Ötletes ajándékok karácsonyra a partnerednek - Meglepkék

Ötletes ajándékok karácsonyra a partnerednek

Már csak napok választanak el a karácsonytól, így egyre sürgetőbbé válik a különböző ajándékok beszerzése. Hogy ez ne okozzon akkora gondot, adunk pár ötletes ajándék tippet karácsonyra, amikkel garantáltan nem fogsz mellélőni.

Női szekció

Amennyiben a partnerednek keresel ideális karácsonyi ajándékot, akkor biztosan tudod, hogy milyen hobbijai vannak. Szereti a kreatív, kézügyességet követelő feladatokat? Válassz neki egy élményfestést vagy egy táskakészítő kurzust! Garantáltan a plafonig ugrik örömében, hiszen azonos érdeklődési körű emberekkel fog olyan dolgot készíteni, amit igazán értékel. 

Kedvesed inkább a romantika híve? Lepd meg egy exkluzív vacsorára szóló élményutalvánnyal, amit a Budai Várban költhettek el kettesben. Ha a romantikát összekötnétek egy kis borkóstolóval, arra is van lehetőség nálunk. Nem kell mást tenned, mint kiválasztani és megvenni az élményutalványt, amit igény esetén ki is postázunk egy igazán dekoratív borítékban. 

Inkább az extrém sportokat kedveli? Semmi akadálya, nálunk bővelkedik a kínálat az adrenalinlöketet biztosító lehetőségekben, neked csak ki kell választanod a tökéletes programot. Driftelés a Dunán vagy egy versenypályán? Jetlev, sziklamászás vagy éppen szélcsatornás lebegés? Ne légy szégyenlős, nálunk mindent megtalálsz, igazán ötletes ajándékok karácsonyra!

Bár mi csak a díszletet tudjuk nyújtani hozzá, de egy igazán stílusos karácsonyi ajándék lehet egy apró doboz a fán, ami egy ékszert rejt. Ha pedig a leánykérést igazán látványosra és emlékezetesre szeretnéd, akkor akár a levegőben is felteheted a nagy kérdést a választottadnak egy molinó segítségével. 

Férfiaknak szánt ötletes ajándékok karácsonyra

Mivel a férfiak többsége szeret vezetni, így igazi ínyencfalat lehet egy izgalmas és nem szokványos autó vezetése, mint amilyen egy BigFoot vagy éppen egy 300 km/h-val száguldozó Lamborghini Gallardo. Sőt, akár egy egész napos drift oktatást is választhatsz, ha éppen arra vágyik a kedves párod.

A másik, amit a pasik jelentős része szeret, azok a fegyverek. Persze nem mindegy, hogy milyenek, de valljuk be, eljátszott már mindenki a gondolattal, hogy milyen lenne lőni néhányat a filmek ikonikus fegyvereivel. Most ezt kipróbálhatjátok, hiszen ha ezt ajándékozol a pasidnak, biztos a fellegekben fog járni. 

Repülne a partnered? Akkor segítsd hozzá ehhez az álomhoz! Kínálatunkban repülős élmények tömegei várnak minden vállalkozó szelleműt! Ha igazán ötletes ajándékot keresel karácsonyra, akkor itt a helyed, hiszen akár az űr határára is elküldheted repülni egyet. 

Ha ennél egy kicsit szolidabb verzióban gondolkozol, akkor szélcsatornás lebegéseink jelenthetik az ideális programot. 

Nem tudtál dönteni? 

Ha nem tudtad eldönteni, hogy mi lenne az ideális, ötletes ajándék karácsonyra, vagy éppen több dolog is tetszik, akkor sem kell kétségbe esni. Mivel kapható nálunk ajándékutalvány is, így akár arra is van lehetőséged, hogy egy meghatározott értékben megvásárold azt, majd pedig az ajándékozott beválthatja az általa kiválasztott élményre. Ez pont ideális, ha tanácstalan vagy, vagy pedig a bőség zavara kínoz.

Ha ezeken felül kérdésed lenne vagy tanácsra lenne szükséged, keress minket bátran elérhetőségeinken!