Káma-Szútra kaparós Bakancslista magyarul - Meglepkék

7 990 Ft

Kosárba

Káma-Szútra PRO helyszín Bakancslista Haladóknak/Felfedezőknek

Izgalmas, kicsit pikáns magyar nyelvű, humorral készült ajándék kedvesednek, pároknak vagy hivatásos szingliknek aki csak tapasztalatot gyűjtenek!

Bevállalós bakancslista helyszínekkel, könyebben-nehezebben teljesíthető feladatokkal.

52 helyszínötlet 52 hétre, hogy elő tudjátok készíteni, némelyikre rákészülni, megtervezni.Egy nagyon izgalmas év vár rátok, ha elkeditek ezt a Bakancslistát!

Egyszerűen nagyszerű ajándékötlet ez a kaparós Káma-Szútra Pro Bakancslista.
Ragadd meg a párod és teljesítsétek az 52 helyszínt!
Nincs kőbe vésve, hogy egy nap, csak egyet lehet lekaparni. Profi akrobaták haladhatnak akár soronként is. Csak bírjátok szusszal!

Természetesen a megrendelt ajándékot olyan csomagolásban küldjük, hogy nem buktatjuk le az ajándékozót és nem lőjük le a poént és a meglepetés izgalmát! Teljesen semleges postai csomagolásban indítjuk útjára hozzád!

Élmény időtartama
Készletről

informaciokFontos információk!

Kérdésed van a megrendeléssel kapcsolatban? Információra van még szükséged a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (8:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Sikeres megrendelés után automata e-mailt kapsz tőlünk és kollégáink elkezdik a munkát. Mi küldünk értesítést az elkészülés illetve az átvétel időpontjáról. Nem kell telefonálnod nekünk hogy megérkezett-e a megrendelés vagy hogy minden megvan-e benne. Ha valami hiányzik vagy nem egyértelmű kollégáink azonnal keresnek telefonon vagy e-mailben!

Káma-Szútra PRO helyszín Bakancslista Haladóknak/Felfedezőknek

7 990 Ft
399 pont ügyfélkártyára

Kapcsolódó termékek