Korong lövészet Somogyaszalón - Meglepkék
Töltés...

Korong lövészet Somogyaszalón

A koronglövészet előnyei:

● Az ünnepelt mozgó célpontokra lőhet, egy nagy kaliberű kétcsöves, sörétes puskával
● Garantált élmény, színvonalas lőtér

Miért a koronglövészetet válasszam?

● A lövészet szerelmeseinek a legjobb választás
● Minőségi élmény, profi csapattal
● Emlékezetes meglepetés, amit biztos, hogy nem ajándékoz tovább
● A te meglepetésed lesz a legérdekesebb, legkülönlegesebb

Mi vár a résztvevőre?

Somogyaszalói lőtérpályánkon kedvedre vadászhatsz „agyaggalambokra"! Kár lenne tagadnod, hogy te magad is tesztelnéd egy igazi mordály pusztító erejét, kezedben tartanál egy nagy kaliberű kétcsöves, sörétes puskát, amely kisebb lórúgást ad a válladra, de ez is csak a keménység egyik fokmérője. Kemény férfiak és vagány csajok programja az agyaggalamb lövészet.

A csomag skeet, korongvadászat és amerikai trap jellegű, összesen 50-100 db korong lelövésének lehetőségét tartalmazza. Szabadon választhatod ki, melyik típusú korongból mennyit kívánsz lőni, ebben kérheted a lövészetvezető javaslatát. Az elért lőtudás függvényében double (kettős) lövés megtanulása is lehetséges. A program végrehajtásához kényelmi szempontok alapján felár nélkül kérhetsz csökkentett visszarúgó hatású speciális lőszert is.

Már meglevő sörétlövési tudását fejlesztheti skeet, trap vagy speciális ívű korongokat dobó automata gépeink segítségével, Lipcsik István többszörös egyéni országos bajnok skeetlövő oktatása mellett.

Browning B 325 Skeet 12/70 50-100 db lövés.

Az élményprogram helyszíne: Somogyaszaló.

Kérdésed van? Írj nekünk e-mailt: info@meglepkek.hu!
Minden élményajándékunk 10 hónapig érvényes. Ha az ajándékozottnak más program tetszene, gond nélkül átcserélhető.

Minden, amit az utalványról tudni kell.


informaciokSegíthetünk még valamiben? :)

Kérdésed van? Nem minden információt tartalmaz a leírás amire szükséged van a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Van lehetőséged még ünnepélyesebbé tenni az ajándékot.

Kérj hozzá elegáns díszborítékot személyre szabható üzenettel! Ezt az utalványt csomagküldő szolgálattal, vagy személyesen irodánkban tudjuk átadni.

Korong lövészet Somogyaszalón

22 000 Ft-tól