Ismerkedj a pécsi bőrkesztyű kultúrával és válogass a gyári mintabolt egyedi bőrkesztyű modelljei között! - Meglepkék

69 900 Ft

Kosárba

Ismerkedj a pécsi bőrkesztyű kultúrával és válogass a gyári mintabolt egyedi bőrkesztyű modelljei között!

Ismerkedj a pécsi bőrkesztyű kultúrával és válogass a gyári mintabolt egyedi bőrkesztyű modelljei között! fő kép

Látogass el a pécsi 1861 Kesztyűmanufaktúrába, ahol tárlatvezetés során megismerkedhetsz a pécsi kesztyűtörténettel interaktív kiállításunkon, nézd meg a kézzel szabott bőrkesztyű készítésének összes fázisát a Látványmanufaktúrában, majd válaszd ki a gyári mintaboltban a neked tetsző 1861 Kesztyűmanufaktúra márkájú bőrkesztyűdet.

A kesztyű tulajdonosa, viselője nem csupán egy kesztyűt kap, hanem egy csepp kesztyűkészítés iránti szenvedélyt hordoz ezután magával, ha az 1861 Kesztyűmanufaktúra kesztyűiből választ.

Program időtartama: 1-1,5 óra.
Helyszín: Pécs, Pirogránit udvar (Zsolnay Negyed).
Időpontegyeztetés: előre bejelentkezés minimum 1 héttel érkezés előtt.

LÁTVÁNYMANUFAKTÚRÁRÓL „ ahol a kesztyű születik”!

A látványmanufaktúra területén bepillantást nyerhetünk a kesztyűkészítés folyamataiba, ahol a kiváló képzettséggel rendelkező szakemberek munkája által lépésről-lépésre bemutatásra kerül a hagyományos manufakturális kesztyűkészítés összes fázisa. A szabás, a préselés, a számozás, az allangírozás, a díszítés, a többféle varrás-típusok bemutatása, a bélelés, a csinosítás, a fényezés, a vasalás, a minőség-ellenőrzés és a csomagolás munkafolyamatainak megismerése során a látogató szemtanúja lehet a „tökéletes bőrkesztyű” születésének.

A pécsi 1861 Kesztyűmanufaktúra termékeit elsősorban a kézi szabás teszi különlegessé, amit ma már a világon csak nagyon kevés helyen alkalmaznak. Ez a technológia sokéves tapasztalatot igényel és természetesen nem is olcsó, de a létrejövő végtermék kiemelkedő minősége megéri a fáradságot.

A cég több évtizedes tapasztalattal rendelkező kesztyűszabászai úgy veszik ki a bőrből az alapanyagot, hogy az a feldolgozás során is megőrzi magas minőségét, és ennek köszönhetően a létrejövő kesztyű tökéletesen illeszkedik a kézre, megteremtve ezzel az emberi kéz és az általa viselt kesztyű harmóniáját. Minderre egy Távol-Keleten készült darab nem képes, hiszen a tömeggyártás során elvesznek az alapanyagok természetes, előnyös tulajdonságai.

Bőrkesztyűink Pécsett, kézi munkával készülnek, magyar tervezők alkotásai, az alapanyagok pedig a világon elérhető legmagasabb minőséget képviselik. Sosem volt kétséges a pécsi kesztyűkészítő mesterek számára, hogy „tökéletes kesztyűt csak emberi kéz alkothat”. A kollekciók ezen elv alapján egyedülálló tapasztalatrendszer és szakértelem alapján valósulnak meg. Mire elkészül, minden pár kesztyű minimum tizenöt szakember kézimunkájának nyomát viseli magán.

Élmény időtartama
1-1,5 óra
A helyszín leírás

Az élményprogram helyszíne: Pécs, Pirogránit udvar (Zsolnay Negyed).

Időpont egyeztetés

Időpontegyeztetés: előre bejelentkezés minimum 1 héttel érkezés előtt.

Átvételi módok

Elektronikus utalvány
Azonnal letölthető, kinyomtatható, éjjel-nappal elérhető
Személyesen irodánkban

címünk: 1095 Budapest, Tinódi Lantos Sebestyén köz 1. (sarok üzlet).

 

TÉRKÉP ITT!

 

(rendelhetsz/átvehetsz hétköznap munkaidőben 8-17 között)
Futárszolgálat: 1.790 Ft

60.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES kiszállítás!

- 60.000 Ft felett INGYENES!
- hétköznap 16 óráig leadott megrendelésed a következő munkanapon megkapod, akár másnapra!

Fizetési módok

Bankkártyával online a weboldalon keresztül
Banki átutalással
Készpénzzel irodánkban
Futárnak készpénzzel vagy bankkártyával
OTP és K&H Szépkártyával

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (8:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Ismerkedj a pécsi bőrkesztyű kultúrával és válogass a gyári mintabolt egyedi bőrkesztyű modelljei között!

69 900 Ft
3 495 pont ügyfélkártyára

Kapcsolódó élmények