Fedezd fel CINEMAQUA izgalmas világát/Film és Naturapark Kisvárdán - Meglepkék

6 900 Ft-tól

Kosárba

Fedezd fel CINEMAQUA izgalmas világát/Film és Naturapark Kisvárdán

Fedezd fel CINEMAQUA izgalmas világát/Film és Naturapark Kisvárdán
Fedezd fel CINEMAQUA izgalmas világát/Film és Naturapark Kisvárdán
Fedezd fel CINEMAQUA izgalmas világát/Film és Naturapark Kisvárdán
Fedezd fel CINEMAQUA izgalmas világát/Film és Naturapark Kisvárdán
Fedezd fel CINEMAQUA izgalmas világát/Film és Naturapark Kisvárdán
Fedezd fel CINEMAQUA izgalmas világát/Film és Naturapark Kisvárdán

Elképesztő  filmes világ részese lehetsz nálunk Kisvárdán a  Cinemaqua Film- és Natúrpark  területén több, mint  300.000. nm-en, azaz több mint 30 ha-on.

Fantasztikus filmes világ várja a látogatókat eredeti díszletekkel, hihetetlen látványelemekkel , elképesztő show-kal, dinókkal, díszlethajóval, VR-szobával ,Európa legújabb és tematikájában teljesen eredetibb moziparkjában.

Az ismert  szórakoztatóparkoktól eltérően, itt eredeti filmek díszletei és kellékei is helyet kapnak. A Cinemaqua több különböző világot ötvöz és fog egybe, így lényegében minden korosztály, minden érdeklődő megtalálhatja a kedvére való szórakozási formát.

Itt minden korosztály megtalálja a számára tökéletes szórakozási formát. Egész napos kikapcsolódásban lesz része az egész családnak.

Kisebb gyerekeket lenyűgözheti az Őslénypark, a Varázslótér, a Csónakház, míg a nagyobb gyerekeknek igazi élményt jelent a Honvédsuli, a Jövőház vagy a Jamestown.

Mi jár a belépőért???  MINDEN!!!

Minden élmény megtekinthető, kipróbálható, vezethető!

Jeepet, csónakot vezethettek, kipróbálhattátok az Aranyásók munkáját, kalandozhatnak a múlt és a jövő világában eredeti filmes helyszíneken, kellékek között.

A park területén lehetőség van étkezésre, a bejárathoz közel pedig hatalmas parkoló vár titeket.

Mi egy több parkból álló komplex világot keltettünk életre.

Itt minden korosztály, minden érdeklődő megtalálhatja a kedvére való szórakozási lehetőséget, látványosságokkal és különböző egyedi attrakciókkal.

A bejárathoz nem messze több száz férőhelyes parkoló biztosítja a kényelmes megközelíthetőséget.

Az park belsejében elektromos autókat vehetnek igénybe a látogatók, melyek megállóit éppúgy tábla jelzi, mint a legjobb fotóhelyeket.

A parkot sétálva is bejárhatjuk, de akár a 12 személyes nyitott elektromos kisautók egyikét is birtokba vehetjük, amellyel eljuthatunk egy különleges túra során a Lost World-ben, az Elveszett világ dinoszauruszok lakta rengetegébe.

A bejáratnál rögtön elkápráztat minket a Cinemaqua Palace - mellette a New York-i Szabadság-szobor vagy az amerikai elnökök sziklába vájt kicsinyített másolatával - ahol rengeteg érdekességre derül fény a világ filmgyártása és a magyar -illetve Kisvárda és környékének összefüggésében.  Kulisszatitkok, történetek és történések.

A filmes világ szerelmeseinek garantáljuk, hogy ez az 1900-as éveket idéző pavilon/ díszlet lesz a kedvence, sőt ugyanitt léphetünk be a XXI. század VR reality világában, amely jelenleg  technikailag a VR csúcsát jelenti.

Különlegességünk, hogy a Cinemaqua egy olyan park, ahol a filmes élmény és a természet egy parkban összeér, és összefér.

Jelmondatunk  is ezt hangsúlyozza: „ Itt az lehetsz aki akarsz”

A Cinemaqua Film-és Naturpark már a látogatói koncepciójában is egyedi!

„Éld át az eredeti filmes tárgyakkal, kellékekkel való találkozást.”

Sok olyan tárggyal találkozhat a látogató, amit máshol érinteni tilos, itt viszont bátran kézbe veheti! Ez a park élményeket szeretne adni látogatóinak nemcsak látványt!

Itt nem tilos a fotózás sem, sőt!

Számos fotó -szelfipont és segítő kalauzolja a park látogatóit, biztosítva számukra a hasznos élményekkel és információkkal teli kikapcsolódást.

A Cinemaqua attrakcióit minden évben valamilyen tematika fogja jellemezni.

Idén a fő téma Amerika -  az első amerikai telepes falutól  Hollywood  filmes térhódításáig.

Ennek jegyében kezdheti meg utazását a látogató, ebben a különleges világban.

Bátran mondhatjuk, hogy a Cinemaqua parkjában sétálni igazi időutazás.

De ha már az időnél tartunk, megcsodálhatjuk egy 1614-es amerikai telepelesfalu a Jamestown díszleteit.

A vadnyugati udvaron pisztolydörrenések sorozata jelzi, hogy itt tényleg figyelni kell minden lépésünkre, mert az arany lázba hozza a látogatókat. Bizony, a víztorony mögött aranymosók élnek, láthatjuk is a munkájukat, melynek bárki részese lehet.

A Honvédsuli-szigetre katonai sátrakat építettek a gyerekeknek, amely különleges élményeket és hangulatot garantál. A kisebbek kötéllel húzhatják át magukat egy „ lakatlan „ szigetre.

De a teljesség igénye nélkül említjük meg a Kalandhajót mint forgatási helyszínt, amely hajó hossza eléri a 48 métert. Külső és belső tere egyaránt megtekinthető.

A látogató át tudja élni, milyen lehetett Sir John Franklin kapitány északnyugati átjárói expedíciója 1844-ben.

Láthatunk eredeti repülőgép belsőt-díszletet, melyet a Fapad című magyar sorozat forgatásánál használtak a készítők. A szervezők köszönök Kálomista Gábornak, hogy gondolt rájuk e téren is.

De igazi kuriózum a Mutatványosok utcája is – ami a lovagvárak romantikájának és a Trónok harca sötét középkori fantáziavilágának elegye. Arénájában lovagok tűnnek fel, hercegnők suhannak tova.

Na és ha már mutatványosok – a hely mellett található  egy speciális cirkusz, ahol az is artistává válhat aki eddig csak álmodott róla.

Ezen felül megtalálható a csodák országa „Wonderland”, Gyermekszigetek, és a minden gyermek vágyát képező Játékkészítő híres világa!

Hogy mi is a Játékkészítő  csodája ?  Legjobban Illés Gabriella ötletgazda, az álom megvalósítója fogalmazta meg : ” … mesékre mindenkinek szüksége van, korosztálytól függetlenül. Mi, az alkotók hiszünk a meseterápiában és úgy gondoljuk, a gyerekkorunkban hallott és látott mesék pozitívan épülnek be az életünkbe és ezeket az érzéseket, a megoldásokat később bármikor elő tudjuk hívni. „ A látogatók - kortól függetlenül –  „felvehetnek”  egy  piros szemüveget  és elindulhatnak a titokzatos Játékkészítőhöz vezető úton.

A legnagyobb kaland mégis alighanem az Elveszett világ felfedezése. Ez a rész adja a leginkább természetközeli élményt. Mesés túrát tehetünk a vadregényes rengetegben, s elképzelhetjük a kort, amikor még a dinók uralták a bolygót.

De meg kell jegyezni a  Cinemaqua nemcsak film -, hanem natúrpark is egyben, így ezért természetközeli élményeket is lehet  szerezni.  Egy-két kivételtől eltekintve itt élő, itt honos, éppen itt pihenő, vagy a parkban élelmet kereső állatokkal futhatunk össze – ha a szerencse úgy hozza.

Felsorolni sem lehet azokat a látnivalókat és élményeket, amelyek ebben a minden ízében egyedi és eredeti Film-és Natúrparkban várják a látogatókat.

A park szeptember elejéig mindennap, utána hétvégenként várja a látogatókat Halloween napjáig.

És hogy mi mit tanácsolunk?

Kényelmes cipőket felvenni, fényképezőket,  túrazsákokat, és ehhez hasonlókat előkészíteni és irány a Cinemaqua Kisvárda!

A belépőjegy megváltásával minden szektor, minden szolgáltatás ingyenesen használható. Fizetni kizárólag a fogyasztott ételekért, italokért kell. 

PROGRAMOK MÉG A TELJESSÉG IGÉNYE NÉLKÜL

Elektromos buszozás

Akár már a bejáratnál felpattanhattok a kollégáink által vezetett elektromos buszok egyikére

Jurassic-jeep

A dínóparkban egy felvezető autót követve meghatározott útvonalon kocsikázva akár te is vezetheted az egyik jurassic jeep-ünket

Cirkuszi sátor

A cirkuszi sátor a fővárosi nagycirkusz kihelyezett cirkusz sátra, melyben szakképzett artisták segítenek a látogatóknak kipróbálni a cirkuszi művészet kellékeit

VR terem

Lehetsz kezdő vagy tapasztalt játékos, kiszakítunk a fizikai valóságból, a virtuális térbe kerülve határtalan élmények várnak rád: hullámvasút, lőpárbajok a western világában és még sorolhatnánk

Tóparti csónakázás

A tóparton motorcsónakba ülve szelhetik a habokat vagy éppen vízidodgemből lövöldözhetnek egymásra

A western világa

A western udvarban kitanulhatják a késdobálás, az íjászkodás és a különböző fegyverekkel való célba lövés mesterségét sajátíthatjátok el

Az időjárás sem akadály

Díszleteink kül-és beltériek, tehát rekkenő hőségben, szakadó esőben, hűvös napokon egyaránt találhat magának szórakozást az, aki a tűző napsugarak elől bújna el, vagy aki éppen egy izzasztó kalandtúrára készül, vagy éppen a hűvösebb napokon előbújó itt honos állatfajok egyikét kívánja megpillantani az egyik kilátónkról.

Állatsimogató

Vendégszereplésben nálunk lakó állataink a vízibivalyok és pónik, ám külön említést mégis a sólymaink érdemelnek, melyekkel interakcióba is lehet kerülni

A honvédsuli kínálata

Lőgyakorlat különböző kaliberű airsoft fegyverekkel, katonai kiállítás és túlélési gyakorlatok

Játszótér

Játszótereinken a gyerekek szabadon játszhatnak, és az erősebbek a 2-es sziget szektor felelősével vagy a család (max 5 fő) a szektor felelős figyelő tekintete mellett a kompon áthúzhatják magukat a lakatlan szigetre, melyen található játszótéri elemeket is nyugodtan használhatják

Élmény időtartama
Egész napos
A helyszín leírás

Kisvárdán

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.490 Ft

Egyedi utalvány Puzzle
Egyedi utalvány Puzzle

Kreatív és vicces ajándékozási forma, a konkrét utalványról egyedi puzzle-t készítünk - 3.990 Ft

Fadoboz feszítő vassal
Fadoboz feszítő vassal

Igényes, vagány 27x27 cm-es faláda feszítővassal, szegekkel és benne az elrejtett utalvánnyal díszdobozban.  - 14.990 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Palackposta
Palackposta

Különleges "csomagolási" forma, az utalványt üveg palackba és fa dobozba csomagoljuk - 5.990 Ft

Kiugró ajándékutalvány
Kiugró ajándékutalvány

Egyedi csomagolási forma, a dobozt feltépve konfetti robban az ünnepeltre, az utalványt bele csomagoljuk - 4.490 Ft Nézd meg milyen a hatása!

Fedezd fel CINEMAQUA izgalmas világát/Film és Naturapark Kisvárdán

6 900 Ft-tól
69 pont ügyfélkártyára