3 órás sörfőző est 10-15 fő részére - Meglepkék

159 000 Ft-tól

Kosárba

3 órás sörfőző est 10-15 fő részére

Sörfőző estünk egy laza, vidám esti program, melynek végén még sört főzni is megtanulnak a jelentkezők!

A kurzus egyik fontos célja az is, hogy a társaság tagjainak segítsen kikapcsolni a hétközi hajtás közepette, ezért előadóink közvetlen stílusban, a sörfogyasztás folytonosságának elvét követve, ugyanakkor precízen és alaposan mutatják be a gyakorlatban is a sörfőzés lépéseit a cefrézéstől kezdve, a komlózáson át a palackozásig.

A sörfőzés menete

Az alapanyagok ismertetésétől kezdve a kész sör tárolásáig átveszünk mindent. Természetesen söröket is fogunk kóstolni. Sőt, egy olyat is, melynek receptje megegyezik azzal, melyet épp a kurzuson főzünk, így már a főzés alatt is megtudhatod, hogy a felhasznált alapanyagokból mit is lehet kihozni otthoni körülmények között.

Kevéssé ismert tény, hogy a sör és a sajt remek párost alkot, ezt ki is próbáljuk. Betekintünk a sörgasztronómia és a sörtörténelem világába is. Az este folyamán gondoskodunk kávéról, ásványvízről és pogácsáról.

Milyen söröket főzünk?

Egy általunk már többször kipróbált ale receptet követve végig vesszük lépésről lépésre a sörfőzést. Ezzel kapcsolatban a jó hír az, hogy korábban is lefőztük már az adott sört, így már a kurzus alatt is megkóstolhatod a kész változatot, melyet együtt ki is elemzünk.

Kiknek ajánljuk?

Kezdőknek és rutintalan házisör-főzőknek egyaránt. Akkor is szívesen látunk, ha csak egyszerűen érdekel a gasztronómia világa, netán pusztán arra vagy kíváncsi, hogy miképp jut a sör a poharadba.

Ha van már rutinod, vagy mélyebben is érdekelne a sörfőzés, esetleg inkább a hétvégi időpontok felelnek meg jobban, akkor jelentkezz 5 órás sörfőző tanfolyamunkra!

A kurzus célja

A 3 órás kurzus célja, hogy gyorsan és hatékonyan, valamint vidám, fesztelen légkörben megtanítsa a sörfőzés alapjait. A tudással felvértezve már otthon is bátran kísérletezhetsz saját söreiddel.

A sörfőzések 18 órakor kezdődnek.

Utalványbeváltást ezen a linken intézheted és utána telefonszámon már csak az időpontot kell egyeztetni kollégánkkal, hogy mikor viszed el az autót, mész a repülésre, hajózásra, stb https://meglepkek.hu/utalvany/bevaltas

Élmény időtartama
3 óra
A helyszín leírás

Az élményprogram helyszíne: Budapest, IX. kerület.

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.990 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Palackposta
Palackposta

Különleges "csomagolási" forma, az utalványt üveg palackba és fa dobozba csomagoljuk - 5.990 Ft

Egyedi utalvány Puzzle
Egyedi utalvány Puzzle

Kreatív és vicces ajándékozási forma, a konkrét utalványról egyedi puzzle-t készítünk - 3.990 Ft

Fadoboz feszítő vassal
Fadoboz feszítő vassal

Igényes, vagány 27x27 cm-es faláda feszítővassal, szegekkel és benne az elrejtett utalvánnyal díszdobozban.  - 14.990 Ft

Kiugró ajándékutalvány
Kiugró ajándékutalvány

Egyedi csomagolási forma, a dobozt feltépve konfetti robban az ünnepeltre, az utalványt bele csomagoljuk - 4.490 Ft Nézd meg milyen a hatása!

3 órás sörfőző est 10-15 fő részére

159 000 Ft-tól
1 590 pont ügyfélkártyára

Kapcsolódó élmények

Cool Day Deluxe élménynap Tatabányán

6-7-8-9-10 fő

Tatabánya

Egész napos

240 000 Ft-tól
Megnézem
1 napos Privát Sauna oda ahova csak akarod /Sauna to go

1-15

Budapest és körzete

Egész napra

99 200 Ft-tól
Megnézem