Akciófilmes kaszkadőrjelenetek kipróbálása profikkal - Meglepkék

Akciófilmes kaszkadőrjelenetek kipróbálása profikkal

Akciófilmes kaszkadőrjelenetek kipróbálása profikkal
Akciófilmes kaszkadőrjelenetek kipróbálása profikkal
Akciófilmes kaszkadőrjelenetek kipróbálása profikkal
Akciófilmes kaszkadőrjelenetek kipróbálása profikkal
Akciófilmes kaszkadőrjelenetek kipróbálása profikkal

A vírushelyzet miatt az élmény szolgáltatója zárva van a kormányrendeletben megadott dátumig, de az utalvány vásárlását, ajándékozását nem akadélyozza és mivel minden utalványunk 1 évig érvényes hamarosan már beváltható is lesz és átélheti az ünnepelt az élményt!

Igazán különleges meglepetés az ünnepeltnek mikor a születésnapján egy filmjelenet főhőse lesz és kaszkadőrtudást igénylő akciót hajt végre haverokkal, barátokkal, családtagokkal, majd ezt egy kis filmen, effektelve meg is kapja és a csapat bármikor megnézheti.

Két fajta koreográfiából választhatsz, választhattok:
-          Witcher: boszorkánymester, aki karddal harcol  és a jelmezek, effektek 
-          James Bond/John Wick: titkos ügynök, pisztollyal, késsel harcol 

Lehetőséget kínálunk , hogy profi kaszkadőrök segítségével kipróbálhassátok magatokat. A csapat tagjai nemzetközileg elismert kaszkadőrök, akik olyan szuperprodukciókban dolgoztak például, mint a Terminátor, a Witcher, a Dűne, a The Last Kingdom, The Alienist, Treadstone vagy a The Ransom sorozat.

Most hőssé válhatsz!

A két órás program alatt egy titkos ügynök vagy egy boszorkányvarázsló bőrébe bújva különböző küldetésből választhatsz:

1. Koreográfia: John Wick: titkos ügynök, pisztollyal, késsel harcol 

Foglyul ejtett a kartell, az életed a tét. Ki kell szabadulni innen gyorsan! Köteleidet sikerül elvágnod, de a titkos bázis hemzseg a rosszfiúktól. Ahhoz, hogy épségben kijuthass az ellenséges bázisról, le kell győznöd őket egytől-egyig. Egyetlen késsel vágsz neki a kalandnak, de meglepve az őrödet, máris sikerül egy pisztolyt szerezned! A kartell főnöke aljas módszerhez folyamodik, hogy megsemmisítsen: kézigránátot hajít feléd! A robbanás erejétől hatalmasat repülsz, de túléled és tovább folytatod a harcot, miközben egymás után lövöd le ellenségeidet. Ekkor váratlanul kirúgják a pisztolyt a kezedből, de éles pengéddel, könyörületet nem ismerve küzdesz tovább. A kijárathoz vezető út öt méter magasságban van. Itt végül megküzdesz a kartell főnökével is. A mélybe taszítva őt, már senki sem áll az utadba. Kijutottál!

2.Koreográfia- Witcher: boszorkánymester, aki karddal harcol  és a jelmezek, effektek 

Foglyul ejtett egy haramia banda, az életed a tét. Ki kell szabadulni innen gyorsan! Köteleidet sikerül elvágnod, ám a tanya hemzseg a martalócoktól. Ahhoz, hogy épségben kijuthass innen, le kell győznöd őket egytől-egyig. Egyetlen késsel vágsz neki a kalandnak, de meglepve az őrödet, máris sikerül egy kardot szerezned! A haramiák vezére, egy varázsló, aki aljas módszerhez folyamodik, hogy megsemmisítsen: pusztító varázslatot idéz rád! A mágia erejétől hatalmasat repülsz, de túléled és tovább folytatod a harcot, miközben egymás után vágod ellenségeidet. A kijárathoz vezető út öt méter magasságban van. Itt végül megküzdesz a varázslóval is. A mélybe taszítva őt, már senki sem áll az utadba.  Kijutottál!

Produkciódról videóanyag készül, amit összevágva, effektekkel kiegészítve megtekinthetsz és leölthetsz az általunk megadott online felületről.

Bármelyik küldetést is választod, mi oklevéllel honoráljuk kitartásodat, mely örök dokumentuma lesz ennek a fantasztikus napnak!

Ajánlott ruházat: kényelmes, hosszú edzőnadrág, póló, edzőcipő, zokni / a tatamis terembe le kell venni a cipőt.

Élmény időtartama
2 óra
A helyszín leírás

Az élményprogram helyszíne: Budapest, XI. kerület.

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.490 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Palackposta
Palackposta

Különleges "csomagolási" forma, az utalványt üveg palckba és fa dobozba csomagoljuk - 5.990 Ft

Egyedi utalvány Puzzle
Egyedi utalvány Puzzle

Kreatív és vicces ajándékozási forma, a konktér utalványról egyedi puzzlet készítünk - 3.990 Ft

Akciófilmes kaszkadőrjelenetek kipróbálása profikkal

124 990 Ft
1 249 pont ügyfélkártyára