Dísztorta, alkalmi torta készítő tanfolyam - Meglepkék

14 900 Ft-tól

Kosárba

Dísztorta, alkalmi torta készítő tanfolyam

Dísztorta készítő tanfolyam – a fondanttal burkolás és díszítés technikája személyesen, vagy akár online részvétellel is
Dísztorta készítő tanfolyam – a fondanttal burkolás és díszítés technikája személyesen, vagy akár online részvétellel is
Dísztorta készítő tanfolyam – a fondanttal burkolás és díszítés technikája személyesen, vagy akár online részvétellel is
Dísztorta készítő tanfolyam – a fondanttal burkolás és díszítés technikája személyesen, vagy akár online részvétellel is
Dísztorta készítő tanfolyam személyesen, vagy akár online részvétellel is
Dísztorta készítő tanfolyam személyesen, vagy akár online részvétellel is
Dísztorta készítő tanfolyam személyesen, vagy akár online részvétellel is

Az Ars Socolata kézműves műhelyében minden résztvevő elkészítheti álmai dísztortáját. A több órás kurzus résztvevői gyakorlatban is megtanulják a fondant használatát, a tortaburkolás helyes technikáját. A tanfolyam ára tartalmazza a felhasznált alapanyagokat, az eszközök és a kötény használatát, hűsítő italokat, snackeket, és természetesen az elkészült kb. 10 szeletes beburkolt, feldíszített tortát is.

Az élményprogram járványhelyzettől függetlenül felhasználható.

Várjuk családok és baráti és céges csapatok jelentkezését is egy derűs hangulatú, kötetlen témájú, mókás workshopra. Legalább 4 főtől lehetőség van számukra külön workshop indítására is, mely során maximálisan próbálunk időpont, ízesítés és egyéb igényeikhez igazodni.

A kurzuson előre lesütött kerek piskótával dolgozunk, de a tökéletes piskóta receptet és elkészítési technikáját is megtudják nálunk a résztvevők. Részletes jegyzetet adunk a tanfolyami anyagról, amiben az elméleti rész mellett a recepteket is megtaláljátok. 

A program végén mindenki a saját dísztortájával és kis cukrászként tér haza. 

Megtudhatod tőlünk azt is, a sikerhez milyen alapanyagokra és eszközökre lesz majd otthon szükséged, és azokat hol érdemes beszerezned. A kurzus során megismerjük a burkoló anyagok közül a marcipánt, a fondantot és a pop fondantot. Fondantot színezünk folyékony és por alapú ételfestékkel, márványos technikával is. A fondant gyűrődés, repedés nélküli feltekerését és felhelyezését, egyenletes kiélesítését is gyakoroljuk. Alapdíszítést készítünk kiszúrókkal, figurákat és virágokat kézi technikával. 

Ha eddig csak álmodoztál róla, hogy milyen jó lenne végre a saját magad által készített gyönyörű burkolt tortával meglepni szeretteidet, vagy minden ilyesmi próbálkozásod balul sült el mostanáig, akkor is nálunk a helyed! Rengeteg pénzt is meg fogsz azáltal spórolni, ha ezentúl nem kell cukrászdában beszerezned a dísztortát.

A felejthetetlen gasztro programot a hűsítő italok és édes ínyencségek mellett a barátságos légkör és családias hangulat biztosítja. A sikered garanciája a tanfolyam vezető, Lix-Hajdu Nikoletta, cukrász és tanár, aki az Ars Socolata Kft. tulajdonosa és a cég kézműves csokoládé különlegességeinek megálmodója. 

Vásárold meg a kurzust magadnak vagy ajándékba! Vegyél részt barátaiddal a programon! Céges csapatépítő rendezvénynek is megvásárolható.

A kurzus választható magyar mellett angol vagy német nyelven is.

De mi is a dísztorta, ez a legtöbbször csak nagyon drágán beszerezhető különleges torta és hogyan készül?  

A XVII. századi Európából ered a tortadíszítés. A szabályozható hőmérsékletű sütők megjelenésével a díszítésre is egyre nagyobb hangsúly helyeződött. Díszített tortákat sok különböző alkalomra készítettek az évszázadok során, de az esküvői tortáknak van a legnagyobb hagyománya. A régen marcipánnal vagy cukormázzal díszített esküvői torták helyett egyre inkább a fondanttal díszített esküvői torták jönnek divatba. Manapság esküvők és születésnapok mellett más jeles alkalmakkor is készítenek dísztortát. 

A fondant az ételallergiában szenvedők miatt is kedvelt, mivel nincs hozzá szükség mandulára. A fondant általában nehezebb, mint a hagyományos módon spatulával vagy kenőkéssel felkent vagy nyomócsöves habzsákkal tortára feljuttatott tejszín vagy vajkrém. A boltok polcain fellelhető előre elkészített fondant általában kevés ízesítést tartalmaz. A hagyományos fondant eredetileg cukorból, vízből, zselatinból, növényi zsiradékból, zsiradékból és glicerinből áll. Alapvetően a torta burkolására használják, de figurákat, díszítéseket is lehet belőle készíteni. 

Élmény időtartama: 3-4 óra.

Utalványbeváltást ezen a linken intézheted és utána telefonszámon már csak az időpontot kell egyeztetni kollégánkkal, hogy mikor viszed el az autót, mész a repülésre, hajózásra, stb https://meglepkek.hu/utalvany/bevaltas.

Élmény időtartama
3-4 óra
A helyszín leírás

Az élményprogram helyszíne: Budapest, XX. kerület.

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.490 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Palackposta
Palackposta

Különleges "csomagolási" forma, az utalványt üveg palackba és fa dobozba csomagoljuk - 5.990 Ft

Egyedi utalvány Puzzle
Egyedi utalvány Puzzle

Kreatív és vicces ajándékozási forma, a konkrét utalványról egyedi puzzle-t készítünk - 3.990 Ft

Fadoboz feszítő vassal
Fadoboz feszítő vassal

Igényes, vagány 27x27 cm-es faláda feszítővassal, szegekkel és benne az elrejtett utalvánnyal díszdobozban.  - 14.990 Ft

Kiugró ajándékutalvány
Kiugró ajándékutalvány

Egyedi csomagolási forma, a dobozt feltépve konfetti robban az ünnepeltre, az utalványt bele csomagoljuk - 4.490 Ft Nézd meg milyen a hatása!

Dísztorta, alkalmi torta készítő tanfolyam

14 900 Ft-tól
149 pont ügyfélkártyára