Dunakavics igazi vadvízi horgászstég csak neked - Meglepkék

45 000 Ft-tól

Kosárba

Dunakavics igazi vadvízi horgászstég csak neked

Dunakavics igazi vadvízi horgászstég csak neked

A hely tavasztól őszig a bojlis és feeder horgászokat várja, de ősszel a ragadozó halak becserkészésének is komoly esélye nyílik. Áradásban jól fogható a harcsa is. Sok éves dunai horgász tapasztalatommal segítek abban, hogy a szák mindig nedves legyen!

A létesítmény olyan horgász számára tud maradandó élményt nyújtani, aki nem ijed meg egy 2800 km hosszú folyam horgászati kihívásaitól, nyitott szemmel jár, értékeli a vadvízi horgászat nyújtotta tarka zsákmányt a konzerv tavak egysíkú terítékével szemben, nyitott a sok helyen reklámozott újhullámos horgász módszerek és a tradícionális technikák ötvözése kapcsán kialakuló komplexebb horgász élményre!

Mind úszóval, mind pedig a különböző fenekező módszerekkel kényelmesen horgászhatsz. Főleg a feeder és bojlis technikának van létjogosultsága. A kevesebb több! Inkább a természeteshez közeli csali és etetőanyag szortiment működik!

Az úszómű előtt folyamatos mag etetéssel biztosítom a halak jelenlétét! Fő hal a ponty, és a busa, természetesen a különböző keszegfélékkel megspékelve, köztük gyakran 3-4 kg-os dévérekkel, 1-2 kg-oa jászokkal. Nyáron, a víz felmelegedése után a nagy amúrok is előkerülnek, gyakran 20 kg közelében. Ilyenkor egész nap, nagy mennyiségben fogható a 10-30 kg-os busa, ami korlátozás nélkül megtartható. Ősszel az úszóműtől 100 méterre a márna is jól fogható.

Az úszómű új építésű, 30 négyzetméteres területű, hegesztett műanyag, felülete műfűvel borított és bejáróval csatlakozik a mögötte elterülő szigethez. Úgy van kialakítva, hogy egy papucsban és melegítőben kényelmesen végig tudsz horgászni akár egy hetet is! Az ágyad 2 m-re van a botoktól!

 • maximum 3 személyes, 4x3 m-es bojlis sátor a hozzá tartozó bojlis ággyal és fotellel
 • világítás, telefon töltés, elektromosság munka akkumulátorról
 • beépített pad
 • asztal
 • sátor fűtés
 • kemping főző
 • új Kolibri horgászcsónak, új Honda robbanómotor szabad felhasználással
 • igény szerint radaros segítség
 • etetett hely
 • pontymatrac
 • napernyő
 • bográcsozási lehetőség
 • öko wc
 • halpucoló

A horgász élmény az alábbi időszakokra foglalható:

 • 1 napos (hétköznap) 1-3 fő részére
 • 3 napos (csütörtöktől-vasárnapig) 1-3 fő részére 
 • 4 napos (vasárnaptól-csütörtökög) 1-3 fő részére 

Ha kedvet kaptál a vadvízi horgászathoz és nem akarsz a rossz helyválasztás, vagy rossz technika miatt üres pecával napokat a parton levegőzni, itt a helyed! Ne feledd, hogy ez vadvíz! Érdemes több napot a parton tölteni, mert az állandóan változó körülmények változó kapást is hoznak! Az etetés felépüléséhez is legalább 3 nap szükséges. Számlaképesen várjuk az egyéni érdeklődőket, de akár a céges csapatépítő túrák lebonyolítására is van lehetőség! A Komárom-Esztergom-megyei Horgász Szövetség a vízkezelő. A KEMHESZ területi horgászengedélye kötelező, ami online is kiváltható. Ennek meglétét a szállás elfoglalása előtt ellenőrzöm is. A KEMHESZ horgászrendje irányadó a horgászat során, amelynek betartását mind az állami halászati őrök, mind pedig a vízirendőrség rendszeresen ellenőrzi! Kérlek, te se szegd meg! A felelősség a tied!!! Kérlek törekedj a ” Fogd meg és engedd vissza” mentalitás szellemében történő horgászatra, hogy a következő túrádon is megfoghasd a visszahelyezett öreg halat! Természetesen ez összefér egy-egy jó halvacsora elkészítésének lehetőségével!

Elhelyezkedés

A horgászstég Neszmély falu külterületén a 130 hektáros Neszmélyi-holtágat az élő Dunától elválasztó szigetsor déli oldalán található, oda bejáróval kapcsolódik. A Neszmélyi-holtág több, mint 5 km hosszú, valójában élő víz. Átlag vízállásnál is élő befolyású zárással kezdődik, közepén egy 20 m széles kapun ömlik be friss víz, az alja pedig egy több mint 100 méter széles folyó ág, amely egyenesen az élő Dunába torkollik. A környezet festői, unikális és a horgász terheltség alacsony! Enyhén áramló, medertöréssel tarkított, 2-6 méter mély víz veszi körbe.

Nem kell túl messze horgászni, hiszen már a stég is jó helyen ring. A felszerelést ajájlatos úgy összeállítani, hogy szükség esetén legyen némi tartalék.

A kapások jelentős hányada az éjszakai és reggeli órákban érkezik. Az energiával is ennek mértékében érdemes gazdálkodni. A nappal a Busáké!

Élmény időtartama
1/3/4 nap

Átvételi módok

Elektronikus utalvány
Azonnal letölthető, kinyomtatható, éjjel-nappal elérhető
Személyesen irodánkban

címünk: 1095 Budapest, Tinódi Lantos Sebestyén köz 1. (sarok üzlet).

 

TÉRKÉP ITT!

 

(rendelhetsz/átvehetsz hétköznap munkaidőben 8-17 között)
Futárszolgálat: 1.790 Ft

60.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES kiszállítás!

- 60.000 Ft felett INGYENES!
- hétköznap 16 óráig leadott megrendelésed a következő munkanapon megkapod, akár másnapra!

Fizetési módok

Bankkártyával online a weboldalon keresztül
Banki átutalással
Készpénzzel irodánkban
Futárnak készpénzzel vagy bankkártyával
OTP és K&H Szépkártyával

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (8:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Dunakavics igazi vadvízi horgászstég csak neked

45 000 Ft-tól
2 250 pont ügyfélkártyára