Géppisztolyos csomag - Meglepkék
Töltés...

Géppisztolyos csomag

Géppisztolyos csomag 130 lövéssel!

Először egy .223-as Busmasterssel 30 lövést ad le a megajándékozott. Ez a fegyver nagyon kézre áll, mondhatjuk, hogy nagyon kényelmes. Szuperül elnyeli a visszarúgást ezért könnyebb a célra tartás, nagyobb a pontosság. Folyamatosan tudunk vele egy pontra tüzelni, nem kell mindig arra koncentrálni, hogy újra és újra pozícióba tegyük a fegyvert. Profi Élmény!

Ez után az Orosz Ipar büszkesége a Kalasnyikov. Egy igen hatékony támadó fegyver. A géppisztolyok közül a legstrapabíróbb. Minden körülmények között bírja és teljesít. Éles helyzetekben nagyon ritkán hagyta cserben viselőjét.
Lőereje a 30-as tárral pusztító. Egy tárat teljesen megtöltünk és a megajándékozott vérmérsékletétől függően egyesével, de akár az ujját begyorsítva darálósan is kieresztheti az autókra.
Következő fegyver PPS dobtáras, ezzel a klasszikussal 70 lövést ereszthet ki a megajándékozott vagy az autókra , de kérheti, hogy tegyünk ki egy céltáblát, mert Ő annak a közepét akarja szétszaggatni. Természetesen nem kell egyik fegyvert sem, inkább úgy mondanánk nem kötelező a vállhoz fogni.
Nyugodtan tarthatja lent mint valami Akció Hős és harcolhatja le úgy a célpontokat. Nálunk az a fontos, hogy az Ünnepelt igazi és Örök Élménnyel távozzon.

Ez a 130 lövés igazán fantasztikus Élmény lesz. Garantáljuk!

Ezt a Géppisztolyos csomagot a ráckevei lőtéren bonthatja ki az Ünnepelt. A környezet nyitott mivel nagy pusztító erejű fegyverekről van szó, zárt lőtéren való használatuk nem nagyon ajánlott Magyarországon.
Ezen a lőtéren biztonságos keretek közt, profi instruktorok felügyelete alatt tudják élvezni a kapott Élményajándékot!

Az élményprogram helyszíne: Ráckeve.

Kérdésed van? Írj nekünk e-mailt: info@meglepkek.hu!
Minden élményajándékunk 10 hónapig érvényes. Ha az ajándékozottnak más program tetszene, gond nélkül átcserélhető.

Minden, amit az utalványról tudni kell.


informaciokSegíthetünk még valamiben? :)

Kérdésed van? Nem minden információt tartalmaz a leírás amire szükséged van a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Van lehetőséged még ünnepélyesebbé tenni az ajándékot.

Kérj hozzá elegáns díszborítékot személyre szabható üzenettel! Ezt az utalványt csomagküldő szolgálattal, vagy személyesen irodánkban tudjuk átadni.

Géppisztolyos csomag

39 990 Ft