Így ne őrülj meg a Valentin naptól!-Segítünk felkészülni és jól választani ajándékot - Meglepkék
Ennyi ideig tudsz kiszállítással rendelni:
December 21 zárásig
24 nap
00 óra
00 perc
Ennyi ideig tudsz bejönni az irodánkba átvenni:
December 23 zárásig
24 nap
00 óra
00 perc
Online utalványt eddig rendelhetsz:
Amikor csak akarsz, akár Szenteste is
24 nap
00 óra
00 perc
Karácsonyi mézes kalács emberke
Karácsonyi Ajánlataink
Kiszállítással:
24 nap
00 óra
00 perc
Irodánkban átveheted:
24 nap
00 óra
00 perc
Online e-utalvány:
24 nap
00 óra
00 perc

Így ne őrülj meg a Valentin naptól!-Segítünk felkészülni és jól választani ajándékot

Február 14-e mára világszerte egyenlő az őrülettel, szerelmesek, virágcsokrok és szívecskék rohangálnak szabadon az utcán és keresik a legkülönlegesebb és legmegfelelőbb ajándékot. Az azonban örök dilemma, hogy kell-e nekünk magyaroknak ez az angolszász hagyományokon alapuló hajcihő... hiszen alig, hogy túl vagyok a karácsonyi ajándék dömpingen, máris vakargatjuk a fejünket a következő fantasztikus egyedi és megismételhetetlen ajándék ötleten hiszen egy hónapnyi szusszanás után már nyakunkon is a Valentin nap.

Február elejétől mindent elárasztanak a diszkrét és kevésbé visszafogott szívek, virágcsokrok és jobbnál jobb Valentin napi meglepetések. Lehet szeretni vagy gyűlölni, de bizony, ha párkapcsolatban élsz, akkor nem tudod megúszni ezt az importált „hagyományt”.

Kezdetben elég volt egy szál virág, egy kedves üdvözlőlap egy doboz bonbon, azonban gyorsan óriási fantáziát láttak ebben a csodálatos ünnepben a kereskedők is. A szerelmesek évről évre túl akarják szárnyalni az előző évi meglepetést, ezért a szál virágot gyorsan felváltotta a csokor az óriáscsokor a szív formájú csokor és még ki tudja hol lesz a vége… majd jöttek az ajándéktárgyak a különleges vacsorák és az egész ajándék dömpinget a töménytelen mennyiségű lánykérés koronázta meg, mert ugye mégis csak szerelemről van szó…

De vajon mi lehet a tökéletes ajándék Valentin napon? Kell-e túlszárnyalnunk az előző évet? Vagy jobb, ha a kreativitásunkra bízzuk a meglepetést… Mit tudsz tenni, ha nem rendelkezel kellő kreativitással?  Mi ebben szeretnénk Neked segíteni.

A párodat Te ismered mi csak ötleteket tudunk adni arra, hogy minek örülhetnek a hölgyek és minek az urak?

Gyors, megúszós ajándékok:

Ha egész napos rohanásban vagy és nem sok időd van egy egyedi, akár saját kézzel készített ajándék beszerzésére, elkészítésére, akkor neked ezen a „polcon” kell nézelődnöd. 

  • Az idei év egyik kedvence a Romantika Bakancslista, aminek köszönhetően Nektek nem egy napos lesz a Valentin nap, hanem 100. Ugyanis ebben a Bakancslistában 100 romantikus programot találsz, ami nem csak Valentin napon húz ki a pácból, hanem további 99 napon, amikor a párodtól azt hallod, menjünk valahova, de nem tudom hova… Jó hír nem kell rajta gondolkozni mit csináljatok csak kaparjátok le azt amelyik tetszik és már kezdődhet is a romantikázás.

  • Maradjunk még a Bakancslistáknál de emeljük egy kicsit a tétet, figyelj mert 18+-os kalandok jönnek. A Kámaszútra Bakancslistát azoknak ajánljuk, akik fel szeretnék kicsit dobni a hálószobában eltöltött időt. Ez egy életre szóló lista, ami mindig biztosítja a soha nem múló vibráló szerelmet és kalandot! Kaparjatok kedvetek szerint és válasszatok a mindennapi technikák, vagy az akrobatikus elemek között. Biztosan izgalmas és vicces pillanatok várnak rátok.
    Ha szeretnéd még extrázni egy kicsit a kalandot akkor szerezd be a Kámaszútra EXTRA azaz PRO Bakancslistát is, amiben 52 szexhelyszínt találtok, így az egész évre megvan a kaland, csak elég merésznek kell lennetek hozzá. 

  • Dobd fel a hétköznapokat a Little Love Box -al. Ha már az idejét sem tudod, mikor beszélgettetek egy igazán jót a pároddal úgy, hogy a téma nem a háztartás, munka, esetleg a gyerekek voltak? Akkor ez lesz Nektek a tökéletes ajándék. Tudtad, hogy azok a párok, akik heti legalább egy estét csak egymásra fordítanak, 63%-al boldogabbnak vallják magukat, mint azok, akik nem terveznek, hanem csak akkor töltenek időt együtt, mikor épp “úgy hozza az élet”? Tartozzatok Ti is a 63%-ba

Még vannak az Egyedi, személyre szabott ajándékok és pár éve egyre jobban törnek a dobogó csúcsára az ÉLMÉNYAJÁNDÉKOK!
Következő cikkben ezekhez is adunk kis segítséget, útmutatót!

Meglepkék.hu Csapata