Néhány ötletes eljegyzési ajándék - Meglepkék

Néhány ötletes eljegyzési ajándék

Az eljegyzés minden pár életében nagy esemény, de ettől függetlenül nem tévesztendő össze az esküvővel. Sokan gondban vannak, hogy ha meghívják egy eljegyzési összejövetelre, akkor mivel is készüljenek. Adunk néhány ötletes eljegyzési ajándék tippet, amivel tuti nem fogsz mellé!

Ez nem esküvő, csak eljegyzés

Az eljegyzés bár nagy esemény az ifjú pár életében, de ettől függetlenül nem kell túlzásba esni, ha kapunk egy meghívót az eljegyzési bulira. A kellemetlen meglepetések elkerülése végett érdemes szűkebb körben megünnepelni az eljegyzést, hiszen nem mindenki engedheti meg magának a nagyobb ajándékot. 

Ha ti vagytok az ünnepeltek, akkor lehetőség szerint kerüljétek a sablonos válaszokat, ha valaki felteszi a kérdést, hogy minek örülnétek. Azaz nem segítetek azzal, hogy “semmit ne hozz, csak magadat”, de azzal sincs előrébb, hogy “valami apróságot”. Az anyagi segítség említése pedig egyenesen tilos. Azt tartogassátok az esküvőre!

Érdemes tényleg valami kis dolgot kérni, mint a kedvenc italotok, könyvetek vagy hasonlók. Ha pedig valami nagyobbra vágytok, akkor vonjatok be mindenkit, így senki nem érzi magát kínosan. 

Ötletes eljegyzési ajándékok

Első és legfontosabb, hogy milyen kapcsolatban állsz az ifjú jegyesekkel? Ha egy alig ismert, ezer éve nem látott rokonról van szó, akkor felesleges nagy költségbe verni magad. Ilyenkor egy üveg bor és egy csokor virág tökéletesen megfelelő ajándék. 

Ez még akkor is telitalálat lehet, ha azt a választ kapod, hogy ne vigyél semmit, hiszen minden összejövetelre illik valamit finom italt vinni a házigazdáknak. 

Előfordulhat, hogy ha közeli hozzátartozó vagy, hogy nem akarjátok sok aprósággal meglepni az ifjú jegyeseket, így jó, ha van a tarsolyodban egy ötletes eljegyzési ajándékötlet. Ilyen lehet például:

● Ajándék wellness pihenés

Válogathattok egy vagy több napos közül is, annak függvényében, hogy mennyit szántok rá, vagy éppen mennyi időre tudnának elvonulni egy kicsit. Ez lehet akár egy páros masszázs vagy épp egy egész napos gastro-wellness csomag a Rudas fürdőbe. Ha több napra engednétek el őket, akkor a Villa Kabalába szóló ajánlatunk tökéletes választás lehetne. 

● Egyedileg gravírozott tárgyak

Ez egy tökéletesen alkalomhoz illő választás, hiszen bármit bele lehet gravíroztatni akár pezsgős poharakba, vagy amibe csak szeretnétek. 

● Eljegyzési fotózás

Ha szeretné megörökíteni az ifjú pár ezt a fontos időszakot, akkor kedveskedhettek nekik egy fotózással is. Mivel ez maximálisan egyedi választás, így fontos, hogy tudjátok, hogy készülnek-e hasonlóra. 

● Ajándékutalvány

Előfordulhat, hogy valamilyen maradandó élményt ajándékoznátok a párnak, de nem tudtok választani. Hiszen lehet, hogy szeretik a repülős élményeket, vagy pedig a víz hátán érzik magukat igazán otthon, sőt az is meglehet, hogy inkább a földön járva szeretik tölteni az időt.

Ha nem tudjátok, hogy minek örülnének igazán, akkor a legjobb, ha egy meghatározott összegű ajándékutalványt vásároltok nálunk, amit arra váltanak be a kereten belül, amire csak szeretnének. Ha akkora az összeg, hogy többféle program is kijön belőle, annak semmi akadálya, csakúgy, mint annak sem, hogy a hiányt kipótolják, ha drágább élményt választanak. 

Ha egy igazán ötletes eljegyzési ajándékot keresel valakinek, nézz körül nálunk, és ismerd meg a lehetőségeket! Ha bizonytalan vagy, vagy nem találtál olyat, amire szükséged van, keress minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén, hogy igazi élményt ajándékozhass!