Habzsákos technikák a gyakorlatban kurzus - Meglepkék

19 900 Ft

Kosárba

Habzsákos technikák a gyakorlatban kurzus

Habzsákos technikák a gyakorlatban kurzus
Habzsákos technikák a gyakorlatban kurzus
Habzsákos technikák a gyakorlatban kurzus
Habzsákos technikák a gyakorlatban kurzus
Habzsákos technikák a gyakorlatban kurzus
Habzsákos technikák a gyakorlatban kurzus
Habzsákos technikák a gyakorlatban kurzus

Szeretnéd megtanulni az igazi trükköket, hogy profin kezeld és használd a habzsákot? Szeretnél úgy bánni a habzsákkal, mint a profi cukrászok? 

Búcsúzz el a konyhát beterítő krémektől, csináld meg az utánozhatatlan tortadekorációdat, és díszítsd tökéletesen az eltervezett tortáidat! Mi szívesen megtanítunk ebben!

Aki próbálkozott már habzsákkal díszíteni tudja, hogy a roppant egyszerűnek tűnő eszköz használata azért rejt némi kihívást magában. Sőt…! 

Jó hírünk viszont az, hogy már egy 4 órás kurzus alkalmával, és egy kis gyakorlással elsajátíthatod azt a tudást, amivel profi módon tudsz bánni a habzsákkal, és megtanulhatod a díszítési technikák legtöbbjét, a díszítő csövek és a habzsák profi használatát, mellyel tortadekorációd igazán egyedi és különleges lehet! 

Mivel a mennyiség sem mindegy: egy összetett tortánál egyszerre több krémet is habzsákokba kell töltenünk, így sokszor egyszerre nem csak egy habzsákkal kell dolgozni, hanem többel. Itt már nagyon fontos a jó technika, és a használat helyessége!

A szép díszítéshez a profi technika mellett változatos díszítőfejekre is szükség van, így fogunk tudni különböző formájú és mintájú krémeket, habokat nyomni a tortáinkra. 

A süteményekre is igaz, hogy a külső megfog, a belső megtart! 

Különösen az első ránézés fontos, amit sok esetben figyelembe veszünk, ha választásra kerül a sor. 

Nem csoda, hogy például egy cukrászat pultjában megcsodálható tortadekorációkat látva a precíz háziasszonyok is arra törekszenek, hogy a családjuknak készített desszertek ne csak finomak, szépek és megkapóak is legyenek.

De a tortákat nem csak ezért díszítjük!  Azért is, mert ennek során teljesen szabadjára engedhetjük a fantáziánkat, és elmerülhetünk az alkotás örömében. Akár hobbi, akár hivatás szintjén hódolunk a cukrászatnak, a sütésnek, tortadíszítésnek, a munkálatokhoz érdemes megszereznünk az alaptudást, amelyek megkönnyítik a dolgunkat.

A habzsákkal való díszítés technikája összetett. Nagyon fontos a krém állaga, a habzsák tartása és a megfelelő díszítőcső kiválasztása!

A megfelelő díszítőcsövek használatával, a megfelelően megválasztott vajkrémes alapanyagokkal, tökéletesen lehetünk képesek utánozni a valódi virágokat, mind méretben, mind struktúrában, mind külsőben.

Sok időt spórolhatunk egy tortadekoráció elkészítésekor, az esetleg előre elkészített virágokkal, mely egy jól fagyasztható krém használatával, tökéletesen kivitelezhető! 

A virágtechnikák között a díszítőcsöves dekoráció elkészítése jelentősen kevesebb időráfordítással kivitelezhető, amivel igazán különleges, egyedi tortadekorációt készíthetünk. 

Itt most ezt tanítjuk meg Neked!

A virágok készítéséhez szükséges egyszerű eszközkészlet, ami nem több akár 7-10 db díszítőcsőnél nagyon kedvező befektetés. Ezekkel már csak a fantáziánk szab határt a változatosnál változatosabb, színpompás tortadekorációk készítésében.

Tematika:

  • Résztvevők bemutatkozása
  • Alapanyagok, eszközök bemutatása
  • 20 cm-es piskóta betöltése vanília ízű puding alapú vajkrémmel, a betöltés habzsákkal történik, a krémmel való formázás gyakorlása spatulával, a torta hűtése
  • kb. 1 órás cukrász bemutató a habzsák technika és krémdíszítés technikáiról
  • a torta díszítése, díszítő hab használata, habzsák betöltésének praktikái
  • krémek színezése, többféle habdíszítés a gyakorlatban
  • saját krémdíszítés, idomcsövek, díszítőfejek használata, a habzsák helyes használata és annak gyakorlása
  • tortadekorációk elkészítése
  • fotózás, dobozolás

Utalványbeváltást ezen a linken intézheted és utána telefonszámon már csak az időpontot kell egyeztetni kollégánkkal, hogy mikor viszed el az autót, mész a repülésre, hajózásra, stb https://meglepkek.hu/utalvany/bevaltas.

Élmény időtartama
4 óra
A helyszín leírás

Az élményajándék helyszíne: Budapest, XI. kerület.

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.990 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Palackposta
Palackposta

Különleges "csomagolási" forma, az utalványt üveg palackba és fa dobozba csomagoljuk - 5.990 Ft

Egyedi utalvány Puzzle
Egyedi utalvány Puzzle

Kreatív és vicces ajándékozási forma, a konkrét utalványról egyedi puzzle-t készítünk - 3.990 Ft

Fadoboz feszítő vassal
Fadoboz feszítő vassal

Igényes, vagány 27x27 cm-es faláda feszítővassal, szegekkel és benne az elrejtett utalvánnyal díszdobozban.  - 14.990 Ft

Kiugró ajándékutalvány
Kiugró ajándékutalvány

Egyedi csomagolási forma, a dobozt feltépve konfetti robban az ünnepeltre, az utalványt bele csomagoljuk - 4.490 Ft Nézd meg milyen a hatása!

Habzsákos technikák a gyakorlatban kurzus

19 900 Ft
199 pont ügyfélkártyára

Kapcsolódó élmények