Kézműves főzött fagylalt készítő tanfolyam – adalékanyagmentesen finomat személyesen, vagy akár online részvétellel is - Meglepkék

Kézműves főzött fagylalt készítő tanfolyam – adalékanyagmentesen finomat személyesen, vagy akár online részvétellel is

Kézműves főzött fagylalt készítő tanfolyam – adalékanyagmentesen finomat személyesen, vagy akár online részvétellel is
Kézműves főzött fagylalt készítő tanfolyam – adalékanyagmentesen finomat személyesen, vagy akár online részvétellel is
Kézműves főzött fagylalt készítő tanfolyam – adalékanyagmentesen finomat személyesen, vagy akár online részvétellel is
Kézműves főzött fagylalt készítő tanfolyam – adalékanyagmentesen finomat személyesen, vagy akár online részvétellel is
Kézműves főzött fagylalt készítő tanfolyam – adalékanyagmentesen finomat személyesen, vagy akár online részvétellel is
Kézműves főzött fagylalt készítő tanfolyam – adalékanyagmentesen finomat személyesen, vagy akár online részvétellel is

Az Ars Socolata kézműves műhelyében minden résztvevő elkészítheti álmai adalékanyagmentes fagylaltját. A több órás kurzus résztvevői megtanulják az igazi főzött fagylalt receptjét és a fortélyokat. A fagyi, amit mindenki készíteni fog, nemcsak egészséges, hanem a bolti jégkrémek vagy kézműves fagyik állagával is megegyezik, tehát napok múlva is ugyanolyan selymes és krémes, mint első nap. A program végén mindenki kis cukrászként és fagyival teli pocakkal tér haza. 

Egészséges élelmiszerek iránt érdeklődők számára kihagyhatatlan tanfolyam! 

Megtudhatod tőlünk azt is, a sikerhez milyen alapanyagokra és eszközökre lesz majd otthon szükséged, és azokat hol érdemes beszerezned. Részletes jegyzetet adunk a tanfolyami anyagról, amiben az elméleti rész mellett a recepteket is megtaláljátok.

A programot bátran ajánljuk laktózérzékenyeknek is. Kérjük ilyen igényt kapcsolatfelvételt követően jelezni, mivel alternatív tejjel készítik el a tejérzékenyek a fagyijukat nálunk. Tojást használunk a tanfolyam során. Mogyorót, diót, szóját, epret viszont nem fogunk használni, így ilyen ételallergiában szenvedőknek is remek alkalom ez a tanfolyam új receptek elsajátítására.

Ha eddig csak álmodoztál róla, hogy milyen jó lenne a konyhádban végre valamit alkotni segítség nélkül, vagy minden ilyesmi próbálkozásod balul sült el mostanáig, akkor is nálunk a helyed! A fagylalt az az édesség, amit otthon is el tudsz majd készíteni segítség nélkül a tanfolyam elvégzése után egy otthoni kis fagyigép segítségével. 

Szándékosan csak olyan alapanyagokkal dolgozunk, amit élelmiszerüzletben könnyen be tudsz szerezni, és nem fogunk profi fagylaltgépet sem használni. Ennek ellenére mégis egy mennyei ínyencséget fogsz alkotni otthon mindig. Ráadásul megfizethetetlen érték, hogy nem kell többé a bolti jégkrémek dobozán levő összetevő listában az E betűket számolgatnod. Nálunk még az állományjavító is tiltott dolog, ami “kézműves fagylaltban” viszont megengedett összetevő.

A felejthetetlen gasztro programot a hűsítő italok és édes ínyencségek mellett a barátságos légkör és családias hangulat biztosítja. A sikered garanciája a tanfolyam vezető, Lix-Hajdu Nikoletta, cukrász és tanár, aki az Ars Socolata Kft. tulajdonosa és a cég kézműves csokoládé különlegességeinek megálmodója. 

Vásárold meg a kurzust magadnak vagy ajándékba! Vegyél részt barátaiddal a programon!

A kurzus választható magyar mellett angol vagy német nyelven is. Céges csapatépítő rendezvénynek is megvásárolható.

Akik nem tudnak minket személyesen felkeresni, azoknak online módon is lehetővé tesszük a tanfolyamon való részvételt. Ebben az esetben a tanfolyam előtt az online résztvevőkkel megbeszéljük milyen alapanyagokra és eszközökre lesz szükség a kurzuson. Az online részvétel feltételeinek megteremtése a kurzus résztvevőinek feladata, a náluk fellépő esetleges technikai hibákért vagy internet kimaradásokért a tanfolyam szervező nem vállal felelősséget.

De mi is a kézműves főzött fagylalt és jégkrém? És mi az “arany árban” beszerezhető adalékmentes jégkrém, amiből mindössze 1-2 márkában lehet ilyen jégkrémet találni Magyarországon a magas árfekvés miatt? 

Manapság nagyon divatos a “kézműves fagylalt”. Attól, hogy a cukrász kézzel rakja bele a gombócot a tölcsérbe, nyilván nem nevezhető kézművesnek a fagylalt, még akkor sem, ha néhány helyen ilyen trükkökkel szeretnék elérni, hogy kiírhassák a jelzőt. A kézműves fagylaltnak meg kell felelni bizonyos feltételeknek: nem lehet benne például mesterséges színezék és aroma, édesítőszer és ízfokozó vagy habosító anyag, hogy térfogatát akár három-négyszeresére növeljék. Állományjavítóként viszont felhasználható szentjánoskenyérmag-liszt (hatalmas a duzzadóképessége, így már kis mennyiségű E 410 is stabil gélszerű anyaggá változtatja a folyadékot), az alginátok (élelmiszerekben sűrítőanyagként, stabilizálószerként, zselésítő anyagként, valamint emulgeálószerként használják E400 néven) és a gyümölcspektin. 

Az állományjavító felhasználása nélkül készült kézműves fagylalt / jégkrém valóban adalékanyagmentes. 

Élmény időtartama: 2-3 óra.

Utalványbeváltást ezen a linken intézheted és utána telefonszámon már csak az időpontot kell egyeztetni kollégánkkal, hogy mikor viszed el az autót, mész a repülésre, hajózásra, stb https://meglepkek.hu/utalvany/bevaltas.

Élmény időtartama
2-3 óra
A helyszín leírás

Az élményprogram helyszíne: Budapest, XX. kerület.

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.490 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Kézműves főzött fagylalt készítő tanfolyam – adalékanyagmentesen finomat személyesen, vagy akár online részvétellel is

14 900 Ft-tól

Kapcsolódó élmények