UNIVERSAL stúdiófelvétel csomag Budapesten v. Sopronban - Meglepkék

330 000 Ft-tól

Kosárba

UNIVERSAL stúdiófelvétel csomag Budapesten v. Sopronban

Melyik énekes ne ábrándozott volna már saját dalról? Lehet, hogy már áll is a hátad mögött néhány befejezetlen dalírási kísérlet? Egy dallam? Egy harmóniamenet? Egy megkezdett dalszöveg?

Itt a lehetőség, hogy megvalósítsd álmaidat és a tettek mezejére lépj!

Felkészült dalszerző csapatunk támogatásával írd meg a saját számodat! Legyen szó szövegírásról, vagy zeneszerzésről, mi segítünk Neked az alkotásban; elképzeléseid szerint öntjük formába az ötleteidet, bármilyen zenei stílusban.

Ha nincs konkrét terved, az sem probléma; egy gyakorlott csapat munkálkodik azon, hogy olyan dal szülessen, ami igazán jól áll Neked!

Az első találkozás alkalmával megbeszéljük az elképzeléseket: hangnem, műfaj, téma, alapötlet. Ezután két-három hétig tartó műhelymunka következik, amikor szerzőink dolgoznak.

A második találkozás alkalmával már nagyjából kész a dal, a szöveg, de még lehetőséged van rá, hogy megváltoztass egy-egy szót, vagy itt-ott a dallamot. Elpróbáljuk, gyakoroljuk, hogy miképp fogod énekelni.

A harmadik találkozás már a stúdió, amikor az általunk elsőosztályú minőségben elkészített, profi zenészek által feljátszott zenei alapra felénekled a saját dalodat!

A kész dalt természetesen keverés és mastering után kapod meg mp3, vagy wav file-ban, s igény esetén persze CD-re is kiírjuk Neked!

(Választható opció még a csomag mellé, stúdió-klip, vagy klip készítése, de ez többletköltség, további megbeszélés tárgyát képezi.)

Utalványbeváltást ezen a linken intézheted és utána telefonszámon már csak az időpontot kell egyeztetni kollégánkkal, hogy mikor viszed el az autót, mész a repülésre, hajózásra, stb https://meglepkek.hu/utalvany/bevaltas.

Élmény időtartama
2 óra
A helyszín leírás

Az élményprogram helyszíne: Budapest és Sopron.

Átvételi módok

Elektronikus utalvány
Azonnal letölthető, kinyomtatható, éjjel-nappal elérhető
Személyesen irodánkban

címünk: 1095 Budapest, Tinódi Lantos Sebestyén köz 1. (sarok üzlet).

 

TÉRKÉP ITT!

 

(rendelhetsz/átvehetsz hétköznap munkaidőben 8-17 között)
Futárszolgálat: 1.790 Ft

60.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES kiszállítás!

- 60.000 Ft felett INGYENES!
- hétköznap 16 óráig leadott megrendelésed a következő munkanapon megkapod, akár másnapra!

Fizetési módok

Bankkártyával online a weboldalon keresztül
Banki átutalással
Készpénzzel irodánkban
Futárnak készpénzzel vagy bankkártyával
OTP és K&H Szépkártyával

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (8:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

UNIVERSAL stúdiófelvétel csomag Budapesten v. Sopronban

330 000 Ft-tól
16 500 pont ügyfélkártyára