Dísztorta készítő tanfolyam személyesen, vagy akár online részvétellel is - Meglepkék

Dísztorta készítő tanfolyam személyesen, vagy akár online részvétellel is

Dísztorta készítő tanfolyam – a fondanttal burkolás és díszítés technikája személyesen, vagy akár online részvétellel is
Dísztorta készítő tanfolyam – a fondanttal burkolás és díszítés technikája személyesen, vagy akár online részvétellel is
Dísztorta készítő tanfolyam – a fondanttal burkolás és díszítés technikája személyesen, vagy akár online részvétellel is
Dísztorta készítő tanfolyam – a fondanttal burkolás és díszítés technikája személyesen, vagy akár online részvétellel is
Dísztorta készítő tanfolyam személyesen, vagy akár online részvétellel is
Dísztorta készítő tanfolyam személyesen, vagy akár online részvétellel is
Dísztorta készítő tanfolyam személyesen, vagy akár online részvétellel is

Az Ars Socolata kézműves műhelyében minden résztvevő elkészítheti álmai dísztortáját. A több órás kurzus résztvevői gyakorlatban is megtanulják a fondant használatát, a tortaburkolás helyes technikáját. A tanfolyam ára tartalmazza a felhasznált alapanyagokat, az eszközök és a kötény használatát, hűsítő italokat, snackeket, és természetesen az elkészült kb. 10 szeletes beburkolt, feldíszített tortát is.

A kurzuson előre lesütött kerek piskótával dolgozunk, de a tökéletes piskóta receptet és elkészítési technikáját is megtudják nálunk a résztvevők. Részletes jegyzetet adunk a tanfolyami anyagról, amiben az elméleti rész mellett a recepteket is megtaláljátok. 

A program végén mindenki a saját dísztortájával és kis cukrászként tér haza. 

Megtudhatod tőlünk azt is, a sikerhez milyen alapanyagokra és eszközökre lesz majd otthon szükséged, és azokat hol érdemes beszerezned. A kurzus során megismerjük a burkoló anyagok közül a marcipánt, a fondantot és a pop fondantot. Fondantot színezünk folyékony és por alapú ételfestékkel, márványos technikával is. A fondant gyűrődés, repedés nélküli feltekerését és felhelyezését, egyenletes kiélesítését is gyakoroljuk. Alapdíszítést készítünk kiszúrókkal, figurákat és virágokat kézi technikával. 

Ha eddig csak álmodoztál róla, hogy milyen jó lenne végre a saját magad által készített gyönyörű burkolt tortával meglepni szeretteidet, vagy minden ilyesmi próbálkozásod balul sült el mostanáig, akkor is nálunk a helyed! Rengeteg pénzt is meg fogsz azáltal spórolni, ha ezentúl nem kell cukrászdában beszerezned a dísztortát.

A felejthetetlen gasztro programot a hűsítő italok és édes ínyencségek mellett a barátságos légkör és családias hangulat biztosítja. A sikered garanciája a tanfolyam vezető, Lix-Hajdu Nikoletta, cukrász és tanár, aki az Ars Socolata Kft. tulajdonosa és a cég kézműves csokoládé különlegességeinek megálmodója. 

Vásárold meg a kurzust magadnak vagy ajándékba! Vegyél részt barátaiddal a programon! Céges csapatépítő rendezvénynek is megvásárolható.

A kurzus választható magyar mellett angol vagy német nyelven is.

Akik nem tudnak minket személyesen felkeresni, azoknak online módon is lehetővé tesszük a tanfolyamon való részvételt. Ebben az esetben a tanfolyam előtt az online résztvevőkkel megbeszéljük milyen alapanyagokra és eszközökre lesz szükség a kurzuson; esetleges igény esetén a hiányzó cukrász “kütyüket” kedvezményes áron eljuttatjuk a résztvevőknek, mivel az eszközök árát és a csomagküldés költségét a tanfolyam díja nem tartalmazza. Az online részvétel feltételeinek megteremtése a kurzus résztvevőinek feladata, a náluk fellépő esetleges technikai hibákért vagy internet kimaradásokért a tanfolyam szervező nem vállal felelősséget.

De mi is a dísztorta, ez a legtöbbször csak nagyon drágán beszerezhető különleges torta és hogyan készül?  

A XVII. századi Európából ered a tortadíszítés. A szabályozható hőmérsékletű sütők megjelenésével a díszítésre is egyre nagyobb hangsúly helyeződött. Díszített tortákat sok különböző alkalomra készítettek az évszázadok során, de az esküvői tortáknak van a legnagyobb hagyománya. A régen marcipánnal vagy cukormázzal díszített esküvői torták helyett egyre inkább a fondanttal díszített esküvői torták jönnek divatba. Manapság esküvők és születésnapok mellett más jeles alkalmakkor is készítenek dísztortát. 

A fondant az ételallergiában szenvedők miatt is kedvelt, mivel nincs hozzá szükség mandulára. A fondant általában nehezebb, mint a hagyományos módon spatulával vagy kenőkéssel felkent vagy nyomócsöves habzsákkal tortára feljuttatott tejszín vagy vajkrém. A boltok polcain fellelhető előre elkészített fondant általában kevés ízesítést tartalmaz. A hagyományos fondant eredetileg cukorból, vízből, zselatinból, növényi zsiradékból, zsiradékból és glicerinből áll. Alapvetően a torta burkolására használják, de figurákat, díszítéseket is lehet belőle készíteni. 

Élmény időtartama: 3-4 óra.

Utalványbeváltást ezen a linken intézheted és utána telefonszámon már csak az időpontot kell egyeztetni kollégánkkal, hogy mikor viszed el az autót, mész a repülésre, hajózásra, stb https://meglepkek.hu/utalvany/bevaltas.

Élmény időtartama
3-4 óra
A helyszín leírás

Az élményprogram helyszíne: Budapest, XX. kerület.

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.490 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Dísztorta készítő tanfolyam személyesen, vagy akár online részvétellel is

14 900 Ft-tól
149 pont ügyfélkártyára