Dunakavics igazi vadvízi horgászstég csak neked - Meglepkék

40 000 Ft-tól

Kosárba

Dunakavics igazi vadvízi horgászstég csak neked

Dunakavics igazi vadvízi horgászstég csak neked
Dunakavics igazi vadvízi horgászstég csak neked
Dunakavics igazi vadvízi horgászstég csak neked
Dunakavics igazi vadvízi horgászstég csak neked
Dunakavics igazi vadvízi horgászstég csak neked
Dunakavics igazi vadvízi horgászstég csak neked

A hely tavasztól őszig a bojlis és feeder horgászokat várja, de ősszel a ragadozó halak becserkészésének is komoly esélye nyílik. Áradásban jól fogható a harcsa is. Sok éves dunai horgász tapasztalatommal segítek abban, hogy a szák mindig nedves legyen!

A létesítmény olyan horgász számára tud maradandó élményt nyújtani, aki nem ijed meg egy 2800 km hosszú folyam horgászati kihívásaitól, nyitott szemmel jár, értékeli a vadvízi horgászat nyújtotta tarka zsákmányt a konzerv tavak egysíkú terítékével szemben, nyitott a sok helyen reklámozott újhullámos horgász módszerek és a tradícionális technikák ötvözése kapcsán kialakuló komplexebb horgász élményre!

Mind úszóval, mind pedig a különböző fenekező módszerekkel kényelmesen horgászhatsz. Főleg a feeder és bojlis technikának van létjogosultsága. A kevesebb több! Inkább a természeteshez közeli csali és etetőanyag szortiment működik!

Az úszómű előtt folyamatos mag etetéssel biztosítom a halak jelenlétét! Fő hal a ponty, és a busa, természetesen a különböző keszegfélékkel megspékelve, köztük gyakran 3-4 kg-os dévérekkel, 1-2 kg-oa jászokkal. Nyáron, a víz felmelegedése után a nagy amúrok is előkerülnek, gyakran 20 kg közelében. Ilyenkor egész nap, nagy mennyiségben fogható a 10-30 kg-os busa, ami korlátozás nélkül megtartható. Ősszel az úszóműtől 100 méterre a márna is jól fogható.

Az úszómű új építésű, 30 négyzetméteres területű, hegesztett műanyag, felülete műfűvel borított és bejáróval csatlakozik a mögötte elterülő szigethez. Úgy van kialakítva, hogy egy papucsban és melegítőben kényelmesen végig tudsz horgászni akár egy hetet is! Az ágyad 2 m-re van a botoktól!

 • 3 személyes, 4x3 m-es bojlis sátor a hozzá tartozó bojlis ággyal és fotellel
 • világítás, telefon töltés, elektromosság munka akkumulátorról
 • beépített pad
 • asztal
 • sátor fűtés
 • kemping főző
 • új Kolibri horgászcsónak, új Honda robbanómotor szabad felhasználással
 • igény szerint radaros segítség
 • etetett hely
 • pontymatrac
 • napernyő
 • bográcsozási lehetőség
 • öko wc
 • halpucoló

Ha kedvet kaptál a vadvízi horgászathoz és nem akarsz a rossz helyválasztás, vagy rossz technika miatt üres pecával napokat a parton levegőzni, itt a helyed! Ne feledd, hogy ez vadvíz! Érdemes több napot a parton tölteni, mert az állandóan változó körülmények változó kapást is hoznak! Az etetés felépüléséhez is legalább 3 nap szükséges. Számlaképesen várjuk az egyéni érdeklődőket, de akár a céges csapatépítő túrák lebonyolítására is van lehetőség! A Komárom-Esztergom-megyei Horgász Szövetség a vízkezelő. A KEMHESZ területi horgászengedélye kötelező, ami online is kiváltható. Ennek meglétét a szállás elfoglalása előtt ellenőrzöm is. A KEMHESZ horgászrendje irányadó a horgászat során, amelynek betartását mind az állami halászati őrök, mind pedig a vízirendőrség rendszeresen ellenőrzi! Kérlek, te se szegd meg! A felelősség a tied!!! Kérlek törekedj a ” Fogd meg és engedd vissza” mentalitás szellemében történő horgászatra, hogy a következő túrádon is megfoghasd a visszahelyezett öreg halat! Természetesen ez összefér egy-egy jó halvacsora elkészítésének lehetőségével!

Elhelyezkedés

A horgászstég Neszmély falu külterületén a 130 hektáros Neszmélyi-holtágat az élő Dunától elválasztó szigetsor déli oldalán található, oda bejáróval kapcsolódik. A Neszmélyi-holtág több, mint 5 km hosszú, valójában élő víz. Átlag vízállásnál is élő befolyású zárással kezdődik, közepén egy 20 m széles kapun ömlik be friss víz, az alja pedig egy több mint 100 méter széles folyó ág, amely egyenesen az élő Dunába torkollik. A környezet festői, unikális és a horgász terheltség alacsony! Enyhén áramló, medertöréssel tarkított, 2-6 méter mély víz veszi körbe.

Nem kell túl messze horgászni, hiszen már a stég is jó helyen ring. A felszerelést ajájlatos úgy összeállítani, hogy szükség esetén legyen némi tartalék.

A kapások jelentős hányada az éjszakai és reggeli órákban érkezik.

Az energiával is ennek mértékében érdemes gazdálkodni.

A nappal a Busáké!

Élmény időtartama
48-72 óra

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (8:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakkozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakkozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.990 Ft

Dísztok
Dísztok

Elegáns fekete formalakkozott dísztok amivel ünnepélyes lesz a csomagolás – 1.990 Ft

Palackposta
Palackposta

Különleges "csomagolási" forma, az utalványt üveg palackba és fa dobozba csomagoljuk - 6.990 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Egyedi utalvány Puzzle formában
Egyedi utalvány Puzzle formában

Kreatív és vicces ajándékozási forma, a konkrét utalványról egyedi puzzle-t készítünk - 4.990 Ft

Fadoboz feszítő vassal
Fadoboz feszítő vassal

Igényes, vagány 27x27 cm-es faláda feszítővassal, szegekkel és benne az elrejtett utalvánnyal díszdobozban.  - 19.990 Ft

Kiugró ajándékutalvány
Kiugró ajándékutalvány

Egyedi csomagolási forma, a dobozt feltépve konfetti robban az ünnepeltre, az utalványt bele csomagoljuk - 4.490 Ft Nézd meg milyen a hatása!

Mágneses díszdoboz
Mágneses díszdoboz

Elegáns és komplett csomagolási forma, ami azonnal átadható – 2.990 Ft

Díszhenger
Díszhenger

Exkluzív, fekete díszhenger elegáns arany díszítéssel. Igazi különlegesség, az ajándék méltó díszítése – 1.990 Ft

Arany szülinapi díszboboz ajándék palack borral
Arany szülinapi díszboboz ajándék palack borral

Az élményutalványt palackpostába tekerjük amit egy ajándék üveg borral együtt elegáns arany "BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT" feliratú dobozba helyezünk - 11.990 Ft

Dunakavics igazi vadvízi horgászstég csak neked

40 000 Ft-tól
2 000 pont ügyfélkártyára