebbe a csomagba, hiszen ezt szuperül ki tudjátok tenni bárhová a falra, hogy mindig veletek legyen:) Durmi mackóval a gyerkőcök így könnyedén és játékos módon megtanulhatják a napüdvözlet mozdulatait, aminek számtalan pozitív testi-lelki hatása van.

Mini videós gyerekjóga tanfolyam

A 6 részes videósorozatban:

- beszélek egy kicsit a gyerekjóga és a felnőtt jóga különbségéről

- olyan tippeket adok arra, hogyan inspiráld gyermekedet a jógázásra, amik nálunk és más anyukáknál is beváltak már

- részletesen végigveszem, vagyis végigjógázom, és bemutatom mind a két mesekönyvünk gyakorlatait, könnyítésekkel, nehezítésekkel, ezért arra kérlek, öltözz majd kényelmesen és jógázz velem együtt, hogy a gyermekednek már könnyen át tudd adni a mozdulatokat

- mutatok egy rövidebb játékos gyerekjóga gyakorlatot az erdei állatokkal, azokra a napokra, amikor csak ennyire lenne időtök

- Árminnal, a kisfiammal megmutatjuk, hogyan tudtok jógázni együtt a mesekönyvünkkel

- Árminnal beavatunk Titeket a titkos esti rutinunkba, vagyis megmutatjuk a bevált, altatást segítő gyakorlatunkat, amit minden este gyakorolunk

- extra meglepetésként megmutatom a " Nyugtató Csillaglégzés " gyakorlatot, ami egy olyan könnyű és mesés gyakorlat, amit a gyerekek egyedül is használni tudnak és szoktak is, ha arra van szükségük, hogy lenyugtassák magukat, vagy jobb kedvük legyen, vagy ne féljenek 

A gyerekjógás E-book azért nagyon hasznos a videók mellé, mert abban vannak olyan információk is, amik a videóban nem! Ebben rajzos formában is megtalálod mind a két mesekönyvünk összesen 23 jógás gyakorlatát, tudsz jegyzetelni benne, miközben nézed a tanagyagokat, és van benne egy extra relax mese meglepetés is! Ezzel együtt sokkal jobban megmarad benned a megszerzett tudás! Ezt ajándék a számodra:)

Rendelési információk: 

Az online gyerekjóga mini tanfolyamhoz tartozó linket és E-book-ot, Bánhidi Dóra, a Jógakaland alapítója küldi el neked e-mailben.

A csomaghoz tartozó jógás mesekönyveket, kártyajátékot és plakátot futárszolgálattal kézbesítjük a számodra. További részleteket a megrendelés után kapsz e-mailben!

 

Élmény időtartama
1,5 óra
A helyszín leírás

Online workshop

Átvételi módok

Elektronikus utalvány
Azonnal letölthető, kinyomtatható, éjjel-nappal elérhető
Személyesen irodánkban

címünk: 1095 Budapest, Tinódi Lantos Sebestyén köz 1. (sarok üzlet).

 

TÉRKÉP ITT!

 

(rendelhetsz/átvehetsz hétköznap munkaidőben 8-17 között)
Futárszolgálat: 1.790 Ft

60.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES kiszállítás!

- 60.000 Ft felett INGYENES!
- hétköznap 16 óráig leadott megrendelésed a következő munkanapon megkapod, akár másnapra!

Fizetési módok

Bankkártyával online a weboldalon keresztül
Banki átutalással
Készpénzzel irodánkban
Futárnak készpénzzel vagy bankkártyával
OTP és K&H Szépkártyával

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (8:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Online Gyerekjóga workshop – Jógás mesekönyvekkel és kártyajátékkal

18 550 Ft
927 pont ügyfélkártyára

Kapcsolódó élmények