12 oldalas születésnapi újság ANGOL nyelven - Meglepkék

13 990 Ft-tól

Kosárba

12 oldalas születésnapi újság ANGOL nyelven

12 oldalas születésnapi újság ANGOL nyelven 1
12 oldalas születésnapi újság ANGOL nyelven 2
12 oldalas születésnapi újság ANGOL nyelven 3
12 oldalas születésnapi újság ANGOL nyelven 4

Mi azonban kiderítjük és összeállítunk egy egyedi születésnapi újságot az ünnepelt fotójával és a születése napján megjelent cikkekkel. Képzeld el, ahogy a születésnapos viszontlátja saját csecsemőkori fotóját az újság címlapján! A meglepettség garantált!
Az egyedi születésnapi újságokat már ANGOL nyelven is elkészítjük, így remek ajándék külföldi ismerőseid számára is!

Hogyan készül, és mit tartalmaz a születésnapi újság?
Az eredeti újságok teljes kiterjedésű lapjait digitalizáljuk, majd fotósunk, grafikusunk újsággá szerkeszti az anyagot (hogy a különböző kiadványokban megjelent lapok egységes kinézettel jelenjenek meg).
Az aznapi újságok oldalaiból válogatnak fotósaink, hogy a lehetőségek szerint változatosan állítsák össze a Születésnapi újságot.
Ha egy adott napról nincs elegendő anyag, a megrendelővel történő egyeztetést követően kiegészítjük az újságot az érintett időszakben megjelent napi-, heti- és havilapok érdekes cikkeivel.

Kérlek, amennyiben angol nyelven szeretnéd a köszöntőt, úgy az általad már lefordított szöveget írd be a megrendelés meneténél!

Mérete: 1 oldal (A3)29,7x42 cm.

Fontos szempontok, amikre figyelünk:
- a gyűjteményben ne legyenek cikkismétlődések
- jó minőségű újságok használata
- hírértékben gazdag oldalak

’89 től napjainkig nem tudunk angol nyelven újságot készíteni!

A Meglepkék által készített újságok A3-as méretűek, dupla oldalasak, hogy a legjobb újsághatást elérjük. Nyomtatni is kissé sárgás, a lehetőségekhez mérten vékony papírra nyomtatunk. Ha pedig mégjobban korhű szeretnél lenni akkor kérhetsz hozzá újságlapozót is. :) 

Ebben az újságban a vezető hír az ünnepelted születésnapja lesz. Ehhez szükségünk van egy csecsemőkori képre és néhány infóra a születéséről (súly, cm, szülők neve, születési hely, stb.).
A hírt megszerkesztjük és a képével együtt egy jól látható helyen elhelyezzük.
Előfordul, hogy nincsen csecsemőkori kép, ilyenkor régi gólyás grafikákat használunk csőrében a pólyás babával.

Milyen gyorsan készül el?

A megrendelésed elküldése után 2 munkanap múlva már kész is van az anyag. 

AKÁR 2 MUNKANAPON BELÜL KÉSZ: a házhozszállítás + 1 munkanapot igényel! Ezt kérlek vedd figyelembe a rendelésed leadásakor. 

 Ha szorít az idő és már hétvégén itt a szülinap akár nagyon gyorsan is eltudjuk készíteni. :-) S.O.S. megrendelés esetében 24 órán belül elkészítjük az ajándékot.

Lehetőség van merített mappába, bors dobozba, faládikába, újságlapozóba és egyedi hengerbe is csomagolni az újságot.

Ezek az újságok egy nagy könyvtár raktárjában egymásba fűzve várják, míg valaki előveszi őket, lefotózza és grafikailag megtisztítja.
Viszont vannak olyan hibák, sérülések, fűzési sajátosságok amiken nem tudunk javítani. Egy 50-60-70 éves újság egy igen más korban készült, más technikával, nyomdai munkálatokkal.
A tárolás sem olyan kíméletes. Vannak olyan példányok, melyek háborúkat, forradalmat, rendszerváltást, költözést, beázást vészeltek át és néhol ennek a nyomai fellelhetők.
Itt bemutatunk pár hibát ami ronthat az esztétékiai hatáson, de egy régies újságnál ez nem a másolat létrehozásának számlájára írható. Sajnos nem tudunk az ilyen sérüléseken, nyomási hibákon, az idő okozta olvashatatlanságon javítani.
A munka során nemhogy rontunk hanem legtöbbször még javítunk is a minőségen!

Rendelni az oldal jobb oldalán található megszerkesztem gombbal tudsz. A bekérdezett adatok többsége az ajándékozottról szól (születési neve, születési helye, csecsemőkori képe), általában az űrlapban megadott adatokkal már tudunk dolgozni – ha egyedi kérésed van (megjegyzésben jelezd), akkor természetesen alaposan átbeszéljük, hogy mit szeretnél és hogyan!

Átvételi módok

Személyesen irodában

címünk: 1095 Budapest, Tinódi Lantos Sebestyén köz 1. (sarok üzlet) .

 

TÉRKÉP ITT!

 

(rendelhetsz/átvehetsz hétköznap munkaidőben 8-17 között)
Futárszolgálat: 1790 Ft

60.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES kiszállítás!

hétköznap 16 óráig leadott megrendelésed a következő munkanapon megkapod, akár másnapra!)

Fizetési módok

Bankkártyával online a weboldalon keresztül
Banki átuttalással
Készpénzzel irodánkban
Futárnak készpénzzel vagy bankkártyával
OTP és K&H Szépkártyával

Fontos információk!

Kérdésed van a megrendeléssel kapcsolatban? Információra van még  szükséged a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (8:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Sikeres megrendelés után automata e-mailt kapsz tőlünk és kollégáink elkezdik a munkát. Mi küldünk értesítést az elkészülés illetve az átvétel időpontjáról. Nem kell telefonálnod nekünk hogy megérkezett-e a megrendelés vagy hogy minden megvan-e benne. Ha valami hiányzik vagy nem egyértelmű kollégáink azonnal keresnek telefonon vagy e-mailben!

12 oldalas születésnapi újság ANGOL nyelven

13 990 Ft-tól
699 pont ügyfélkártyára