Géppisztolyos csomag - Meglepkék

Géppisztolyos csomag

Géppisztolyos csomag
Géppisztolyos csomag
Géppisztolyos csomag
Géppisztolyos csomag

A vírushelyzet miatt az élmény szolgáltatója zárva van a kormányrendeletben megadott dátumig, de az utalvány vásárlását, ajándékozását nem akadélyozza és mivel minden utalványunk 1 évig érvényes hamarosan már beváltható is lesz és átélheti az ünnepelt az élményt!

Géppisztolyos csomag 130 lövéssel!

Először egy .223-as Busmasterssel 30 lövést ad le a megajándékozott. Ez a fegyver nagyon kézre áll, mondhatjuk, hogy nagyon kényelmes. Szuperül elnyeli a visszarúgást ezért könnyebb a célra tartás, nagyobb a pontosság. Folyamatosan tudunk vele egy pontra tüzelni, nem kell mindig arra koncentrálni, hogy újra és újra pozícióba tegyük a fegyvert. Profi Élmény!

Ez után az Orosz Ipar büszkesége a Kalasnyikov. Egy igen hatékony támadó fegyver. A géppisztolyok közül a legstrapabíróbb. Minden körülmények között bírja és teljesít. Éles helyzetekben nagyon ritkán hagyta cserben viselőjét.
Lőereje a 30-as tárral pusztító. Egy tárat teljesen megtöltünk és a megajándékozott vérmérsékletétől függően egyesével, de akár az ujját begyorsítva darálósan is kieresztheti az autókra.
Következő fegyver PPS dobtáras, ezzel a klasszikussal 70 lövést ereszthet ki a megajándékozott vagy az autókra , de kérheti, hogy tegyünk ki egy céltáblát, mert Ő annak a közepét akarja szétszaggatni. Természetesen nem kell egyik fegyvert sem, inkább úgy mondanánk nem kötelező a vállhoz fogni.
Nyugodtan tarthatja lent mint valami Akció Hős és harcolhatja le úgy a célpontokat. Nálunk az a fontos, hogy az Ünnepelt igazi és Örök Élménnyel távozzon.Ez a 130 lövés igazán fantasztikus Élmény lesz. Garantáljuk!

Ezt a Géppisztolyos csomagot a ráckevei lőtéren bonthatja ki az Ünnepelt. A környezet nyitott mivel nagy pusztító erejű fegyverekről van szó, zárt lőtéren való használatuk nem nagyon ajánlott Magyarországon.
Ezen a lőtéren biztonságos keretek közt, profi instruktorok felügyelete alatt tudják élvezni a kapott Élményajándékot!

Élmény időtartama
1 óra
A helyszín leírás

Az élményprogram helyszíne: Ráckeve.

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.490 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Palackposta
Palackposta

Különleges "csomagolási" forma, az utalványt üveg palckba és fa dobozba csomagoljuk - 5.990 Ft

Egyedi utalvány Puzzle
Egyedi utalvány Puzzle

Kreatív és vicces ajándékozási forma, a konktér utalványról egyedi puzzlet készítünk - 3.990 Ft

Géppisztolyos csomag

33 990 Ft
339 pont ügyfélkártyára